Roman Bazi Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 Rozhodl jsem se založit toto téma, protože výrobky Hecht používám, a jsem s nimi spokojen. Třeba aku sekačka s bateriemi předčily moje očekávání. První otázka: chci si koupit aku úhlovou brusku Hecht ale mají nový model bez kufru. Vím že baterie Hecht a Parkside jsou za dodržení určitých podmínek zaměnitelné. Jak zjistit, jestli jde použít kufr z Parkside pro brusku Hecht? Pokud by tedy byla možnost sehnat kufr Parkside samostatně. Ty brusky jsou na pohled stejné. Citovat
dýzl Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 jedině odzkoušet, možná bych od starší (po pádu rozbité) akuflexy PSmohl mít volný kufr ! Citovat
Péťa Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 Možná by to chtělo znát rozměr 115 mm? 125 mm? 230 mm? Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. prosinec 2025 Autor Odesláno 13. prosinec 2025 Dýzl, aha, to by se mi mohlo hodit. Péťa, klasika, 125. I když mám raději rozměr 115, ale ten Hecht nenabízí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 S Hechtem mam ty nejhorší zkušenosti. Když se něco podělá, jako že se podělalo vše co jsem měl, dokonce i sekera , tak si se mnou servis akorát tak vytřel zadek. Takže u Hechtu už nikdy nic. pavelu96 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. prosinec 2025 Autor Odesláno 13. prosinec 2025 Dýzl, jakého výrobce jsi měl tu brusku? Radku, a já mám ty nejlepší zkušenosti. Dokonce v bývalé práci byl akušroubovák a akuflexa a taky dobrý. Citovat
Péťa Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 @Radek Hurvajz Já zase mám ty nejhorší zkušenosti ze vším od Parkside. Teprve když jsem přešel na DeWalt, bylo po problémech Od Hechtu mám 230 mm flexu (na 230 V). Používám ji výhradně s diamantovým kotoučem na řezání dlažby, betonu, kamene,... A že toho nařezala. Zatím jsem měnil jen uhlíky, ale to je po těch hodinách provozu normální. Možná mám od Hechtu i pokosovou pilu, ale to si nejsem jistý Ta není v mém případě tak v provozu, nejvíc řezala plastové plaňky na plot. Dřevo není můj oblíbený materiál. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 (upraveno) od Hechtu nemám nic, ale jen proto, že mě navedl soused, kterému se všecko od nich rozbilo a s reklamováním prý na howno (naposledy míchačka na beton), ale já nemám na baterie nic od nikoho , jedu postaru na 220 V, vlastně mám nůžky na trávu z internetu, jinak asi nic Upraveno 13. prosinec 2025 uživatelem ozzy56 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 před 5 hodinami, Péťa napsal: Možná by to chtělo znát rozměr 115 mm? 125 mm? 230 mm? Kdysi se dělaly i 150, ale už jsem dlouho žádnou neviděl v nabídkách.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 Roman Bazi poonděnou akuflexu i s kufrem od PS , do sítě 125-PS, aku performance (nově pořízenou) PS, S odchodem do důchodu pak od firmy Makitu 125-blbě šlapala, po odkladačích- rozebral vyčistl a jede jako za mlada. Pak ještě ve stojanu no name s poškozeným páskem pův vypínače. PS já nemám rád pro změnu (díky špatné zkušenosti) Black Decker . (snad jsem napsal dobře) U aku jsou po několika pádech prasknuto u příruby tělo převodovky JInak jsem nadmíru spokojen s výrobky od PS. Mám toho povícero a jen jedna reklamace , pravděpodobně moji vinu se potentovala. Ta flexa byla jeden z prvních strojků od PS kdysi dávno. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 před 2 hodinami, Hafity napsal: Kdysi se dělaly i 150, ale už jsem dlouho žádnou neviděl v nabídkách.... Tuším že 150 byla specialita Narexu. Jinak já jak už jsem psal jinde tak aku nářadí jedu v Parkside a jsem spoko mám tady ještě jenu akuvrtačku od B&D ale to je takový kotě nedomrdlý nemá to ani točky ani sílu ale zas je to lehký do ruky. Od Hechtu nemám nic soused měl nějaké kousky ale dost rychle mu to pochcípalo. Citovat
Milan+ Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 150ku mám od Dwt,dělám s jen když musím, uz je to těžké do ruk. Mám tu ještě BD 115 a Scheppach 125 a s ni dělám nejraději. Citovat
Dave_k Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 Před hodinou, Vena garážmistr napsal: Tuším že 150 byla specialita Narexu. 150 dělá i Makita. Máme ji v práci několik let a je to dělník. Citovat
Péťa Odesláno 13. prosinec 2025 Odesláno 13. prosinec 2025 Zpět k problému @Roman Bazi Nepomohl by nějaký univerzální kufr? https://www.alza.cz/hobby/kufry-na-naradi/18867680.htm#f&cud=0&pg=1&prod=39593&sc=400 Nebo Bosch Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. prosinec 2025 Autor Odesláno 13. prosinec 2025 Pèťo, asi by se to dalo řešit nějakým univerzálním kufrem. Alespoň by se do něj mimo nabíječky a baterky vydaly i všechny druhy kotoučů. Asi koupím brusku, baterii a nabíječku, a pak budu řešit kufr. Dýzl, takže kufr od rozbitè akubrusky je Parkside. Nevím, jestli by tam seděla bruska Hecht. Musím to nějak vyzkoušet. Citovat
Roman Bazi Odesláno před 9 hodinami Autor Odesláno před 9 hodinami (upraveno) @Radek Hurvajz, @ozzy56, @Davidak79, hodím to sem do Hecht. Před pár lety jsem tu někde na fóru psal, že řetězovku ne. Kvůli bezpečnosti. Koupil jsem přímočarku. Ale nedávno jsem koupil malou řetězovku od Hecht, v akci s baterkou i nabíječkou. Kdybych potřeboval pár řezů, ať nevybaluji velkou akupilu. Ta malá má i nádržku na olej a maže automaticky. Je to naprostá paráda. Řeže nádherně. Mirča už s přímočarkou nechce řezat. Maty ji také vyzkoušel a nestěžoval si. Přímočarka - pokud větev není úplně pevná, třepe se s přímočarkou a neřeže. Řetězovka řeže bezvadně. Má i madlo, tak se dá držet oběma rukama. Teď po vyzkoušení si myslím, že by se nemělo nic stát. Snad. https://cz.hecht.cz/akumulatorova-retezova-pila-hecht-99129 Delší video nemám. VID_20260509_134625.mp4 Upraveno před 9 hodinami uživatelem Roman Bazi Péťa a Davidak79 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.