Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak to bude mít luxus, fakt dobré soukromé koleje. Kámoš tam dělá vedoucího údržby, je to taková místní legenda, je tam od rekonstrukce, nedávno jsme měli prohlídku navazujících objektů. Má to budoucnost. Jinak příjemné podniky v přízemí a donedávna dávali ve dvoře letní kina. Dobré jídlo a pití, příjemné sezení, dobré tituly.

XXL Ostravu nepotřebuje, to jsou fakt lokality mimo město a městské obvody. Ostravská univerzita je centrum, Hladnov (část Slezské Ostravy vedle řeky Ostravice) a Mariánské Hory. Vše pěšky nebo 2-4 zastávky MHD.

Když tak zavolej Ostrava je moje město.

Upraveno uživatelem Radovanek
Odesláno (upraveno)

Netrpělivě čekám na informace :D Ráno před šestou se s autem začalo něco dít, pak jezdilo po Broumově a teď tě zaparkované ve vesnici u Broumova 😮 Ale je to nadějné, že snad dnes odjedu do Ostravy na elektriku :D

EDIT: Teď volal, je úplně mrtvý motorek, vyměnil celý třmen za jiný (starší), abych mohl odjet a objednal nový. Až přijde nový, tak ho přehodí, prý to je na počkání :super

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

"Provizorní" oprava (výměna za starší kus) bez problémů vydržela Ostravu a zpět + opravdu mnoho km po Ostravě. Miluju Teslu ;)

@ozzy56 Tak mokrý, jako v Ostravě jsem už dlouho nebyl ;) V pondělí večer bouřka neskutečná (ale baterky v autě mi nedobila :D), dnes ráno při odjezdu na dálnici pro déšť nebylo na krok vidět.

Odesláno (upraveno)

2025-09-08 19.00.55.jpg

Nabíjení v Olomouci na Supercharging. Neskutečná rychlost (pochopitelně se časem snižovala). V Ostravě v noci, když jsem tam byl sám to jelo ještě o něco rychleji, ale to fotku nemám.

2025-09-10 00.49.42.jpg

A ještě spotřeba, když jsem před Českou Třebovou dojel kamiony a nešlo je předjet:

2025-09-10 10.20.39.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
před 10 hodinami, Péťa napsal:

Nabíjení v Olomouci na Supercharging. Neskutečná rychlost (pochopitelně se časem snižovala).

:D Tam jsme nabíjeli cestou do Ostravy a kolega nadával, jak je to tam pomalé. Dokonce hned psal zpětnou vazbu do Tesly, že takhle ne :D

PXL_20250826_063804470.jpg

Odesláno

@MJSytic Já mám pro nabíjení pomalé auto, proto jsem byl tak nadšený, chápu, že ostatním se to zdá pomalé. Dokonce Modely X a S ostatní Tesláci na superchargerech neradi vidí, protože jim brzdíme i jejich nabíjení ;)

Doteď jsem mohl srovnávat jen s veřejným DC nabíjením u ČEZ a PRE a tam je to teprve šnek.

Odesláno

V kontextu toho, že jsem teď nabíjel na ČEZ UFC 180 kW a dávalo to jen výkon 150 kW pro BYD Seal, cena 20,- Kč/1 kWh a pak na Shell stojanu 180 kW, dával jen 142 kW a cena 17,80 Kč/1 kWh, je prostě Tesla Supercharger nedostižný rychlostmi i cenově. 

Odesláno
V 13. 9. 2025 at 18:21, Péťa napsal:

@Charlie 1 Nechápu, jak to myslíš. Ale dlouhodobě mám spotřebu 19 kWh na 100km (jsou v tom i jízdy s vozíkem). 19 x 9,2 = 174,80 a to mi na tak velké auto nepřijde mnoho.

myslel jsem to v kontextu jak píše Radovánek to už je osk na ceně spalovaku,ty ale stejně nejvíc nabíjíš doma ….

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...