Medvěd Odesláno 20. říjen 2025 Autor Odesláno 20. říjen 2025 Ne, neznal Jen jsem o něm něco četl (ta sbírka Italů snad právě o víkendu hořela) Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2025 Autor Odesláno 21. říjen 2025 (upraveno) No a v pátek 17. 10. zemřel i několikanásobný mistr republiky rallye i na okruzích Václav Bobek Upraveno 21. říjen 2025 uživatelem Medvěd OK406 a mmartinkovic ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 25. listopad 2025 Odesláno 25. listopad 2025 Zemřela Jorga Kotrbová https://share.google/ih776xXPHPUffikd3 Citovat
Medvěd Odesláno 25. listopad 2025 Autor Odesláno 25. listopad 2025 (upraveno) S Petrem Kostkou byla v komediích Pátek není svátek a V podstatě jsme normální nezapomenutelná. Dožila se krásného věku Upraveno 25. listopad 2025 uživatelem Medvěd dýzl, mmartinkovic a OK406 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 (upraveno) Právě zemřel Patrik Hezucký. https://www.garaz.cz/clanek/novinky-zemrel-bavic-a-moderator-patrik-hezucky-opatrnejsim-ridicem-se-stal-az-po-nehode-zamiloval-si-jaguar-ale-jezdil-i-fabii-21015962 Upraveno 5. prosinec 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Milan+ ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Mrazek, ustredna ... RIP Pepito, Milan+ a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
davidse Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Umřel 3.12.2025 Theodor Pištěk byl český malíř, kostýmní výtvarník, scénograf a automobilový závodník. Za filmové kostýmy a dekorace obdržel řadu cen, včetně Oscara za drama Amadeus a Césara za romantické drama Valmont v rámci spolupráce na Formanových filmech. V roce 2003 získal Českého lva za dlouhodobý umělecký přínos českému filmu, na karlovarském festivalu roku 2013 Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii a v roce 2017 Zlatý střevíček za mimořádný přínos kinematografii pro děti a mládež. První filmové kostýmy navrhl pro snímek Františka Vláčila Holubice. Oblékal pak herce v mnoha dalších českých filmech, například Marketa Lazarová, Údolí včel nebo Postřižiny. Vytvořil kostýmy například i ke sci-fi komediím Pane, vy jste vdova!, Zabil jsem Einsteina, pánové! či Zítra vstanu a opařím se čajem. Na kontě má i pohádky, mimo jiné Tři oříšky pro Popelku či Ať žijí duchové, nebo seriály Arabela, Návštěvníci a Pan Tau. Navrhl i řadu divadelních a muzikálových kostýmů (Dracula, Rusalka, Monte Cristo). Na Expo 1967 v Montrealu spolupracoval na výtvarném řešení výstavy Člověk a jeho svět. Prezident Václav Havel mu svěřil návrh uniforem, které dodnes používá Hradní stráž. OK406, BubakGS, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 12. prosinec 2025 Odesláno 12. prosinec 2025 V 5. 12. 2025 at 18:37, sitler napsal: Mrazek, ustredna ... RIP Dnes docela hezky promluvil Bouček. A já s Patrikem před pár lety prohodil pár slov, venčil psíka,když se bylo na natáčení s auty na kozím rynku. A @radim.1008 tam tenkrát fotil myslím Kanyzu, když koukal co se točí. sitler, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 Další smutná zpráva... https://www.novinky.cz/clanek/kultura-zemrel-chris-rea-40554560#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat
morepower Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 (upraveno) tehdy jsem to slyšel prvně... a mám to do dneška spojený s mašinama, sbohem Chrisi Upraveno 22. prosinec 2025 uživatelem morepower BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2025 Autor Odesláno 22. prosinec 2025 Matně si vzpomínám, že před lety vystupoval jako host v ČR na nějakém udílení cen a moderátor (možná Šíp, ale to si nejsem jistej) ho uváděl hako Chrise Rý. Když už mu jméno zkomolil potřetí (možná při podání ruky po písni) tak mu nahlas řekl Aj em Chris Rea Tolik moje vzpomínka Citovat
pavelu96 Odesláno 28. prosinec 2025 Odesláno 28. prosinec 2025 Dnes zemřela Brigitte Bardot. https://magazin.aktualne.cz/kultura/zemrela-slavna-filmova-hvezda-brigitte-bardotova/r~aaa29285aab2a14b4738ec2fe82d6f44/ Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2025 Autor Odesláno 28. prosinec 2025 To byla oblíbená herečka našich otců, dožila se krásného věku A podobně jako u jiných opravdových ikon světového formátu se najde jen málo lidí, kteří by si pod znaky BB nevybavili právě jí Milan+, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden Autor Odesláno 1. leden (upraveno) V noci jsem se díval na opakování nějakého Silvestrovského pořadu z vinařství na jihu Moravy a krom Čmani, Paulové a dalších herců tam perlil i Pavel Nečas Ráno jsem přečetl, že ve svých 59 letech odešel na hereckou věčnost Upraveno 1. leden uživatelem Medvěd Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Dneska zemřel Erich von Däniken byl kontroverzní švýcarský spisovatel a záhadolog, který je znám především svými knihami, v nichž píše o tom, že Zemi měli v minulosti navštěvovat mimozemšťané a ovlivňovat historii lidstva. Svoji první a asi nejdůležitější knihu, Vzpomínky na budoucnost, vydal v roce 1968 – ta ihned vzbudila veliké pozdvižení, mnoho kontroverze – Däniken obdržel spoustu kritiky, ale i sympatizanty, z nichž někteří pokračují v jeho výzkumu a považují se za alternativní nebo „ne-mainstreamové“ historické badatele, kteří nejstarší dějiny lidstva zkoumají právě z perspektivy Dänikenova axiomu. Knihy Ericha von Dänikena byly přeloženy do dvaceti jazyků. Stal se spoluzakladatelem a členem společnosti A.A.S.R.A. (Archaeology, Astronautics SETI Research Association), která sdružuje zájemce o výzkum mimozemských civilizací a dávné historie lidstva. Je rovněž považován za jednu z vůdčích postav New Age.[1] pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Zanechal pozoruhodné dílo a nebude zapomenut... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Jeho knihu Vzpomínky na budoucnost jsem se zaujetím četl. Veverka a dýzl ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Znám ho z Vetřelců dávnověku a dokumentu Vzpomínky na budoucnost Veverka a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.