Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud by to někoho zajímalo, tak Artcom Olomouc končí s prodejem Peugeotu. Servírovat údajně budou ale od nového roku 2026 budou prodávat Fordy a KGM které už prodávají teď  

Odesláno

Servis ještě pár let musí z důvodu podmínek smlouvy ;) Ale konec prodeje chápu.. a nejsou jedinní.. co jsem teď viděl ve Zlíně, mě ale ale zarazilo..

Ohromný autosalon Peu/Cit a plnej číny :( 

Odesláno

bohužel--když koupíš lepší a levnější jinde, není se co divit :myslim  je vidět, že ani manažeři s miliardovými platy nemusejí být to pravé ořechové (Carlos Tavares, jednu dobu to byl ,polobůh')  😂

Odesláno (upraveno)

Naposledy, když jsem projížděl HK koukal jsem, že skončil Ford nebo alespoň už není ten velký prodejce na výpadovce na Třebechovice, ale je tam Omoda, taky pod Olfin Carem. Ještě nedávno tam stály u silnice vystaveny Bronca, Mustangy... 

A včera v Náchodě u Oplu Auto Dědek za výlohou Jaecoo a Omoda.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

S Artcom Olomouc mám, co se týče oprav, špatnou zkušenost. Před lety se mi na mé 206 cc rozsvítila kontrolka airbagu spolujezdce, tak jsem jim to z důvěrou předal, že mi to opraví. Auto tam bylo týden a každý den mi volali, že se jim to nedaří opravit. Tak jsem si ho přijel vyzvednout neopravené. Měl jsem v té době úplně nové koberečky a když se pokoušeli něco letovat pájkou, tak jim ukápnul cín který udělal v koberečku dírku. Když jsem se byl domluvit na předání vozidla, tak po mně chtěli (už nevím kolik peněz) za týdenní parkování. Tak jsem jim sdělil že jim nic nezaplatím protože jednak nic neopravili a za druhé mi ještě propálili nový kobereček. Nezbylo jim než se mnou souhlasit, tak jsem odjel s tím, že už mě tam nikdy neuvidí. :bacha:papa

Odesláno

Nedivím se, koukněte se na pár videotestů Jaecoo 7. Za mě kvalitní konkurence evropským značkám. 

Pokukuji delší dobu po jednom Peugeotu v Artcomu. Jak by to bylo hypoteticky se zárukou ojetiny? Záruku držet musí, i když už značku nebudou prodávat, ne? :myslim  

Odesláno

i ojetina má záruku, myslím 6 měsíců ze zákona, ale to nutně neznamená, že případné záruční opravy musejí dělat oni--mohou to delegovat na smluvní opravnu, což musí být v kupní smlouvě , ale podle mého záruku auta prodaného u nich dokončí oni :myslim

Odesláno

Tak on i https://www.autokalny.cz/ z Klatov a Čímic. Před pár lety zavřel pobočku u nás ve Strakonicích a teď aby nemusel zavřít úplně dělá Čínu (Omoda a Jeacoo), ale zatím ještě Peugeota drží. Otázka jak dlouho. 

Dost smutné 😢

Odesláno

Však co si pamatuju tak @Pe.Tr ův příspěvek  V group  byli taky peugoťáci tuším na Kladně. 

No je to jednoduchý dnes drtivá většina lidí má auto jako spotřebák tudíž je jim většinově jedno co je odveze z bodu " A " do bodu " B "  od auta vyžadují většinou jen provozní spolehlivost a pokud dojde k poruše tak možnost ji vyřešit v nějakém rozumné časovém úseku.  Ale když si někdo pořídí nový povoz a během prvních dvou let má auto odstavené x měsíců v servisu protože se řeší problémy které jiné automobilky neřeší a řešení závisí na dodávce ND kterých je na českém trhu nedostatek tak je logické že půjdou k jiné značce.  A spousta lidí s tímto přístupem si klidně vezme i toho Číňana.  

Nevím jak je to s cenou teď a jak moc jsou ochotni se cenově podbízet dnes ale řekněme dva roky zpět jsem přemýšlel o DF 5 nebo tak nějak tomu říkají i jsem to tu snad psal je to vlastně přebrendovaný Nissan Navara ročníkový model tuším 2020-21  tehdy za ve své třídě i ceníkově bezkonkurenční cenu a navíc prodejce se snažil a s cenou doslova čaroval že bych se při domluvě dokázal dostat ještě o významnou částku pod ceník .  A jako proč když bych to používal většinově jako pracovní auto bych na tu práci měl kupovat auto renomované značky za cca 1,8 mil když ten Číňánek by mi tu stejnou službu udělal za dost pod 1 mil.  ve finále mě je jedno co si kdo říká že čím jezdím pro mě je důležité že mám čím jet a že to udělá tu práci kterou po tom chcu aby to udělalo. 

Odesláno (upraveno)
V 9. 11. 2025 at 13:17, radim.1008 napsal:

Nedivím se, koukněte se na pár videotestů Jaecoo 7. Za mě kvalitní konkurence evropským značkám. 

Pokukuji delší dobu po jednom Peugeotu v Artcomu. Jak by to bylo hypoteticky se zárukou ojetiny? Záruku držet musí, i když už značku nebudou prodávat, ne? :myslim  

Včera jsem si prohližel Jaecoo J7 PHEV, jako auto je to pěkný, motor jsem viděl venku na stolici, vyvinutý rakušákama a s největší učinností co se benzinových motorů týče, všechno elektrický, vodní pumpa, kompresor klimy jede na 400V. Když to zvednul tak místy nebyla ani barva na některých částech, nástřik podvozku to možná zachrání, ale asi ne uplně, všude díry na spojích dílů, v rozích atd. kde se bude dostavat bordel do dutin. Jako auto je to pěkný, obrovský, celkový dojezd asi 1200km, ale prostě je to flákaný na kusy a tak aby to vydrželo těch 7 let záruky a pak konec. 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Co se dnes nefláká na kusy? Japonec a Korea co sem šlo od nich ,nikdy neměla kloudnou protikorozní ochranu,vše se muselo ošetřit, pokud to jeden chtěl na déle.  

Odesláno

30.10.25 jsem byl přezouvat na zimní gumy a díval jsem se na 408 HEV po slevě s automatem 780 000 kč s perletovým lakem sleva byla 80 000 - 100 000 kč no auto super ale se splátkamy+ pojištění 15 000 kč měsíčna na 5 let

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...