Weri 605 Odesláno 21. září 2024 Odesláno 21. září 2024 Já budu dlouho spát, tak se ráno nestihnu se všema asi.. Takže první díky, že dorazili patří všem co už odjeli, a nestihli sme se ani rozloučit.. Zůza, Radek Hurvajz, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Také děkuji všem zúčastněným za bezproblémový průběh srazu. Velké poděkování patří @Weri 605 za pomoc při organizaci a za podporu od klubu. Děkuji taktéž @KoudaK, Damiánovi a mému Kubovi za pomoc při chystaní dřeva, rozdělání a udržování ohně pro opékání kabanosu. Taktéž děkuji @Zůza, @h4wk3ys Monikou, Damiánovi, mojí Radunce a mému Kubovi za pomoc při organizaci pětiboje. Majitel kempu byl také spokojený s průběhem srazu a pochválil účastníky srazu za příkladné chování. Těším se na další setkání s přáteli Peugeot klubu a přeji hezký zbytek neděle a hlavně hóóódně zdravíčka vám všem. Radek Hurvajz, Medvěd, Weri 605 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Jsme doma. Chci poděkovat ještě jednou především @Pepitovi , jeho pomocníkům za pěkný sraz v pro mě neznámé lokalitě. Chci poděkovat všem, co dojeli a zúčastnili se. Rád jsem viděl po letech staré známé tváře, poznal nové a velký obdiv patří panu Bořkovi s paní s jejich parádním Peugeotem 304 cabrio. Tak zase někdy jindy někde jinde. Nejsme jen fórum!!! Medvěd, Pepito, Zůza a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 I já s minimaxou děkujeme, příprava byla prefektní, takže i průběh srazu bez zaškobrtnutí. Rád jsem vás všechny zase po dlouhé době viděl radim.1008, Zůza, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Klemoň Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Ahoj všem . I my jsme v pořádku ( no my ano , auto s "bebíčkem" přijelo a s tím samým i dorazilo domů ) dorazily už v 11,15 . A tak chci poděkovat všem již zmiňovaným za přípravu, pomoc a účast. . Moc rád jsem viděl všechny známé tváře + pár nových. Ubytování splnilo všechny mé potřeby, strava také bez poskvrnky, tentokrát jsem se "napil" na úrovni a tak si vše i pamatuji . Soutěže byly nenáročné a tak jsem si to i s Kůstkou opravdu užil !!! Orientační "závod" byl také prima, pořadatel se snažil jak mohl a tak si vymodlil i parádní počasí. Takže jedinou skvrnkou na tomto víkendu je finální účet : 6 400,- je za 1 a 1/2 účastníka už docela nálož . Jednou ročně ? Proč ne ! To si dovolit mohu, ale nedovedu si takto představit tři a více srazů ročně . Jako tím v žádném případě nechci říci, že ceny byly přemrštěné !!! To ani náhodou Ale prostě náklady na cestu, ubytování stravu a "několik" rumíků s Colou prostě udělají své . . . Jako svým způsobem chápu, že jsou domácnosti / clubáci, kde ty peníze radši investují do dovolené, nábytku, školného a pod. Já jsem je prostě bez řečí ( a nelituji ) investoval do setkání s kamarády a doufám, že to tak cítí i většina zúčastněných . Medvěd, Péťa, Radek Hurvajz a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Weri 605 Odesláno 22. září 2024 Autor Odesláno 22. září 2024 Vyměnit na dva dny ten gauč po obědě za setkání s váma, byl nakonec celkem dobrej nápad.. měl by to zkusit každej... Díky všem.. díky hlavně Pepitovi, že se toho s elánem zhostil.. co si neuděláme, tak nebude... a věřím, že to nebyla poslední akce, do které se pustil.. - Pepito, ten Morava kemp úplně mával a volal... Miníkovi prosím vzkázat, že sem byla v lese naštěstí asi jen 5 minut.., potkala sem totiž 3 lidi s košema.. po hodině až dvou jeli dom, že ani prašivka.. koše měli total prázdný..., tak sem sedla do auta, táhla na Prahu a v kufru měla houby... Radek Hurvajz, Medvěd, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Tak my s juniorem konečně taky děkujeme Pepitovi za organizaci srazu a všem účastníkům za to, že tam byli s námi. Jinak se možná trochu musím Pepitovi omluvit za "separaci" a neúčast v programu, ale myslím, že se známe natolik dobře, že Pepito ví o mé sběratelské vášní, která mi prostě velela poznávat okolí měrou vrchovatou. Proto jsme včera jeli jen orienťák (povedený, byť trochu prověřil stav tlumičů a čepů, ale vše v normě ) a dnes cestou domů zašli na zříceninu hradu Radkov, zříceninu