MJSytic Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor Jako čekal jsem to z toho tvého popisu a videa horší. To je fakt jen kosmetika. Ten sloupek pořeší klempíř a zbytek se rozleští t0m@s, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor Autor Odesláno 19. únor (upraveno) @ozzy56 no mezi vesnicema jel 60 , do te zatacky pred vesnici 50 , zadny prudky pohyb , jen najel na zledovatelou plochu . Co vic proto chces priste udelat ? , a minimalni skoda ? jako jo jsou to nastesti jen plechy a skla no , ale na takovej keřík je ta škoda teda za mě velka Upraveno 19. únor uživatelem Pe.Tr pavelu96, Veverka, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor no jak píšu: co se má stát stane se, někdy bez našeho přičinění..., já mám třeba kopřivku z protijedoucího kamionu s kládama--když se mu urve klanice a klády mě zasypou, taky budu bez viny (možná mi to napíšou na pomník) pavelu96 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor Petře jasně že to nase.. ale ber to z té druhé strany pořád to jsou jenom plechy mohl to tam rozvěsit i na tom blbým keři daleko hůř. Já vím že ve finále když se nato podíváš tak to hrozně štve protože je to takový celý auto má šrámy ale blbě řešitelný jasně když by zmačkal celej přední blatník tak ho za pár kaček koupíš necháš polejt barvou a jede se dál tohle na to autíčku bude i když se budeš snažit poznat víc ale co už jak píšeš je to první kára tak si odjede ještě sezonu dvě a pak přesedne do něčeho většího mladšího. A na tohle si vzpomene jak na dobrý poučení netvrdím že jel špatně nebo že šel průšvihu naproti al holt stalo se. Medvěd, ozzy56 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor @Pe.Tr Hlavně, že se nestalo nic mladému, tohle dáš do kupy. Mamina nechtěla půjčovat holkám ani Tucsona, říkám ji ma pojistku, má ,tak to neřeš. Jediný co mě nasralo byla ta kočka. Jináč takhle zmáčklý jsem měl od nějakého debila sloupek na Ulysse,když se bylo na maturitním plese starší dcerky a soused klempíř to dělal zevnitř, vytahovat by to prý nešlo. BubakGS a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor Autor Odesláno 19. únor zavařil jsem nárazník, dal nové lízo a podběh, leštil a leštil , střešní lištu foukl černým sprejem prozatím , vytahal lavor po zrcátku , to jsem dal nové . Uvidime jestli klempiř bude chtit vyndat čelní okno, to když tak bych dal nové . sloupek střiknem bez rozstřiků , ještě geometrie pro jistotu a čau. BubakGS, MJSytic, pavelu96 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor (upraveno) ten sloupek vytáhnout nepůjde, musel by ho rozpárat, nebo naproti vrtnout díru a přes ni vyklepat a pak zakrýt plast. ucpávkou , tmelit se to bude muset tak jak tak, nebo jen vytmelit bez. dem skla ? Upraveno 19. únor uživatelem ozzy56 Citovat
Pepito Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor To vypadá na další generálku Hurvajzova bývalého povozu. Citovat
Ferry Odesláno 25. únor Odesláno 25. únor ajaj, tak to křest proběhl poměrně brzo Holt stane se, relativně to ještě dopadlo dobře, tak snad poučení, osahání limitů a zkušenost, co je za nimi a hlavně, že jen plechy a plasty. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. březen Autor Odesláno 20. březen celkem se to povedlo .... s novým čelnim oknem jsme dali i stírátka až po nalepení jsme zjistili ze je dole uprostřed uštíplé tak se to zatahlo aspon pryskyrici a kdyztak za pul roku vyměna no. t0m@s, radim.1008 a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. březen Autor Odesláno 20. březen @ozzy56 ťukal a cínoval VojtouNerCZ, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen @Pe.Tr cínovaly se taky Tatry 603 , pamatuju exkurzi v Kopřivnici jako učeň nás to už ale neučili, pamatuju z té doby jen dvousložkový tmel Eprosin -- Upon Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.