Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Radek Hurvajz ,že pozdravuji ty ***y z tvého servisu...

...neresils pak nejak ty vicenasobne starty a prehrani rj motoru? tohle je fa z 11/2017 a mam pocit ze si to nejak potom resil. 

... panove menili s rozvodama gufera na vackach a prohodili rozvodové kola vaček, takze moc dobre vedeli ze nasadili remen mimo aretaci kol.

IMG-20241027-WA0009.jpeg

IMG_20241027_133654.jpg

IMG_20241027_135659.jpg

Odesláno (upraveno)

To ty kola jako vážně jo? No to si dělají kozy :o

A ty kola by měli být stejný ne? Nebo ne? Ty vačkovy hřidele se musi točit stejně rychle.

Starty se řešili ihned po dovozu, rozvodama to nebylo, ty se dělali průběžně jako planovanej servis, starty se řešili už předtím a dořešili se až po. A ty starty byli vždy jen u uplně studenyho motoru, jinak to startovalo na brnk. To s tím nejspíš vubec nesouviselo.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Tak v tom připadě to sou debilové (Teda ten konkretní mechanik co to dělal, je jich tam více), ja to nechapu, jak to že to nebylo znát jako že to nejede nebo tak něco, nebo na emisích?

Ještě mě napadá jestli nemohli bejt prohozený už z Němec, jako že by je dali prostě tak jak byli, vim prd jestli ty rozvody nebyli dělaný tam už před tím, všechny faktury jsem z německa neměl.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

I kdyby byly prohozené už v německu, tak ve chvíli kdy někdo dělá rozvody tak na to musí přijít.. já si udělal podobnej problém u @brixtra 307.. kdyz jsem dělal rozvody a přetěsňoval vačky.. a prostě tam ten rozvoďák nedostaneš, když prohodíš kola.. tak mě to trklo a zkontroloval je.. tady musel někdo na prasáka vyndat aretaci a s vědomím, že to nesedí to poslat do světa... 

Odesláno

jeste jsem to pripravil na rano a dopo snad zvladnem ty tlumice dostat na auto , samotnemu se mi nedarilo , jak mam tu marod ruku tak to proste neslo a mladej ma na vikend kikinu doma tak ma jine starosti , zitra mi prijde rano helfnout kolega z prace co bydli nedaleko. 

jo ani noví pomocníci moc nepomáhají , furt mi rozhazují šroubky 😁

IMG_20241027_182534.jpg

IMG_20241027_182514.jpg

IMG_20241027_164111.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...