Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem už také kolem 13 hodiny dorazil domů se zastávkou v Hlinsku v zábavně vzdělávacím centru Planeta, vřele doporučuji.

Také moc děkuji za skvěle uspořádaný Vánoční sraz se super zážitkem v Koulieru v Oflendě, kde jsme si vyrobili krásné ozdoby na stromeček. Rád jsem viděl všechny známé a hlavně po dlouhé době, teď už místního, člena Peugeot klubu @@re. Samozřejmě děkuji Pežíškovi za dárečky. Už teď se těším na další setkání na příštím srazu. :papa

Odesláno

Sice to byl spíš takový minisraz, ale s dobrou náladou a s převahou popelnic se lvem ve znaku, takže pořád dobrý :) Oproti předchozím dobám ani nikdo nic neopravoval, takže v tomto směru posun k lepšímu :super

Děkuju všem, co neohrnuli nos a nebyli líní přijet. Rád jsem vás zase viděl. Doufám, že nám to všem klapne i příště, včetně těch, kteří to letos na poslední chvíli museli skrečovat :papa

Odesláno (upraveno)

Rád bych touto cestou poděkoval za bezva Vánoční sraz P-C. I když jsem se ho zúčastnil pouze krátce v sobotu do cca 13 hodiny, kdy jsem musel odjet. Místo i atmosféra  účast členů byla úžasná. Exkurze do výroby vánočních ozdob Koulier, Oflenda 10, byla jako vždy velmi příjemná i poučná. Moc se mi to líbilo. I následný společný oběd na zvěřinových hodech se vydařil:super. Měl jsem kančí kýtu se šípkovou omáčkou a houskový knedlík, k pití bezinkovou limonádou:super.
Cesta na sral byla docela  ,,dobrodružná",  a to díky cestě pokryté sněhem a na některých částech úseku bez ošetření. Pouze vyjeté koleje. Alespoň se mi opět osvědčily zimní pneu Barum Polaris 5 :super.
  Rád jsem viděl i krátce pohovořil se členy P-C...
Zvlášť bych poděkoval všem organizátorům Vánočního srazu P-C.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno (upraveno)
před 29 minutami, MJSytic napsal:

Sice to byl spíš takový minisraz, ale s dobrou náladou a s převahou popelnic se lvem ve znaku, takže pořád dobrý :) Oproti předchozím dobám ani nikdo nic neopravoval, takže v tomto směru posun k lepšímu :super

Děkuju všem, co neohrnuli nos a nebyli líní přijet. Rád jsem vás zase viděl. Doufám, že nám to všem klapne i příště, včetně těch, kteří to letos na poslední chvíli museli skrečovat :papa

Sice neopravoval, ale ......

Messenger_creation_437900E0-FC19-4F93-AA9F-AE5E2A9E4E90.jpeg

I s upadlým vejfuckem jsme dnes vejletili a dojeli až domů. Přespříští týden jede auto k Trnkošovi na olej tak to holt bude muset dát dokupy

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 9 minutami, MJSytic napsal:

....... Ostřikovače jsem cestou nepotřeboval a už ano nevím, kdy jsem tam doléval naposledy :aut 

Závidím 

Já za tenhle weekend vyblemcal skoro celý čtyři litry, co mám v nádržce 

Odesláno

Původní domněnka byla, že jsou zamrzlé, ale jak říká MJ jen stačilo dolejt :super

A ano vypadalo to blbě, když stojíš na kraji parkoviště Peugeot srazu a máš zvedlou kapotu  - všichni co jeli kolem si říkali "Ááá Peugeot - zase se v tom hrabe"... :roll

Ale cesta na sraz byla super adrenalin. Slunce na horizontu, -5°C, sůl na skle a při každé příležitosti ručně nástřik Glass Clenerem , ale dorazili jsme včas :potlesk

Odesláno

Já jsem si jízdu na sraz na sněhu užil. Na těch cca 90 km jsem předjel cca 25 aut a to jsem ani moc nezávodil, ale ostatní jeli na můj vkus moc opatrně. :papa

Odesláno
před 36 minutami, MJSytic napsal:

Troufám si tvrdit, že "malej Pavel" je vyšší :aut Ale včetně váhy asi ještě větší budu :D

Čímž je snad konečně dostatečně objasněn důvod a smysl proč se díváme pro juniora po větších autech, do Fabie nebo 207 se prostě pohodlně nevejde 

• MJSytic changed the title to Vánoční večírek Peugeot clubu 23.11.2024 Trhová Kamenice
  • MJSytic unpinned this téma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...