hradu Cimburk, přibrzdili v Křenově, u skanzenu v Horním Smržově (bohužel zavřeném) a přes Velké Opatovice a Jaroměřice dojeli na oběd do Jevíčka. Pak už jen cca 2,5 hodinová cesta do Prahy, koupel a teď bude večeře. Pavel odjel kamarádovi vyměnit stahovačku v Octavií - líbí se mi, že drží slovo i když je po víkendu určitě taky utahanej. Weri 605, Péťa, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Zůza Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 I já se připojuju k děkovným ovacím @Pepito byl to fakt super sraz, bylo nás sice míň, ale aspoň jsme si mohli všichni pokecat dosytosti. Počasí (alespoň přes den ) bylo parádní, orienťák jsem si taky nadmíru užila, že by to bylo tou výměnou řidiče a auta? Díky @Goldinka že jsem si mohla vychutnat jízdu v takovým fáru A ještě chci poděkovat všem, kteří se zúčastnili a věřím, že se zase někdy (brzo) sejdeme Klemoň, Pepito, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Goldinka Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Hlásím, že jsme právě dorazili domů (cesta ze Zoo v OL se nám ze 3 hodin a 17 minut protáhla na více než 4, protože za Mohelnicí stojící kolona a od sjezdu z dálnice u nás až do Trutnova tahač s auty ) Moc děkujeme za sraz, Kristýnce (i mě) se moc líbil, prý moc ráda poznala Vašíka a těší se na něj A těší se na další sraz. @Pepito největší dík za jeho organizaci! Bylo to super. Velice ráda jsem viděla staré známé, které jsem neviděla několik (mnoho) let, i všechny ty, které jsem viděla loni @Zůza rádo se stalo A děkujeme za milou společnost v Zoo Fotky budou snad nějak v příštím týdnu. regius, Zůza, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
h4wk3y Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Ahojda, my jsme doma už dávno, ale až teď jsme si sedli :D... @Pepitovi děkujeme za pěkný sraz, za nás vše supr A všechny ostatní jsme moc rádi viděli, pokecali, popili... Tak zas někdy regius, Péťa, Zůza a 4 další ohodnotil 7 Citovat
KoudaK Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Taky už jsme dávno doma.. Zoo byla super.. @Pepito za co dík?? Za pořezání 5ti polen motorovkou a naštípání třísek?? To my děkujem, že si udělal fajnový srazík!! Bylo hezký zas "všechny" vidět.. regius, Weri 605, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MilanF1 Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Rád jsem vás všechny po dlouhé době viděl. Orientak byl pěkný, třetí místo je až překvapivé, když pětiboj moc nevyšel. S Pavlou doufáme, že všem chutnaly makronky. Příště zase můžeme něco napéct. Weri 605, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 22. září 2024 Autor Odesláno 22. září 2024 před 26 minutami, KoudaK napsal: motorovkou A mám tě... tys podváděl u řezání tý latě... Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 @Weri 605 já pětibojil mimo soutěž... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Ahooj, děkuji všem za parádní srazík. Celou dobu panovala suprová atmosféra, poznal jsem spoustu nových fajn lidí, sranda, pokec, pěkná orientační jízda a pětiboj Spolu s @Marcel505 jsme vyhráli první místo z orientační jízdy a pětiboje, to jsem fakt nečekal Celkově jsme v 605tce ujeli nějakých 640km, jelikož jsme ze srazu jeli ještě pro kola do Olomóca Nejhorší byla cesta na sraz, kdy jsem vyrážel v 15h a dorazili jsme ve 20h večer aneb páteční odpoledne po Praze Cesta zpátky domů už byla rychlejší, ale i tak jsem strávil necelých 6 hodin v autě Takže ještě jednou díky za sraz, hlavně pořadateli @Pepito a doufám že se zase brzo všichni uvidíme Weri 605, Pepito, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Marcel505 Odesláno 24. září 2024 Odesláno 24. září 2024 Také děkuji zúčastněným za fajn atmosféru, @Pepito za organizaci, @patt za svezení o vyzvednutí kol (příště to chce dřív no, ale v pohodě), a @Goldinkaza svezení. @patt Zase nějaké dopravní potíže na cestě domů? Citovat
patt Odesláno 24. září 2024 Odesláno 24. září 2024 @Marcel505 dopravní potíže cestou domů ani zas tak né, přijel jsem nějak po 16:30, ale beru to, že sme vyráželi v 10h ze srazu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.