Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak primárně se o srazu (rezervacích) bavíme zde na fóru v k tomu určeném tématu. Že někdo reaguje až na hromadný email a bez rezervace ve vlákně prostě vytvoří v eshopu objednávku a pošle platbu je špatně. 

Příště by bylo dobré napsat podmínku rezervace ubytka na fóru ve vlákně přímo do toho zvacího emailu - jen nápad...

Odesláno

Já bych k tomu dodala jen to, že minimálně od kovidu je v emailu, který přijde po objednávce napsáno, že ubytko garantujeme až po připsání platby na účet..

Třeba Kámoška Emil a nevím teď hned kdo další taky většinou poslali rovnou objednávku a tady to moc neřešili...

Radku, jsou tam volné ještě 2 ty apartmány.. Milan udělal vstřícný krok a předepsaný tam jsi.., udělej si objenávku na ubytko, uhraď a je to... 😅

Pro příště sem poučená a bude to určitě všechno jinak! 😊

Odesláno (upraveno)

před 20 minutami, Weri 605 napsal:

udělej si objenávku na ubytko, uhraď a je to... 😅

Víš dobře jak to má Radka z cukrárnou, vždycky se čeká s platbou na poslední chvíli, ale tak aby se to zaplatilo v termínu.

Mě předepsanýho klidně vymaž, a Milanovi dej ten apartmán, dřív než si ho rozeberou ti co rovnou zaplatí bez komunikace.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Vím Ráďo.., ale kdybych takhle věděla o každým, tak to nikdy nedám dohromady.. nemůžeme vyhovět každýmu jednotlivě.. 

Kapacita je evidentně "omezenější" než jindy.. i přesto, že máme vlastně k dispozici prakticky celý hotel...

Odesláno (upraveno)

Do prvního příspěvku doplněna chybějící fotka 4 lůžkového pokoje s klasickými postelemi bez sociálního zařízení. :papa 

Přestaňte mudrovat a šup se přihlašovat  v ESHOPu, ať se hotel pěkně plní. :mrk Chápu, že by chtěli všichni to nejlepší a nejhezčí pohodlíčko, ale jedeme si tam užít sami sebe, pěknou lokalitu a snad i parádní počasí a ne matrace. :D Dříve jsme se scházeli v kempech, spali ve stanech nebo v autech a jak nám bylo... Jo, já vím, bylo nám o pár let méně. :mad: :papa 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Já jsem vstřícný krok neudělal, z na**anosti jsem napsal, že si raději najdeme ubytko ve vlastní režii, pokud tedy vůbec pojedeme. 

Nepřijde mi fér udělat rezervaci a pak si hrát na to: "jééé, máme tu problém, nějak si to mezi sebou vyřešte, já nevím, co mám dělat."

Odesláno

Ve světle těchto informací od @MilanF1 by bylo spravedlivé, aby zde na fóru uvedené rezervace byly nadřazeny objednávkám bez rezervace (i zaplaceným).

Takže uživatel (nečlen) trucker by měl být přesměrován do prvního 4 lůžáku bez socky (přeplatek vracen) a ostatní do zarezervovaných dle vlákna.

Ostatní "pankáči" bez rezervace ve stejném duchu...

Ale je to jen můj návrh řešení této situace a je na vedení (organizátorech) srazu jak to rozlousknou. :papa

Odesláno

Jen bych připomněla docela nedávnou story - na Vánočáku teď posledním sme měli rezervovaný všechny apartmány 5 kusů v hotelu, a rezervaci nám zrušili a snížili na 3, protože "zapomněli" vypnout booking... (vím, že nezapomněli...) 

Vy ste 2, a volný apartmány tam zbývají 2..

Odesláno

Točíme se dokola... 😅

A já už víc jak dva tři roky vidím tohle..

Screenshot_20250314_095221_Email.jpg

A je to tam právě proto, aby v případě přetlaku bylo hned jasno...

(A je mi jasný co bude teď.. 😅)

Odesláno

Tak nádech výdech Verunkooo...

Jako tohle už je na mě fakt moc... 😂 mám dneska volno abych postavila doma skříně a zatím sem to stihla jen vybalit z krabice, protože od rána visím na mobilu a řeším furt a někým "tak já nepojedu"..

Pánové jednoduše - nikoho nenutím jet, je to dobrovolná akce, sraz přátel značky Peugeot. Objednávky vytvoříte v eshopu a po zaplacení  garantujeme vybrané ubytko.. Rezervovat si to tady mezi sebou v komentářích můžete, ale není to pro nás konečné.. jinými slovy - blokovat něco, o co je velký zájem, dva měsíce a pak říct promiň nejedu, je nežádoucí.. 

Trucker podmínku splnil a jede..! @trucker1245 počítám s tebou.. :)

Odesláno
před 15 minutami, pavelu96 napsal:

No vidíš, ale tyhle informace tady nikdo nemá. Takže jak říkám pravidla platí podle organizátorů...

Řešili jsme spolu jeho zdravotní omezení, co se týče stravování po SZ. Napsal jsem mu, že to vyřešíme na místě a ať si vybere ve vlákně ubytování. Chcete ještě screen konverzace? Nemyslíte, že už to přeháníte? :bacha

Dnes už mám toho vážně dost... :roll

Odesláno

Já jsem sice splnil podmínku, ale nenapsal jsem sem do tématu nic veřejně, atd. Nebudu se v tom vrtat, jak bylo napsáno nejsem členem, OK beru.

Opravdu nemám zájem o tento sraz, třeba někdy příště.

Odesláno

Není žádná povinnost, kdekoli cokoli psát na fóru..! Takže buď v klidu.. ty za nic nemůžeš.. :) radim mě o všem informoval, všechno se mnou konzultoval..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...