petrinza Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Za půlhoďky si budu v bazaru přebírat čerstvě přehlášené auto. Na nový malý techničák jsem zvědavý. A v úterý jako první z firmy po novu na STK se služebním autem, tak díky za info, jak to probíhá po novu. Citovat
dýzl Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Jak to probíhá? dnes už se nemusí na úřad , údajně za menší obnos lze i po netu, nový ORV II asi neuvidíš a ORV bude +- stejné, data si při TK a silniční kontrole najdou opět na netu (třeba zde :https://www.dataovozidlech.cz ) zda PČR a STK mají jiný portál ? Jinak na poradte jeden psal čerstvou zkušenost z TK-ORV II nechtěli, tím pádem záznam do něj nedali, dostal jen protokol o provedení E a TK. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 (upraveno) Problem je že ty VTP jsou třeba na Portálu občana/Portál dopravy nějaky dojebaný, spousta informací tam chybí, napřiklad zapsaný kola a ruzný dodatky. Moje auto sjelo z výroby na 16" kolech, tady mu zapsali do VTP 15" (I když v německém vubec nebyli) a do poznamek uvedli 16" a ted na portalu dopravy mám jen 15", a nejen já, zjišťuje to postupně spousta dalších lidí. A právě to co je na portálu dopravy by měl vidět i policista či STK, pokud to teda nebude ještě nějak jinak. Už vidim ten bordel zase, ideálně si před odevzdáním udělat kopie, ovšem jestli to pak bude proti uřednímu šimlovi mít nějakou váhu, toť otázka. Upraveno 4. leden 2024 uživatelem Radek Hurvajz OK406, Medvěd, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 před 3 hodinami, dýzl napsal: data si při TK a silniční kontrole najdou opět na netu (třeba zde :https://www.dataovozidlech.cz ) Tak jsem si ty data nechal poslat a světe div se, tady jsou informace komplet. Takže je to jen bordel na portálu dopravy. Citovat Další záznamy Dovoz vozidla ze SRN, původní TP č. UQ780936, poslední RZ: WL XR187|ROZCHOD: 1 470/1 470|*V.9: EURO 4|Variabilní provedení:|*14: 1 470 - 1 502|*20-21: 6.0J x 16.4 ET27; 195/55 R16 87V|Náhradní kolo plnohodnotné nebo náhradní kolo na nouzové dojetí o rozměru|T125/80 R15 95M nebo T125/85 R16 99M, rychlost omezena na 80 km/h. Citovat
sitler Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 před 4 hodinami, dýzl napsal: , data si při TK a silniční kontrole najdou opět na netu (třeba zde :https://www.dataovozidlech.cz ) zda PČR a STK mají jiný portál ? maji jinou cestu a vidi kompletni data, nikoliv omezeny verejny vypis. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 (upraveno) Jakej omezenej veřejnej vypis? To jsou moje data na mym učtu na portálu občana, kde se musim přihlasit, a myslim že přihlášení je hodně dobře zabezpečený, tak jakypak omezeny veřejný vypis, kua. Tam si chci zjistit to co zrovna potřebuju když nebudu mit v ruce nic na papiře. A pokud mysliš ze https://www.dataovozidlech.cz/ je omezeny vypis tak se mýlíš, koukni co pišu vyše. Omezeny je pravé portal občana / portal dopravy Upraveno 4. leden 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
dýzl Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 před 6 minutami, Radek Hurvajz napsal: ze https://www.dataovozidlech.cz/ je omezeny vypis tak se mýlíš, koukni co pišu vyše. Je omezený nebo neúplný a s chybami !! opakuji-auto z výroby sjelo na 16" kolech v ORV II-dvě alternativy-15" a 17" v digi jen 15" kola + perlička pojištění u ČPP kde jsem NIKDY pojištění aut neměli-u tohoto byla Slavia a současně ČSOB poj stejně jako druhé kde je pro změnu v digi Alianz. Toto snad nebude vadit ale stejně když se narazí na de... ?! Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Celý je to padlý na hlavu... Nejsem fanda těchto novot. OK406, Hafity, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 před 45 minutami, dýzl napsal: Je omezený nebo neúplný ...... Hmm, tak to bude kus od kusu dýzl ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Jj asi tak. Snad to vychytají,Tk se dělá v srpnu, takže letní na 15 alu (originální z Xantie), takže OK. Akorát by byl problém pokud PČR čerpá stejná data v zimním období-zimní jsou původní 16" plecháče. Citovat
