Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhodl jsem se založit toto téma, protože výrobky Hecht používám, a jsem s nimi spokojen.  Třeba aku sekačka s bateriemi předčily moje očekávání.

První otázka: chci si koupit aku úhlovou brusku Hecht ale mají nový model bez kufru. Vím že baterie Hecht  a Parkside jsou za dodržení určitých podmínek zaměnitelné. Jak zjistit, jestli jde použít kufr z Parkside pro brusku Hecht? Pokud by tedy byla možnost sehnat kufr Parkside samostatně. Ty brusky jsou na pohled stejné.

Odesláno

@Radek Hurvajz Já zase mám ty nejhorší zkušenosti ze vším od Parkside. Teprve když jsem přešel na DeWalt, bylo po problémech 😮 

Od Hechtu mám 230 mm flexu (na 230 V). Používám ji výhradně s diamantovým kotoučem na řezání dlažby, betonu, kamene,... A že toho nařezala. Zatím jsem měnil jen uhlíky, ale to je po těch hodinách provozu normální.

Možná mám od Hechtu i pokosovou pilu, ale to si nejsem jistý :D Ta není v mém případě tak v provozu, nejvíc řezala plastové plaňky na plot. Dřevo není můj oblíbený materiál.

Odesláno (upraveno)

od Hechtu nemám nic, ale jen proto, že mě navedl soused, kterému se všecko od nich rozbilo a s reklamováním prý na howno (naposledy míchačka na beton), ale já nemám na baterie nic od nikoho :myslim, jedu postaru na 220 V,  vlastně mám nůžky na trávu z internetu, jinak asi nic

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 5 hodinami, Péťa napsal:

Možná by to chtělo znát rozměr ;) 115 mm? 125 mm? 230 mm?

Kdysi se dělaly i 150, ale už jsem dlouho žádnou neviděl v nabídkách....

Odesláno

Roman Bazi   poonděnou akuflexu i s kufrem od PS ,  do sítě 125-PS, aku performance (nově pořízenou)  PS, S odchodem do důchodu pak od firmy Makitu 125-blbě šlapala, po odkladačích- rozebral vyčistl a jede jako za mlada. Pak ještě ve stojanu no name s poškozeným páskem pův vypínače.

PS já nemám rád pro změnu  (díky špatné zkušenosti) Black Decker . (snad jsem napsal dobře)

U aku jsou po několika pádech prasknuto u příruby tělo  převodovky  JInak jsem nadmíru spokojen s výrobky od PS. Mám toho povícero a jen jedna reklamace , pravděpodobně moji vinu se potentovala. Ta flexa byla jeden z prvních strojků od PS kdysi dávno.

Odesláno
před 2 hodinami, Hafity napsal:

Kdysi se dělaly i 150, ale už jsem dlouho žádnou neviděl v nabídkách....

Tuším že 150 byla specialita Narexu.

Jinak já jak už jsem psal jinde tak aku nářadí jedu v Parkside a jsem spoko mám tady ještě jenu akuvrtačku od B&D ale to je takový kotě nedomrdlý nemá to ani točky ani sílu ale zas je to lehký do ruky.  Od Hechtu nemám nic soused měl nějaké kousky ale dost rychle mu to pochcípalo.

Odesláno
Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

Tuším že 150 byla specialita Narexu.

150 dělá i Makita. Máme ji v práci několik let a je to dělník. :super 

Odesláno

Pèťo, asi by se to dalo řešit nějakým univerzálním kufrem. Alespoň by se do něj mimo nabíječky a baterky vydaly i všechny druhy kotoučů. 

Asi koupím brusku, baterii a nabíječku, a pak budu řešit kufr. 

Dýzl, takže kufr od rozbitè akubrusky je Parkside. Nevím, jestli by tam seděla bruska Hecht. Musím to nějak vyzkoušet.

• O 5 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz, @ozzy56, @Davidak79, hodím to sem do Hecht. 

Před pár lety jsem tu někde na fóru psal, že řetězovku ne. Kvůli bezpečnosti. Koupil jsem přímočarku.

Ale nedávno jsem koupil  malou řetězovku od Hecht, v akci s baterkou i nabíječkou. Kdybych potřeboval pár řezů, ať nevybaluji velkou akupilu. Ta malá má i nádržku na olej a maže automaticky. Je to naprostá paráda. Řeže nádherně. Mirča už s přímočarkou nechce řezat. Maty ji také vyzkoušel a nestěžoval si.

Přímočarka - pokud větev není úplně pevná, třepe se s přímočarkou  a neřeže.

Řetězovka řeže  bezvadně. Má i madlo, tak se dá držet oběma rukama. Teď po vyzkoušení si myslím, že by se nemělo nic stát. Snad.

https://cz.hecht.cz/akumulatorova-retezova-pila-hecht-99129

Delší video nemám.

Upraveno uživatelem Roman Bazi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...