Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do NFU 5W30? :nevim  Dal jsem 10W40, ale v mrazu ty ranní starty byly znát, že to není úplně ideální. Takže teď už budu dávat zase 5W40 ;) Jinak oni dnes "předepisují" do všeho 0W30 apod. Takže je myslím lepší se držet toho, co se tam dávalo, když to vyjelo z fabriky :myslim 

207.jpg

Odesláno (upraveno)

během čekání než začne ve 2:00 finale Kanada-naši sem si tady rozbalil šanon faktur a dokumentů co byli k autu. 

@MJSytic záhada s 5w30 objasněna , auto není totiž z DE ale z Dánska . Na servis ale jezdil do DE , hned za hranicema s Danskem tak asi větší kosa. Po pár letech to koupil nějakej Hamburgfürer. 😁

@Radek Hurvajz Radku do toho servisu jezdi dál , jen si čti faktury do konce 😉 už v roce 2021 tě upozorňují na vadný pravy zadní tlumič .V září 2023 dokonce k větě kde doporucuji vymenu zadnich tlumičů přibyla i věta Hlučné horní uložení p. tlumičů doporučujeme zvážit i výměnu p. tlumičů.... 🙈😁

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

to jsou ti duchodci, na faktury bez brejli nevidi, v servisu blbe slysi, co jim rikaj a za cestu do kostela jednou tejdne v nedeli to proste na tom aute nepociti :D

Hele, proc jste nesli do RD45 misto pevne HF ? Ja jsem s nim ve 206 maximalne spokojenej, HF funguje i s vypnutym radiem, ma to BT stream audia, USB a AUX, vsechno ovladas na pacce pod volantem (prijmuti hovoru, zaveseni, vyvolani seznamu volani nebo listovani v telef. seznamu ... )

Odesláno

tak jestě pár kravin na hromadu, mladej doboucha do konce mesice brigadu a pak na to spolu vlitnem.

dnes dorazil posilovač brzd , akumulátor, spony na vyfuk, nejake spreje a snad behem pristiho tydne dorazi zbytek a začnem asi odzadu 😁

Odesláno

Pe.Tr - závist jest vlastnost nehezká, nicméně Tvému synovi Tě závidím.

Mě čeká výběr auta pro juniora než si 5x prdnu, ale vím, že mu nebudu schopen nabídnout ani malou část servisu, kterým disponuješ Ty - ať už se bavíme o prostoru nebo o znalostech a zkušenostech získaných přímo vrtáním se v autech.

Doufám, že si Tě synátor považuje, páč mít tatíka Tvého formátu je neskutečná deviza.

Držím Vám oběma palce, ať se starost o auto setká s úspěchem 

Odesláno

@Medvěd já nic jiného neumím tak se to tak nějak nabízí no :D , mladej je rád , to jako jo a tady se na praci "u sveho" těší . Ale pomáhá mi dávno i s jinými auty, ale tam to nadšení takové nebylo no :D , no snad mu to vydrží i potom co se do toho pustíme :D . Zítra nás čekají zadní brzdy na Hyundaii dcery/segry . 

A děkujeme a taky přejeme ať vyberete dobře.

Odesláno
před 11 hodinami, Pe.Tr napsal:

tak jestě pár kravin na hromadu, mladej doboucha do konce mesice brigadu a pak na to spolu vlitnem.

dnes dorazil posilovač brzd , akumulátor, spony na vyfuk, nejake spreje a snad behem pristiho tydne dorazi zbytek a začnem asi odzadu 😁

Takže nový auto po kouskách, jako když si Radar posílal domů po kouskách celý Jeep 😆

Odesláno

@Ferry pokud ano , já to dělat rozhodně nebudu 😁

ty dveře mam teď dole protože ten zámek si zase začal zamykat sam , sem to pred tydnem rozebral vycistil promazal a tyden byl klid . a ted znova, takze dnes je v planu kontrola kabelaze a pritom se opravil tapec a rozpadle ovladace oken/zrc .

doobjednal sem jeste nejaky spojovak a tesneni pro ten posilovac a zadni brzd trubky a hadice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...