Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Rád bych touto cestou poděkoval organizárotům 5. celo-víkendového-republikového Vánočního srazu Trhový Štěpánov🎄 . @Weri 605 a @Schreek. Sraz vyšel po všech stránkách na jedničku s hvězdičkou:potlesk.
Opět jsem rád viděl členy P-C @Pepito, @radim.1008 s rodinou, @MJSytic + @Verýsek (při výšlapu na Blaník:D), @Veverka s rodinou, @Klemoň s paní, @žabi, @Handulina, @Medvěd (škoda, že jsme nenavázali na rozhovod v paraZOO Vlašim), @Pe.Tr, @Goldinka , @jarokare , @pavelu96 . Omlouvám se všem, které jsem neuvedl, ale moc rád jsem vás poznal a vím, kdo se skrývá za nickem.
Návštěva paraZOO Vlašim byla velmi (alespoň pro mě) poučná i užitečná. Člověl by se měl učit celý zivot a to i pomáhat nejen lidem, ale i zvířatům.
Při výstupu na Blaník si každý prověřil, jak je na tom po fyzické stránce. Zvláště, pokud zvolil zkratku v podobě 300 metrů k rozhledně:D! Nejen příroda byla úžasná, ale i počasí přálo. Jen mi bylo líto toho spadaného tvrdého dřeva. To by bylo do kotle:D.
Samotný výstup na rozhlednu byl úžasný zážitek + fyzický + psychický výkon.
I oběd byl chutný v bezva společnosti:super! Jako vždy.
Ještě jednou děkuji za bezva příjemnou sobotu a moc se těším na další sraz + setkání se členy P-C. Cesta tam i zpět v tomto počasí stála za za účast. Cestou tam i zpět jsem potkal pouze jednu DN bez škody. Škoda Octavia combi sjela (sklouza) z silnice do pole. Cestou domů jsem měl jedinou krizovku, ale vše se zvládlo s chladnou hlavou. Po příjezdu jsem zastavil před garaží a i když sněžilo, umyl jsem 406 ovyčejnou vodou od špíny a hned zajel do garáže;). Zimní pneu alespoň poznali, co je to jízda po sněhu.
Nesmím opomenout kvalitu freestové bundy Peugeot/P-C+nick, která v tomto počasí příjemně hřála:super!
Přeji všem příjemný zbytek srazu a bezúhonou cestu domů ze srazu a na další shledanou.
p.s. bohužel, nemohl jsem se zúčastnit celého víkendového srazu......

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Tak s Radečkem už jsme taky doma  a oba děkujeme za super patek a sobotu s Vami všemi , rad jsem Vas po větši odmlce viděl a slyšel . 

Organizátorům díky za přípravu a výběr místa srazu. Povedlo se i Ráďa byl nadšenej . Tak já ho zas třeba příště zase přibalím 😁

A díky za dárečky . 👍

Odesláno (upraveno)

Medvědí zaparkování doma.

Zpáteční cesta krom 3000 Kč za naftu (holt plná nádrž dospělého auta) proběhla narozdíl od cesty na sraz v naprosté pohodě.

Chtěl bych tímto vyseknout velký hlubokosklon nejen za přípravu a výběr lokace (hotel byl čistý a udržovaný, personál vlídný a ochotný), ale i všem zúčastněným za naprostou pohodu, v které se celé předvánoční mecheche odehrávalo.

Bylo nám oběma s Vámi fajn a omlouvám se, že jsem nestihl pokecat se všemi, ale holt jsme se s PetaVem neviděli fakt dlouho a tak nějak jsme se do sebe zasekli.

Doufám, že skleničky s pochutinama z chráněné dílny dospělí k majitelům, kterým  budou chutnat - já tam nakupuju rád a nic lepšího mě prostě nenapadlo (děkuju Pepitovi za nápad, jinak bych přijel s prázdnýma rukama)

Tak ještě jednou dík a zase někdy příště 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • Péťa changed the title to Poděkování za 5. celo-víkendovo-republikový VÁNOČNÍ SRAZ Trhový Štěpánov 24.11. - 26.11. 2023
Odesláno

🐿️🐿️🐿️ zdárně ze zimy dorazili to skoro jarní Prahy :papa

Děkujeme všem za super čupr nejvíc nejlepší víkend za posledních mnoho měsíců. Jste všichni super! Obzvláště pak @Weri 605 a ostatní veřejní i neveřejní spoluorganizátoři a všichni jejich napomáhači. Což jsme svým způsobem všichni... jinak by to prostě nešlo 😉

Děkujeme za další krásná místa, která jsme mohli poznat. Zvláštní poděkování budoucí sestřičce Míše za celovíkendovou péči o naše hladové, mlsné i žíznivé blaho!

Děkujeme za krásné dárky! Zvlášť Hover_Bejby_Veverka byla a je u vytržení však vy všichni víte z čeho 🤣 Čímžto velké díky @Medvěd family za zcela nečekaný nápad "kam s ním".

Děkuji, že mé/naše opakované děkuji s díky přejdete/přijmete s pochopením a budeme se těšit zase brzy na zasrazovanou!