Medvěd Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 před 9 hodinami, radim.1008 napsal: Celý je to padlý na hlavu... Nejsem fanda těchto novot. Ani já ne - což nikoho, kdo mě zná, nemůže překvapit Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 No dokud s autem nehneš v registru tak máš originál VTP u sebe. V okamžiku kdy s tím budeš v registru hejbat tak Ti seberou oba a dají jen ten novej kterej sebou stejně vozit po ČR nemusíš. Takže to bude jednoduchý až půjdu něco řešit tak holt sorry VTP sem ztratil podle informací z úřadu jen vypíšeš nějaký formulář a nic se neděje ani pokuta se za to neplatí. Včera jsem zaznamenal že o chybách v systému se ví a že připravují nějaký systém kterým by mělo být možné o opravu chyb žádat online nebo když tak můžeš zajít na registr s tím že tam jsou chyby a úředník by je měl na počkání opravit. Taky jsem včera četl že na STK byl problém s nesouladem mezi VTP a tím digitálním a bez milosti STK na 30 dní s tím dojděte si na registr ať to opraví a pak přijeďte znova. Citovat
sitler Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 @Fruktis vsak idealni stav. Prepisovace dokumentu z papirudo papiru je uplne zbytecne platit a zivit. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 před 5 hodinami, sitler napsal: Ona by pomohla. Jen by to nesmela byt "ta nase" digitalizace, kdy digitalizace = baba te nech vyplnit papirovy formular, pak ho 3x naskenuje, vytiskne, prelozi, zalozi a na dalsi zmenu zase potrebujes 3x vyplnit, aby to mela z ceho manualne prepsat... Plus totalni neschopnost mit propojeny agendy a databaze, abyu clovek kazdemu nemusel tu samou vec rikat tisickrat. To fakt neni digitalizace. To je digitalni pravek na urovni lokalnich kartotek. Nikam se to nepohnulo. to jako, že ten s tyma dredama nahoře tomu nerozumí ?? Citovat
sitler Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 Nevim jestli tomu rozumi nebo ne, kazdopadne toho zatim moc nepredvedl. Nevim, jestli kvuli neznalosti, neschopnosti nebo zkostnatelosti celeho systemu a vsech ostatnich jeho slozek. RichVa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. leden 2024 Odesláno 6. leden 2024 o te digitalizaci jsem slysel, musim zkontrolovat vsechny stroje, jak Mazda, tak Mondeo a o Dodžánkovi nemá smysl hovořit, jsou zapsaný kvanta vyjímek a dopňků, a to mi připomíná, že musím mrknout i na fichtla a Intrudera, tam je taky neco. Nechapu, data maji, a jsou tak tupy, ze to neumeji ani opsat, a jeste za to chteji penize..... Citovat
jirka307 Odesláno 7. leden 2024 Odesláno 7. leden 2024 V 5. 1. 2024 at 8:13, Vena garážmistr napsal: Taky jsem včera četl že na STK byl problém s nesouladem mezi VTP a tím digitálním a bez milosti STK na 30 dní s tím dojděte si na registr ať to opraví a pak přijeďte znova. Tak jsem byl na Stk se Superbem co má dcera a také nesoulad a už nedávají ani razítko Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. leden 2024 Odesláno 7. leden 2024 Tak oni vyroběj nesoulad a občane starej se, lítej po uřadech, stuj ve frontách. TVL to je neskutečný. Péťa, jirka307, Karel a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2024 Odesláno 7. leden 2024 nevím, jestli to tu je , ale radí aspoň VTP vyfotit a vozit s sebou--no bordel jak se dalo čekat https://radiozurnal.rozhlas.cz/nektera-data-v-registru-vozidel-chybi-lepsi-je-jezdit-i-s-velkym-technickym-9148600?consent=CP1E6gAP1E6gAD3ACBCSAiEsAP_gAEPgAATIJVwQQ OK406 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.