Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Také děkuji všem zúčastněným za bezproblémový průběh srazu. Velké poděkování patří @Weri 605 za pomoc při organizaci a za podporu od klubu. Děkuji taktéž @KoudaK, Damiánovi a mému Kubovi za pomoc při chystaní dřeva, rozdělání a udržování ohně pro opékání kabanosu. Taktéž děkuji @Zůza, @h4wk3ys Monikou, Damiánovi, mojí Radunce a mému Kubovi za pomoc při organizaci pětiboje. Majitel kempu byl také spokojený s průběhem srazu a pochválil účastníky srazu za příkladné chování. Těším se na další setkání s přáteli Peugeot klubu a přeji hezký zbytek neděle a hlavně hóóódně zdravíčka vám všem. :papa

Odesláno

Jsme doma. :) Chci poděkovat ještě jednou především @Pepitovi , jeho pomocníkům za pěkný sraz v pro mě neznámé lokalitě. :super

Chci poděkovat všem, co dojeli a zúčastnili se. Rád jsem viděl po letech staré známé tváře, poznal nové a velký obdiv patří panu Bořkovi s paní s jejich parádním Peugeotem 304 cabrio. :super

Tak zase někdy jindy někde jinde. :papa

Nejsme jen fórum!!!

Odesláno

Ahoj všem . :mrk  I my jsme v pořádku ( no my ano , auto s "bebíčkem" přijelo a s tím samým i dorazilo domů :roker ) dorazily už v 11,15 :papa.

A tak chci poděkovat všem již zmiňovaným za přípravu, pomoc a účast. :super .  Moc rád jsem viděl všechny známé tváře + pár nových. Ubytování splnilo všechny mé potřeby, strava také bez poskvrnky, tentokrát jsem se "napil" na úrovni a tak si vše i pamatuji 🙊. Soutěže byly nenáročné a tak jsem si to i s Kůstkou opravdu užil !!! Orientační "závod" byl také prima, pořadatel se snažil jak mohl a tak si vymodlil i parádní počasí. Takže jedinou skvrnkou na tomto víkendu je finální účet : 6 400,- je za 1 a 1/2 účastníka už docela nálož :bacha . Jednou ročně ? Proč ne ! To si dovolit mohu, ale nedovedu si takto představit tři a více srazů ročně . Jako tím v žádném případě nechci říci, že ceny byly přemrštěné !!! To ani náhodou :papa  Ale prostě náklady na cestu, ubytování stravu a "několik" rumíků s Colou prostě udělají své . . .  Jako svým způsobem chápu, že jsou domácnosti / clubáci, kde ty peníze radši investují do dovolené, nábytku, školného a pod.  Já jsem je prostě bez řečí ( a nelituji ) investoval do setkání s kamarády a doufám, že to tak cítí i většina zúčastněných :mrk .

Odesláno

Vyměnit na dva dny ten gauč po obědě za setkání s váma, byl nakonec celkem dobrej nápad.. 😁 měl by to zkusit každej... 😂

Díky všem.. díky hlavně Pepitovi, že se toho s elánem zhostil.. :) co si neuděláme, tak nebude... a věřím,  že to nebyla poslední akce, do které se pustil.. - Pepito, ten Morava kemp úplně mával a volal... 😂😂😂

Miníkovi prosím vzkázat, že sem byla v lese naštěstí asi jen 5 minut.., potkala sem totiž 3 lidi s košema.. po hodině až dvou jeli dom, že ani prašivka.. koše měli total prázdný..., tak sem sedla do auta, táhla na Prahu a v kufru měla houby... 😂😂😂

Odesláno

Tak my s juniorem konečně taky děkujeme Pepitovi za organizaci srazu a všem účastníkům za to, že tam byli s námi.

Jinak se možná trochu musím Pepitovi omluvit za "separaci" a neúčast v programu, ale myslím, že se známe natolik dobře, že Pepito ví o mé sběratelské vášní, která mi prostě velela poznávat okolí měrou vrchovatou.

Proto jsme včera jeli jen orienťák (povedený, byť trochu prověřil stav tlumičů a čepů, ale vše v normě 😀) a dnes cestou domů zašli na zříceninu hradu Radkov, zříceninu hradu Cimburk, přibrzdili v Křenově, u skanzenu v Horním Smržově (bohužel zavřeném) a přes Velké Opatovice a Jaroměřice dojeli na oběd do Jevíčka.

Pak už jen cca 2,5 hodinová cesta do Prahy, koupel a teď bude večeře.

Pavel odjel kamarádovi vyměnit stahovačku v Octavií - líbí se mi, že drží slovo i když je po víkendu určitě taky utahanej.

Odesláno

I já se připojuju k děkovným ovacím 😁

@Pepito byl to fakt super sraz, bylo nás sice míň, ale aspoň jsme si mohli všichni pokecat dosytosti. Počasí (alespoň přes den 😂) bylo parádní, orienťák jsem si taky nadmíru užila, že by to bylo tou výměnou řidiče :myslim a auta? 🤣 

Díky @Goldinka že jsem si mohla vychutnat jízdu v takovým fáru :mrk

A ještě chci poděkovat všem, kteří se zúčastnili a věřím, že se zase někdy (brzo) sejdeme :papa

Odesláno

Hlásím, že jsme právě dorazili domů (cesta ze Zoo v OL se nám ze 3 hodin a 17 minut protáhla na více než 4, protože za Mohelnicí stojící kolona a od sjezdu z dálnice u nás až do Trutnova tahač s auty 🤦‍♀️)

Moc děkujeme za sraz, Kristýnce (i mě) se moc líbil, prý moc ráda poznala Vašíka a těší se na něj :) A těší se na další sraz. 
@Pepito největší dík za jeho organizaci! Bylo to super.

Velice ráda jsem viděla staré známé, které jsem neviděla několik (mnoho) let, i všechny ty, které jsem viděla loni ❤️ 

@Zůza rádo se stalo 😊
A děkujeme za milou společnost v Zoo 🙂 

Fotky budou snad nějak v příštím týdnu.

Odesláno

Ahooj, 

děkuji všem za parádní srazík. Celou dobu panovala suprová atmosféra, poznal jsem spoustu nových fajn lidí, sranda, pokec, pěkná orientační jízda a pětiboj :)

Spolu s @Marcel505 jsme vyhráli první místo z orientační jízdy a pětiboje, to jsem fakt nečekal :) 

Celkově jsme v 605tce ujeli nějakých 640km, jelikož jsme ze srazu jeli ještě pro kola do Olomóca :D 

Nejhorší byla cesta na sraz, kdy jsem vyrážel v 15h a dorazili jsme ve 20h večer :D  aneb páteční odpoledne po Praze :D  

Cesta zpátky domů už byla rychlejší, ale i tak jsem strávil necelých 6 hodin v autě :D 

Takže ještě jednou díky za sraz, hlavně pořadateli @Pepito a doufám že se zase brzo všichni uvidíme :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...