MJSytic Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 Do NFU 5W30? Dal jsem 10W40, ale v mrazu ty ranní starty byly znát, že to není úplně ideální. Takže teď už budu dávat zase 5W40 Jinak oni dnes "předepisují" do všeho 0W30 apod. Takže je myslím lepší se držet toho, co se tam dávalo, když to vyjelo z fabriky Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 ja bych daval presne klasiku quartz 9000 5w40 jak bylo vzdy u techto motoru zvykem. udelam vyplach a poslu ho tam. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) během čekání než začne ve 2:00 finale Kanada-naši sem si tady rozbalil šanon faktur a dokumentů co byli k autu. @MJSytic záhada s 5w30 objasněna , auto není totiž z DE ale z Dánska . Na servis ale jezdil do DE , hned za hranicema s Danskem tak asi větší kosa. Po pár letech to koupil nějakej Hamburgfürer. @Radek Hurvajz Radku do toho servisu jezdi dál , jen si čti faktury do konce už v roce 2021 tě upozorňují na vadný pravy zadní tlumič .V září 2023 dokonce k větě kde doporucuji vymenu zadnich tlumičů přibyla i věta Hlučné horní uložení p. tlumičů doporučujeme zvážit i výměnu p. tlumičů.... Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem Pe.Tr MJSytic, Charlie 1, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ferry Odesláno 13. srpen 2024 Odesláno 13. srpen 2024 to jsou ti duchodci, na faktury bez brejli nevidi, v servisu blbe slysi, co jim rikaj a za cestu do kostela jednou tejdne v nedeli to proste na tom aute nepociti Hele, proc jste nesli do RD45 misto pevne HF ? Ja jsem s nim ve 206 maximalne spokojenej, HF funguje i s vypnutym radiem, ma to BT stream audia, USB a AUX, vsechno ovladas na pacce pod volantem (prijmuti hovoru, zaveseni, vyvolani seznamu volani nebo listovani v telef. seznamu ... ) Medvěd ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 13. srpen 2024 Odesláno 13. srpen 2024 Protože nemáš čas, abys jim to zapojil a zprovoznil Mají čas jen do února Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2024 Autor Odesláno 13. srpen 2024 @Ferry v tuto chvíli to bylo pro mne nejjednodušší řešení i z pohledu zapojení . + předpokládám že oem rádio tam nebude dlouho .... Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2024 Autor Odesláno 16. srpen 2024 tak jestě pár kravin na hromadu, mladej doboucha do konce mesice brigadu a pak na to spolu vlitnem. dnes dorazil posilovač brzd , akumulátor, spony na vyfuk, nejake spreje a snad behem pristiho tydne dorazi zbytek a začnem asi odzadu Citovat
Medvěd Odesláno 16. srpen 2024 Odesláno 16. srpen 2024 Pe.Tr - závist jest vlastnost nehezká, nicméně Tvému synovi Tě závidím. Mě čeká výběr auta pro juniora než si 5x prdnu, ale vím, že mu nebudu schopen nabídnout ani malou část servisu, kterým disponuješ Ty - ať už se bavíme o prostoru nebo o znalostech a zkušenostech získaných přímo vrtáním se v autech. Doufám, že si Tě synátor považuje, páč mít tatíka Tvého formátu je neskutečná deviza. Držím Vám oběma palce, ať se starost o auto setká s úspěchem Pepito, Pe.Tr, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2024 Autor Odesláno 16. srpen 2024 @Medvěd já nic jiného neumím tak se to tak nějak nabízí no , mladej je rád , to jako jo a tady se na praci "u sveho" těší . Ale pomáhá mi dávno i s jinými auty, ale tam to nadšení takové nebylo no , no snad mu to vydrží i potom co se do toho pustíme . Zítra nás čekají zadní brzdy na Hyundaii dcery/segry . A děkujeme a taky přejeme ať vyberete dobře. ozzy56, Péťa a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Veverka Odesláno 16. srpen 2024 Odesláno 16. srpen 2024 před 11 hodinami, Pe.Tr napsal: tak jestě pár kravin na hromadu, mladej doboucha do konce mesice brigadu a pak na to spolu vlitnem. dnes dorazil posilovač brzd , akumulátor, spony na vyfuk, nejake spreje a snad behem pristiho tydne dorazi zbytek a začnem asi odzadu Takže nový auto po kouskách, jako když si Radar posílal domů po kouskách celý Jeep PaKr, Péťa, Pe.Tr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 Veverka - jako reakce mě napadl tenhle song Milan+ a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2024 Autor Odesláno 17. srpen 2024 (upraveno) zatim jen tak z lehka ... Upraveno 17. srpen 2024 uživatelem Pe.Tr Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2024 Autor Odesláno 17. srpen 2024 a co mu teprv dělat budeme.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: No dopr.., co mu to děláte? Dělají z toho auto Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. srpen 2024 Autor Odesláno 18. srpen 2024 @Ferry pokud ano , já to dělat rozhodně nebudu ty dveře mam teď dole protože ten zámek si zase začal zamykat sam , sem to pred tydnem rozebral vycistil promazal a tyden byl klid . a ted znova, takze dnes je v planu kontrola kabelaze a pritom se opravil tapec a rozpadle ovladace oken/zrc . doobjednal sem jeste nejaky spojovak a tesneni pro ten posilovac a zadni brzd trubky a hadice. Ferry a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 před 42 minutami, Pe.Tr napsal: rozpadle ovladace oken/zrc Ty budeš mít brzy v Zápech. Doufám, že nemáš zase dovolenou Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. srpen 2024 Autor Odesláno 18. srpen 2024 @Péťa jen 19-20.9 tak dneska jen tak z lehka , ale šrouby na třmeny mi dali fest zabrat, ty jsou uplne hotové , lepidlo na zavity pres pulku zavitu tvl. a jedno abs cidlo to nepřežilo. radim.1008, Péťa a Zabak22 ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 proc mi to jen pripomina vlakno o moji 206 a Focusu :D Radek Hurvajz, brixtr, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.