Bobánek106 Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 (upraveno) Ahoj přátelé, jsem tu nový a hned bych potřeboval radu. Koupil jsem 106 1.5d a už při koupi jsem koukal, že nádobka na vodu je celá poblita od vody a rezu. Koukám do ní a tam nic ,tak jsem dolil a jel domů cca 100km. Auto jelo normálně ale neohřálo se na provozní teplotu,jen cca do třetiny budíku. Z nádržky přes víčko po cestě trochu chladící kapaliny zase vyteklo a když kouknu do nádobky je tam hodně rzi. Topení topí normálně,fukar se mi zdá že fouká jen na trojku a čtyřku. Bojím se,aby to nebylo těsnění pod hlavou. I když vzhledem k korozi v systému chlazení mě napadá jestli by nemohlo být něco jen ucpané. Poradí někdo? Děkuji Upraveno 6. únor 2025 uživatelem Bobánek106 Napomenutí Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 (upraveno) Osobně bych bez základních praktických znalostí oprav aut auto s poblitou expanzkou plnou rzi nekoupil - 106ku v popsaném stavu maximálně za odvoz. Přeju ať Tě hledání závady finančně nezruinuje. Upraveno 6. únor 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 (upraveno) No ale "záhada" je clickbajt, zatímco "poblitá nádržka" nikoho nezaujme... Dovezl sis hračku, tak začni proplachem chladicí soustavy. Těsnění pod hlavou by tlakovalo do vody. Upraveno 6. únor 2025 uživatelem P607Olda PaKr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 přiznávám, že mě zaujalo jen slovo ,clickbajt', ale děkuji, už vím o co jde , ostatní bych svěřil servisu--kamarádovi co se vyzná Citovat
PaKr Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 Po proplachu bych dal nové víčko ( nejlépe originální) na expanzku . A možná i tu nádržku novou. Asi to auto nemělo lehký život, tak snad se podaří zachránit. Citovat
Hafity Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 před 8 hodinami, Bobánek106 napsal: Bojím se,aby to nebylo těsnění pod hlavou. THV u tohoto motoru je hodně drahá záležitost, pokud to má fungovat.... Citovat
Bobánek106 Odesláno 6. únor 2025 Autor Odesláno 6. únor 2025 (upraveno) Nevím co je myšleno tím THV, ale jestli je to těsnění hlavy ventilů,tak například od REINZE ho mám za nějakých 730 korun plus nějaký slevy,nebo od Oringu za 686korun atd... K tomu práce a srovnání hlavy. Co je tedy na tom drahého? před 19 hodinami, Medvěd napsal: Osobně bych bez základních praktických znalostí oprav aut auto s poblitou expanzkou plnou rzi nekoupil - 106ku v popsaném stavu maximálně za odvoz. Přeju ať Tě hledání závady finančně nezruinuje. Mohl bych vědět, jakým způsobem může někoho finančně zruinovat 106? Je to malý starý auto ,kde se veškeré díly dají koupit za pár korun. před 18 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů Lepší šéfe? Upraveno 7. únor 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek a nepiš další, použij Upravit! Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 Tak ono to nemusí být nutně rez, ale úsady od chladící kapaliny, vypadá to podobně. Pokud se auto neohřejvá na provozní teplotu, tak je KO termostat. Pokud skrz víčko teče voda , tak buď je KO víčko, že nedrží tlak a nebo to tlakuje do vody a přes víčko to lítá ven. V tom případě bys měl vodní hadice hodně tvrdý a nejspíš těsnění pod hlavou KO. Udělal bych proplach chlaídící soustavy a dal nový termostat a víčko, pak najezdil pár km, zjsitil jak se to chová. Když to bude všechno v cajku, tak udělat ještě jednou proplach a pak už normálně jezdit. Bobánek106 ohodnotil 1 Citovat
Bobánek106 Odesláno 6. únor 2025 Autor Odesláno 6. únor 2025 (upraveno) Děkuji, konečně věčná odpověď. Upraveno 6. únor 2025 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předchazející přispěvky!!! Citovat
radim.1008 Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 Prosím tě @Bobánek106 necituj přímo předchozí příspěvek. Porušuješ tím pravidla fóra, které jestli jsi nečetl, tak to prosím tě naprav. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Ušetříš tím práci moderátorů. Díky pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 před 47 minutami, Bobánek106 napsal: Děkuji, konečně věčná odpověď. Nebyla by lepší "věcná" odpověď? ozzy56, Bobánek106 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 7. únor 2025 Odesláno 7. únor 2025 před 13 hodinami, Bobánek106 napsal: Co je tedy na tom drahého? Bez opravy hlavy a bez nových šroubů to s největší pravděpodobností nemá šanci.... Oprava hlavy kdysi vyšla zhruba na 7000,-. Jak teď nevím. Je tam konstrukční vada, kterou lze eliminovat pouze kompletním vyvařením prostoru okolo komůrek.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2025 Odesláno 7. únor 2025 už si nepamatuju přesně o co šlo, ale kamarád motorář mi kdysi tento motor VELMI nedoporučoval , ale nakonec vem papír a pak tu opravu spočítej--materiál a práci zvlášť--určitě tuto službu pro ostatní pežoťáky od nováčka oceníme , samotná cena opravy je relativní--pro někoho moc, pro druhého nic pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.