Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 no mezi vesnicema jel 60 , do te zatacky pred vesnici 50 , zadny prudky pohyb , jen najel na zledovatelou plochu . Co vic proto chces priste udelat ? 😁, a minimalni skoda ? jako jo jsou to nastesti jen plechy a skla no , ale na takovej keřík je ta škoda teda za mě velka 😁

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

no jak píšu: co se má stát stane se, někdy bez našeho přičinění..., já mám třeba kopřivku z protijedoucího kamionu s kládama--když se mu urve klanice a klády mě zasypou, taky budu bez viny (možná mi to napíšou na pomník) :papa

Odesláno

Petře jasně že to nase.. ale ber to z té druhé strany pořád to jsou jenom plechy mohl to tam rozvěsit i na tom blbým keři daleko hůř.  Já vím že ve finále když se nato podíváš tak to hrozně štve protože je to takový celý auto má šrámy ale  blbě řešitelný  jasně když by zmačkal celej přední blatník tak ho za pár kaček koupíš necháš polejt barvou a jede se dál tohle na to autíčku bude i když se budeš snažit poznat víc ale co už jak píšeš je to první kára tak si odjede ještě sezonu dvě a pak přesedne do něčeho většího mladšího. A na tohle si vzpomene jak na dobrý poučení netvrdím že jel špatně nebo že šel průšvihu naproti al holt stalo se.

Odesláno

@Pe.Tr Hlavně, že se nestalo nic mladému, tohle dáš do kupy. Mamina nechtěla půjčovat holkám ani Tucsona, říkám ji ma pojistku, má ,tak to neřeš. Jediný co mě nasralo byla ta kočka. Jináč takhle zmáčklý jsem měl od nějakého debila sloupek na Ulysse,když se bylo na maturitním plese starší dcerky a soused klempíř to dělal zevnitř, vytahovat by to prý nešlo. 

Odesláno

zavařil jsem nárazník, dal nové lízo a podběh, leštil a leštil , střešní lištu foukl černým sprejem prozatím , vytahal lavor po zrcátku , to jsem dal nové . Uvidime jestli klempiř bude chtit vyndat čelní okno, to když tak bych dal nové . sloupek střiknem bez rozstřiků , ještě geometrie pro jistotu a čau.

IMG_20260219_142813.jpg

Odesláno (upraveno)

ten sloupek vytáhnout nepůjde, musel by ho rozpárat, nebo naproti vrtnout díru a přes ni vyklepat a pak zakrýt plast. ucpávkou :myslim, tmelit se to bude muset tak jak tak, nebo jen vytmelit bez. dem skla ? 

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

ajaj, tak to křest proběhl poměrně brzo 😛 Holt stane se, relativně to ještě dopadlo dobře, tak snad poučení, osahání limitů a zkušenost, co je za nimi a hlavně, že jen plechy a plasty. 

• O 4 týdny později...
Odesláno

@Pe.Tr  cínovaly se taky Tatry 603 , pamatuju exkurzi v Kopřivnici jako učeň 👍

nás to už ale neučili, pamatuju z té doby jen dvousložkový tmel Eprosin -- Upon  😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...