Pepito Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Já jsem už také kolem 13 hodiny dorazil domů se zastávkou v Hlinsku v zábavně vzdělávacím centru Planeta, vřele doporučuji. Také moc děkuji za skvěle uspořádaný Vánoční sraz se super zážitkem v Koulieru v Oflendě, kde jsme si vyrobili krásné ozdoby na stromeček. Rád jsem viděl všechny známé a hlavně po dlouhé době, teď už místního, člena Peugeot klubu @@re. Samozřejmě děkuji Pežíškovi za dárečky. Už teď se těším na další setkání na příštím srazu. pavelu96, Milda 25, Handulina a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Zůza Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 I já se připojuji k poděkování za vánoční klouzání Bylo fajn vás všechny vidět a popovídat a zase někdy příště Radek Hurvajz, regius, Pepito a 6 další ohodnotil 9 Citovat
MJSytic Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Sice to byl spíš takový minisraz, ale s dobrou náladou a s převahou popelnic se lvem ve znaku, takže pořád dobrý Oproti předchozím dobám ani nikdo nic neopravoval, takže v tomto směru posun k lepšímu Děkuju všem, co neohrnuli nos a nebyli líní přijet. Rád jsem vás zase viděl. Doufám, že nám to všem klapne i příště, včetně těch, kteří to letos na poslední chvíli museli skrečovat Pe.Tr, OK406, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2024 Autor Odesláno 24. listopad 2024 Jenom jedny zamrzlý ostřikovače. pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Dolití kapaliny ostřikovačů není oprava. To je zanedbaná příprava na cestu Já třeba taky netuším, jestli tam nějakou "vodu" mám. Ostřikovače jsem cestou nepotřeboval a už ani nevím, kdy jsem tam doléval naposledy pavelu96, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
OK406 Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 (upraveno) Rád bych touto cestou poděkoval za bezva Vánoční sraz P-C. I když jsem se ho zúčastnil pouze krátce v sobotu do cca 13 hodiny, kdy jsem musel odjet. Místo i atmosféra účast členů byla úžasná. Exkurze do výroby vánočních ozdob Koulier, Oflenda 10, byla jako vždy velmi příjemná i poučná. Moc se mi to líbilo. I následný společný oběd na zvěřinových hodech se vydařil. Měl jsem kančí kýtu se šípkovou omáčkou a houskový knedlík, k pití bezinkovou limonádou. Cesta na sral byla docela ,,dobrodružná", a to díky cestě pokryté sněhem a na některých částech úseku bez ošetření. Pouze vyjeté koleje. Alespoň se mi opět osvědčily zimní pneu Barum Polaris 5 . Rád jsem viděl i krátce pohovořil se členy P-C... Zvlášť bych poděkoval všem organizátorům Vánočního srazu P-C. Upraveno 24. listopad 2024 uživatelem OK406 radim.1008, Weri 605, patt a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 (upraveno) před 29 minutami, MJSytic napsal: Sice to byl spíš takový minisraz, ale s dobrou náladou a s převahou popelnic se lvem ve znaku, takže pořád dobrý Oproti předchozím dobám ani nikdo nic neopravoval, takže v tomto směru posun k lepšímu Děkuju všem, co neohrnuli nos a nebyli líní přijet. Rád jsem vás zase viděl. Doufám, že nám to všem klapne i příště, včetně těch, kteří to letos na poslední chvíli museli skrečovat Sice neopravoval, ale ...... I s upadlým vejfuckem jsme dnes vejletili a dojeli až domů. Přespříští týden jede auto k Trnkošovi na olej tak to holt bude muset dát dokupy Upraveno 24. listopad 2024 uživatelem Medvěd pavelu96, OK406, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Já tam měl původně napsáno "na Peugeotech neopravoval", ale nechtěl jsem to hrotit a zdůrazňovat, jako to tu někteří "antipeugeoťáci" při příležitosti si kopnout, dělají radim.1008, Dave_k, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 před 9 minutami, MJSytic napsal: ....... Ostřikovače jsem cestou nepotřeboval a už ano nevím, kdy jsem tam doléval naposledy Závidím Já za tenhle weekend vyblemcal skoro celý čtyři litry, co mám v nádržce pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Původní domněnka byla, že jsou zamrzlé, ale jak říká MJ jen stačilo dolejt A ano vypadalo to blbě, když stojíš na kraji parkoviště Peugeot srazu a máš zvedlou kapotu - všichni co jeli kolem si říkali "Ááá Peugeot - zase se v tom hrabe"... Ale cesta na sraz byla super adrenalin. Slunce na horizontu, -5°C, sůl na skle a při každé příležitosti ručně nástřik Glass Clenerem , ale dorazili jsme včas MJSytic, Weri 605, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pepito Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 Já jsem si jízdu na sraz na sněhu užil. Na těch cca 90 km jsem předjel cca 25 aut a to jsem ani moc nezávodil, ale ostatní jeli na můj vkus moc opatrně. Citovat
MJSytic Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 NJN, dílů na 206 jsou plná vrakoviště, s ní se není čeho bát Weri 605 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 24. listopad 2024 Odesláno 24. listopad 2024 To je pravda, 508 moc nejezdí a když ji potkám na cestě, tak jí ukážu záda. ozzy56 a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 Nejmenší a největší člen Peugeot klubu na srazu Weri 605, regius, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MJSytic Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 Troufám si tvrdit, že "malej Pavel" je vyšší Ale včetně váhy asi ještě větší budu Mimochodem, takhle koukám, když hraju s podvodníkem Ale naštěstí jsem ho včas prokouknul radim.1008, OK406, Medvěd a 3 další ohodnotil 6 Citovat
patt Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 Ahoj, děkuji všem za super srazík, super exkurze v Koulieru, příjemný hotel Slavie, štědrý Pežíšek a hlavně parádní atmosféra. Rád jsem se setkal se známými a seznámil s novými lidmy Tak zase příště, díky radim.1008, Pepito, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 před 36 minutami, MJSytic napsal: Troufám si tvrdit, že "malej Pavel" je vyšší Ale včetně váhy asi ještě větší budu Čímž je snad konečně dostatečně objasněn důvod a smysl proč se díváme pro juniora po větších autech, do Fabie nebo 207 se prostě pohodlně nevejde Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 Před hodinou, MJSytic napsal: s podvodníkem Vašík joooo...??? To neni možný.... kdo by ho takový věci učil.... OK406, Pepito, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 před 7 hodinami, MJSytic napsal: Mimochodem, takhle koukám, když hraju s podvodníkem Ale naštěstí jsem ho včas prokouknul jen malinko naklonil rovinu MJSytic ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 Pokud máte fotky, tak prosím o nahrání SEM Díky Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.