Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Při čtvrteční projížďce na kole jsem v Nové Hradečné narazil na vrakoviště Peugeotů. Nevím za jakým účelem jsou tam shromážděné, ale je jich tam docela dost. Podle penzionu (U Kobzů) který je hned vedle to vrakoviště patří k němu. U penzionu stál také Peugeot. :papa

IMG_20250419_081712.jpg

IMG_20250417_145230.jpg

IMG_20250417_145218.jpg

IMG_20250417_145209.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

Co mi fotíš zahradu? 🤣🤣 

Ne dělam si srandu, takových lidi je spousty, asi nějakej fanoušek peugeotů, ve stodole má voňavky a na zahradě náhradní díly 🤣

Však je to peugeot ke každému peugeotu potřebuješ alespoň další tři jako soubor nahradních dílů 🤣

Odesláno (upraveno)

Xxxxxx? nechce se mi to hledat podle mapy.

Měl vraky uskladněné i u souseda, pozemek se prý prodal  a pan Peřina si prý pomalu odváží vraky.

Konec poplachu.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

No vidíš, třicet let to nikomu nevadilo a najednou se najde někdo, kdo to zveřejní.

Xxxxxx dost lidem pomohl, proč na něho poštvat úřady. Navrhuji vlákno smazat.

@Pepito, myslel jsem, že si promyslíš, než něco zveřejníš. Fakt ti to tak vadí, že na něho poštveš úřady?

Odesláno (upraveno)

@P607Olda Oldo, vždyť jsem na začátku psal či to asi je. Xxxxxx bydlí sice v Nové Hradečné, ale úplně jinde, takže jeho to určitě není. U p. Suraly jsem měl oba Peugeoty na výměně zadních náprav a naprostá spokojenost. Takže nikdo tady na Xxxxxx úřady nepoštvává! :roll:papa

Kdyby sis ověřil kde se nachází ten penzion s vrakovištěm a kde bydlí Xxxxxx,tak bys mě tady nenapadal!!!

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Vždyť je to jeho pozemek, podívej se pořádně. Z hlavní cesty se vjíždí do dílny a dále na pozemku je zásoba aut. Dost je rozebráno na půdách domů - dílen.

Teď jsem u počítače, kde nemohu upravovat mapy. Podívej se pořádně.

Tam vzadu jsem mi několikrát on sám demontoval věci

Navrhuji SMAZAT VLAKNO

Odesláno (upraveno)

Zvětšil jsem si pohled a nejspíš máš pravdu že to bude Xxxxxx. Jel jsem na kole za humny a netušil jsem že ten pozemek může navazovat na pozemek Xxxxxx. Pokud moderátoři uznají za vhodné toto vlákno smazat, nemám s tím problém. :papa

V kroužku je místo kde Xxxxxx bydlí.

IMG_20250419_190656.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No, jak chcete. Až bude mít průšvih, tak se, @Pepito hrdě přihlas jako práskač.

To víš, že na vracích na trávě si úřady smlsnou. Případě nad rozsahem jeho živnostenského povolení, dále hygiena...

Vy asi nepodnikáte, nevíte, kolik supů čeká na vaši chybu, s velkou pokutou, případně zákazem činnosti.

Pepito, ten kruh má být více vpravo. Strmý vjezd a pak dvůr.

Jak jsem už psal, už se to odváží pryč.

Odesláno (upraveno)

Víš co, mám návrh:

@Pepito, přeci si nebudeme my dva navzájem nadávat. Stav se u něho a řekni mu, že jsi to zveřejnil. A je to OK, v pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...