Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec pežoťáci, musím na mém nesmrtelném žabožroutovi vyměnit chladič, začalo se to víc hřát, jak se mění vím, ale jen se chci zeptat co je to v něm z boku připojené za dvě trubičky zakončené nějakou hranatou koncovkou, jedna nahoře a jedna o něco níže...a jak se to odpojuje... díky.

IMG_20240526_175328.jpg

Odesláno (upraveno)

Jo jo, sundat vrchní plastový kryt a úchyty, po odpojení hadic vyklopit a vytáhnout...

před 9 hodinami, jarokare napsal:

To je kondenzátor klimatizace , na ten nesahej ...

To znamená, že to není součást chladiče ale je to pod ním?

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek a nepiš další, použij Upravit!
Odesláno

De facto to jsou dva chladiče těsně za sebou.

Pokud je klima prázdná nebo máš možnost nechat odsát a pak doplnit chladivo, tak bych vyměnil i ten kondenzátor. Je to při jedné práci. 

Odesláno (upraveno)

Ne ne, klimu jsem nechával dělat předloni a chladí luxusně...tak to jsem si oddychl že to vyndavat nemusím kvůli tomu prvnímu. Díky moc.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

@specnaz4 Chápu, že si můžeš myslet, že tvůj nick tě opravňuje k porušování pravidel, ale tady to takhle nefunguje :aut

Chtěl bych tě poprosit, aby jsi přestal citovat všechny přímo předchozí příspěvky a přečetl si pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ a dodržoval je.

Ulehčíš tím práci týmu moderátorů.

Děkuji

Odesláno

@specnaz4 no jednoduše normálně odpovíš, případně můžeš označit pomocí zavináče.

Je sice fajn, že ti klima jede , ale otázka je, v jakém stavu je ten kondenzátor. Aby nezačal za chvíli téct... Ale to je jen taková ( lehce pesimistická) úvaha. A nemusím snad říkat, že bez vyndání normálního chladiče ten kondenzátor nevyndáš. No třeba to promyslíš, až to uvidíš.

Odesláno (upraveno)

Ano má být jak píše  Lukáš originál PSA zelený ale modrý je menší zlo než červený(růžoví).   Důležité je to co nejlíp propláchnout když se přechází  z barvy na barvu.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Aha, no ještě lepší, já vzal ten modrý, jelikož v Auto Anděl podle specifikací mi bylo řečeno, že patří modrý 🤦 a to to mám zítra ráno dělat 😫

Odesláno
před 37 minutami, specnaz4 napsal:

Aha, no ještě lepší, já vzal ten modrý, jelikož v Auto Anděl podle specifikací mi bylo řečeno, že patří modrý 🤦 a to to mám zítra ráno dělat 😫

Je to taková modro zelená. Důležitá je specifikace g33. 

Odesláno
před 1 hodinou, specnaz4 napsal:

Pořádně to propláchnu a snad to bude OK s tím modrým...by mě zajímalo, co tyhle starý mechaniky nutí do všeho cpát ten růžovej 🤦

spousta automobilek ted nahrazuje puvodní jinak barevné antifreezi za růžové/červené .

Vím stopro že hyundai a kia a i mercedes , vcetne nákladních. proste vypustis ,proplachnes a das novou ružovku. 

ja měl do I10 hyu na sklade 4 litrovky zelene KA , tak sem shanel jeste dve litrovky zelene vsude po eshopech - stare zasoby :D 

Odesláno

Tak výměna chladiče proběhla v pořádku. Starou růžovku sem vypustil (teda spíš tu špinavou vodu z kaluže 😂) , pak pořádný proplach, výměna chladiče a nakonec modrej fridex, a zatím dobrý, jel jsem v tom pařáku mimo město a po dálnici, a  teplota stojí vždy kolem 85°...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...