Krasnou zimní zimu nebo brzké jaro (jak je komu po chuti) všem, mějte krásné vánoční svátky. A budou i žuby zahnutý nahoru!

:papa

Odesláno

Hlásíme se taky v pořádku po dojezdu domů. Na tachometru bezmála o 400km víc. Děkujeme za nádherný zimní víkend. :super Bylo to super. Páteční večer, sobotní program, zpětně vlastně i výšlap na Blaník. Sobotní večerní nadílka potěšila a následné klábosení u stolu, či baru to jen dovršilo. :super Rádi jsme vás všechny viděli. Některé i po hodně dlouhé době. ;) :myslim

Zpáteční cestu jsme zvolili nakonec i přes telefonické varování od @jarokare přes Uhlířské Janovice na Kolín. Nakonec to šlo, cestou jsme potkali dva sypače. ;) A návštěva cukrárny v Pňově předčila očekávání. :mrk

Tak někdy někde příště. 

PS: Nejsme jen fórum!!! :papa

Odesláno

Tak jsme také dorazili na zasněžený sever :super 

Vyjadřujeme obrovské poděkování organizátorům Vánočního srazu @Weri 605 a @Schreek plus všem ostatním co se i jen svou účastí podíleli na super víkendu, který jsme si s Dančou velice užili. Rádi jsme poznali nové tváře a rádi se viděli i s těmi známými :mrk

Všem přejeme vydařený konec roku a krásné Vánoce :potlesk:papa

Odesláno

Hlásím že jsem právě dorazil domů. Cestou jsem se stavil u rodiny, proto mi cesta trvala o trochu déle. Děkuji za super Vánoční sraz. Velký dík patří všem kteří dorazili a samozřejmě hlavně @Weri 605 a @Schreek za perfektní uspořádání srazu. Rád jsem viděl známé tváře a ty dosud neznámé jsem si přiřadil k nickům. Děkuji Ježíškovi za dárečky a těším se na další sraz v kterémkoli ročním období. Všem přeji hezké Vánoce, mnoho dárečků pod stromečkem 🎄 a hlavně hóóódně zdravíčka, lásky a štěstíčka. :papa:papa:papa

Odesláno

Taky se připojuju a moc děkuju za prima sraz :) po spoustě letech bylo fajn vidět známé tváře, ale potkat i nové lidi :) 

Díky @Pepito, že moc nechrápal 😄 

Díky @Weri 605 a @Schreek, že mě nezabili :D 

A díky všem, že jste přijeli :) Těším se na nějaké další setkání!

Odesláno

Drazí moji.. Volala mi hubená servírka a plakala i smála se, že jí to "Konto Míša" pobavilo 😅 ale zároveň dojalo.., protože TAKOVOU podporu nikdy nezažila.. mám všem vzkázat, že moc moc děkuje a prej ste byli moc skvělá parta lidí..! 😃

No a teď to díky, rodičům, babičce, dědovi, šéfovi, tomu kdo přivezl sloníky a pánovi u pumpy.. a taky díky @Schreek nejen za vytvoření sobotního programu.. - zoo parádní, poučná, Blaničtí rytíři ste všichni, kdo ste se vyškrábali stezkou pro kamzíky až na ten koPček 🤣🤣🤣

@žabi @Handulina za moc krásný ozdoby a medaile..!!!

@Pe.Tr a @Verýsek za dělání sobů.. 😅😅😅 ta NELČA @Veverka nás honila teda fest.. 🤣🤣🤣

@Pepito za smradlavky taky moc díky.. 🤤🤤🤤

@h4wk3y za pomoc s Pežíškem

@radim.1008 @Zůza a Monča za sklizení toho dětskýho berkverku

@MJSytic za očistu Rakvičky... ❄️

a všem + @Goldinka za pomoc s balením a nanošením do auta...

A nevím na koho sem zapomněla, tak pardon... 😊

Odjezd asi 11:45 a se sluníčkem v zádech.. (po dlouhý době bílý sraz, ok!, beru.., vyzkoušeli ste si to, je to vopruz a zas by vás to snad na pár let mohlo pustit.., ne.. ? 🤣🤣🤣)

Dnešní noc bude dlouhá přátelé, vypla sem všechny budíky, stáhla žaluzie a dřív jak za 12 hodin mě z postele nikdo nedostane.. 😂😂😂

Užila sem si to, moc ráda sem vás všechny viděla a děkuju všem těm, co se nezalekli počasí ani výstupu na osmitisícovku a prostě přijeli..!!! 🤠

Odesláno

Vím o Markétce, to bylo důležitý a vyšlo to.. 😂, druhej měl myslím Petav, z pověrčivosti, což chápu!.. nechtěl vyměnit 😊 a třetí nevím u koho skončil.. 🤷🏻‍♀️

Odesláno
V 29. 11. 2023 at 19:27, Pe.Tr napsal:

Ježíšek všechno vidí

Ne Ježíšek, ale Ježíš všechno vidí. A jestli vidí co dělám, tak letos musím nechat asi hodně místa pod stromkem, aby se tam všechno vešlo 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...