Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím pánové, už jsem zase zde. Po celém dni ježdění, z ničeho nic, se seklo pravé přední kolo, volant zůstal otočený o 90 stupňů abych vůbec mohl jed rovne a začal se ozývat výrazný hluk drhnutí. Na zpátečku to nic nedělá. Po sundání kola, není vidět žádná změna ničeho, nic nechybí, nic nevysi. Po navrácení kola zpět, jsem ujel asi 10 kilometrů, přestalo to dělat, a už zase jede normálně, čím to mohlo být?? Jediné co, že byl trochu odřený podběh ze vnitř asi 5cm. Poraďte?

Upraveno uživatelem fapy
Odesláno

Problém bude hlavně ten název vlákna.. 😂 rychle si to prosím oprav na něco smysluplného a vyjadřujícího... 😊

Např. seklo se přední kolo

Určitě to dokážeš líp než já, popsat stručně do názvu o co jde.. 😊

Díky za spolupráci.. 😉

• fapy changed the title to Zasekle přední kolo
Odesláno

Ahoj, muselo dojít k problému na uložení ramene, nebo některém čepu. Pokud jsi po sundání kola nic neviděl, ukaž to někomu, kdo ví, kam se podívat. Nebo sundej kolo, vyfoť to a foto dej sem. Rozhodně ale s autem už nejezdi, dokud se na to nepřijde :myslim

Odesláno

Poloosa by ale neměla mít vliv na polohu (geometrii) kola, ne? :myslim To, že na zpátečku to drhnout přestalo, bych právě tipoval spíš na uvolněné zavěšení. Ale je to vaření z vody. Chtělo by to vidět :nevim

Odesláno

já si právě myslím, že se muselo pohnout uložení kola, když pneumatika hoblovala podběh--takže rameno atd., a to se mohlo stát seknutím poloosy v zatáčce..., slabší silent ramena se tím kopnutím utrhne :myslim, je to můj tip

Odesláno

Mohl se hryznout homokloub a tím pádem to mohlo vzít čep, silenblok ramene... A nebo prostě selhaly sileny ramen, čep... Těžko říct. Chtělo by to aspoň fotku a pokud nic očividného neuvidíme, tak s tím nejezdit a sehnat někoho kdo ví na co koukat. Případně zvednout auto a vzít zs kolo, jestli tam někde nebude vůle. 

Odesláno

Díky za rady, momentálně jsem v práci. Hned po práci jdu na tom makat, fotky nafotim. Jediný co mě napadlo. Tak u ramene který je do tvaru L, prasknul vrchní šroub, a tím se rameno vsunulo do vnitř, dávalo by tak smysl proč byl odřený přední podběh. Vše zkontroluji, případně nafotim a dám vědět.

Odesláno

Od začátku není jasno, co je to "seklé" - zda se nechce otáčet dopředu, dozadu, anebo zda zůstalo vychýlené do zatáčky, ale točí se normálně.

Taky slova "Na zpátečku to nic nedělá" nejsou moc jasná - auto se na zpátečku chová úplně bezvadně? Anebo se ani nehne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...