Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 28. 1. 2025 at 21:35, h4wk3y napsal:

Asi bych měl dorazit, co? :D... Termín zapsán, ten víkend byl zatím volný, tak to snad klapne

Pokud doraziš / dorazíte, je to promne o to větší motivace vyrazit také byť na otočku. @Weri 605 psala o nějakém penzionu 10 minut vedle , ale já našel jen hotel za 2400,- / noc. A to se omlouvám, ale dát za 52 hodin pobytu s vámi přes 6 000 za jednoho, tak to je už i na mne moc . . . :myslim

Odesláno

@Klemoň No byl jsem mezi organizátory, tak bych tam být měl 🙂 Určitě budu... Jen zápasíme s rodinkou, jestli všíchni nebo jen já nebo nějaká kombinace, ale já budu... Rád tě uvidím :-)...

Jinak skoro vedle je hotel Jizerka, ale to je wellness hotel a asi úplně levný nebude. Jinak to tam bohužel okolo neznám... Muselo by se někam kousíček víc do Seče nebo na druhou stranu přehrady, tam už by měl být větší výběr, nebo třeba už nějaké chatky v protilehlých kempech a sraz mít pár minut autem... 

Odesláno
V 14. 3. 2025 at 10:08, Filip309 napsal:

Objednávku mám vytvorenú, údaje na platbu mám len to číslo účtu v nej mi môj internet banking neberie a pýta ku tomu ešte to číslo Banky BIC

GIBACZPX toto je napr BIC Českej sporitelne a ja potrebujem vedieť tento kód podľa účtu do ktorej banky prepošlem peniaze😀

máme i euro účet 

https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2600063573

Odesláno

My jsme v Penzionu přímo v Seči, autem cca 8 minut podle map, pěšky 4.2 km, takže nic, co by se nezvládlo. Ten wellness hotel na ten jsem se dívala, ale cenově to vychází na nesmysl, aspoň pro mě

Odesláno

@Pepito Bookovala jsem si hotel před několika dny ve chvíli, kdy byly všechny apartmány se sociálkama ve vlákně s ubytováním obsazené a k dispozici byly jen pokoje s trojpalandama. Takže před několika dny jsem řešila, kde budu spát a zařídila se po svém, protože jsem odmítla spát na palandě (v jakémkoli patře) a nechtěla jsem chodit na společné sociálky 🤷‍♀️ teď by to pro mě znamenal rušit rezervaci na hotelu, čekat až mi vrátí peníze a teprve pak zaplatit za uvolněný apartmán se sociálkama. Než tohle proběhne, dost pravděpodobně by byl apec zabraný 🤷‍♀️

Odesláno (upraveno)

@Pepito já neřeším ubytko, ale spoustu jiných osobních starostí, které mně a mé rodince účast ovlivňují....  Takže já to nechávám na poslední možnou chvíli a buď bude, nebo se snad upíchnu jinde a nebo to domů nemám tak daleko :-)...

Upraveno uživatelem h4wk3y
doplnění informací
Odesláno

Snad to eště dneska stihnu nanadat... mám ňáký fofry .. 😅 ale registruju.. 😊 a hlavně registruju, že tam asi nemáš všechno..., ozvu se a dořešíme případně...

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...