Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To byla reakce na MJ, jako že Ty se určitě nikdy neocitneš v situaci, že bys neměl do čeho píchnout. 

Vím to já a ví to všichni, co Tě znají dýl než tejden - tedy se domnívám, že i MJ 😀

Odesláno

nápravnice--jaké matky budeš dávat místo těch, cos musel vyřezat díry, aby ses k nim dostal ? ( řešil jsem uhnilé matky v dutině tak, že jsem na obdélníček nebo čtverec z plechu cca 1.5--2mm přivařil matku , pak vložil tam kde má být a ten plíšek pobodoval po krajích,  tu vyřezanou díru pak samo zavařit ..., pokud bys to řešil stejně, nezapomeň nakonec ty svařované matky projet závitníkem--budou tam okuje...  :)

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 ono to asi špatně vyznělo, ty čtvercové díry jsou z výroby, 21 klíč prostrčíš hravě, na druhé straně se mi ale nedařilo 21 nasadit na tu matici , ani plochy ani očko, porovnal sem si tu matici s tou zdruhe strany kam se 21 vesla , přiložením na sebe a bylo jasné že je větší viz fotky výše, ale 22 jsem tim otvorem neprostrčil, tak sem si tu diru zvětšil. Nové matice tam dávám origo, ty jsou už v kleci. se schválně odpo mrknu jestli mají obě stejnou velikost 😁

a do napravnice davam i nove oem srouby a pak vse na spravné Nm

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

díky, myslel jsem, že jsi ty díry řezal ty, aby ses dostal k matkám, které uhnily :), jinak je fakt divné, že každá matka byla jiná

možná to už někdo sundával a dal co měl doma... :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ja kdysi na 406 i jeden cep komplet odvrtaval. Dost jsem se ted naucil pouzivat propan-butanovej horak na pajeni nebo indukci. Nekdy je az neuveritelny, co vsechno se s tim da povolit :)

Odesláno (upraveno)

sem objednal nove sady , plus jeste kryty abs kabelu, ty se uplne rozpadly a vylival jsem letni smes z ostriku tak ze jsem vyndal motorek a ta gumicka co tesni motorek v nadobce tak je tvrda tak , ze po vyndani a nandani motorku uz to kape jak sfiňa 😁.

IMG_20241019_194902.jpg

IMG_20241019_194847.jpg

IMG_20241019_194924.jpg

IMG_20241019_194920.jpg

Odesláno (upraveno)

kua ja mam dnes den, Febi pumpa zmetek , spatne odlite diry tvl 🙈

stara vs nova pumpa ( horni dira to same)

IMG_20241026_125740.jpg

IMG_20241026_125827.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...