OK406 Odesláno 25. listopad 2023 Odesláno 25. listopad 2023 (upraveno) Rád bych touto cestou poděkoval organizárotům 5. celo-víkendového-republikového Vánočního srazu Trhový Štěpánov . @Weri 605 a @Schreek. Sraz vyšel po všech stránkách na jedničku s hvězdičkou. Opět jsem rád viděl členy P-C @Pepito, @radim.1008 s rodinou, @MJSytic + @Verýsek (při výšlapu na Blaník), @Veverka s rodinou, @Klemoň s paní, @žabi, @Handulina, @Medvěd (škoda, že jsme nenavázali na rozhovod v paraZOO Vlašim), @Pe.Tr, @Goldinka , @jarokare , @pavelu96 . Omlouvám se všem, které jsem neuvedl, ale moc rád jsem vás poznal a vím, kdo se skrývá za nickem. Návštěva paraZOO Vlašim byla velmi (alespoň pro mě) poučná i užitečná. Člověl by se měl učit celý zivot a to i pomáhat nejen lidem, ale i zvířatům. Při výstupu na Blaník si každý prověřil, jak je na tom po fyzické stránce. Zvláště, pokud zvolil zkratku v podobě 300 metrů k rozhledně! Nejen příroda byla úžasná, ale i počasí přálo. Jen mi bylo líto toho spadaného tvrdého dřeva. To by bylo do kotle. Samotný výstup na rozhlednu byl úžasný zážitek + fyzický + psychický výkon. I oběd byl chutný v bezva společnosti! Jako vždy. Ještě jednou děkuji za bezva příjemnou sobotu a moc se těším na další sraz + setkání se členy P-C. Cesta tam i zpět v tomto počasí stála za za účast. Cestou tam i zpět jsem potkal pouze jednu DN bez škody. Škoda Octavia combi sjela (sklouza) z silnice do pole. Cestou domů jsem měl jedinou krizovku, ale vše se zvládlo s chladnou hlavou. Po příjezdu jsem zastavil před garaží a i když sněžilo, umyl jsem 406 ovyčejnou vodou od špíny a hned zajel do garáže. Zimní pneu alespoň poznali, co je to jízda po sněhu. Nesmím opomenout kvalitu freestové bundy Peugeot/P-C+nick, která v tomto počasí příjemně hřála! Přeji všem příjemný zbytek srazu a bezúhonou cestu domů ze srazu a na další shledanou. p.s. bohužel, nemohl jsem se zúčastnit celého víkendového srazu...... Upraveno 25. listopad 2023 uživatelem OK406 Pe.Tr, Goldinka, radim.1008 a 12 další ohodnotil 15 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2023 Odesláno 25. listopad 2023 Tak s Radečkem už jsme taky doma a oba děkujeme za super patek a sobotu s Vami všemi , rad jsem Vas po větši odmlce viděl a slyšel . Organizátorům díky za přípravu a výběr místa srazu. Povedlo se i Ráďa byl nadšenej . Tak já ho zas třeba příště zase přibalím . A díky za dárečky . Veverka, Schreek, Weri 605 a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Medvěd Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 (upraveno) Medvědí zaparkování doma. Zpáteční cesta krom 3000 Kč za naftu (holt plná nádrž dospělého auta) proběhla narozdíl od cesty na sraz v naprosté pohodě. Chtěl bych tímto vyseknout velký hlubokosklon nejen za přípravu a výběr lokace (hotel byl čistý a udržovaný, personál vlídný a ochotný), ale i všem zúčastněným za naprostou pohodu, v které se celé předvánoční mecheche odehrávalo. Bylo nám oběma s Vámi fajn a omlouvám se, že jsem nestihl pokecat se všemi, ale holt jsme se s PetaVem neviděli fakt dlouho a tak nějak jsme se do sebe zasekli. Doufám, že skleničky s pochutinama z chráněné dílny dospělí k majitelům, kterým budou chutnat - já tam nakupuju rád a nic lepšího mě prostě nenapadlo (děkuju Pepitovi za nápad, jinak bych přijel s prázdnýma rukama) Tak ještě jednou dík a zase někdy příště Upraveno 26. listopad 2023 uživatelem Medvěd OK406, jarokare, Klemoň a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Veverka Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 zdárně ze zimy dorazili to skoro jarní Prahy Děkujeme všem za super čupr nejvíc nejlepší víkend za posledních mnoho měsíců. Jste všichni super! Obzvláště pak @Weri 605 a ostatní veřejní i neveřejní spoluorganizátoři a všichni jejich napomáhači. Což jsme svým způsobem všichni... jinak by to prostě nešlo Děkujeme za další krásná místa, která jsme mohli poznat. Zvláštní poděkování budoucí sestřičce Míše za celovíkendovou péči o naše hladové, mlsné i žíznivé blaho! Děkujeme za krásné dárky! Zvlášť Hover_Bejby_Veverka byla a je u vytržení však vy všichni víte z čeho Čímžto velké díky @Medvěd family za zcela nečekaný nápad "kam s ním". Děkuji, že mé/naše opakované děkuji s díky přejdete/přijmete s pochopením a budeme se těšit zase brzy na zasrazovanou! Krasnou zimní zimu nebo brzké jaro (jak je komu po chuti) všem, mějte krásné vánoční svátky. A budou i žuby zahnutý nahoru! jarokare, Schreek, Klemoň a 9 další ohodnotil 12 Citovat
radim.1008 Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Hlásíme se taky v pořádku po dojezdu domů. Na tachometru bezmála o 400km víc. Děkujeme za nádherný zimní víkend. Bylo to super. Páteční večer, sobotní program, zpětně vlastně i výšlap na Blaník. Sobotní večerní nadílka potěšila a následné klábosení u stolu, či baru to jen dovršilo. Rádi jsme vás všechny viděli. Některé i po hodně dlouhé době. Zpáteční cestu jsme zvolili nakonec i přes telefonické varování od @jarokare přes Uhlířské Janovice na Kolín. Nakonec to šlo, cestou jsme potkali dva sypače. A návštěva cukrárny v Pňově předčila očekávání. Tak někdy někde příště. PS: Nejsme jen fórum!!! Pe.Tr, Medvěd, Klemoň a 9 další ohodnotil 12 Citovat
jarokare Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Taky chci poděkovat za pěkný víkend , rád jsem vás všechny viděl a těším se na příští sraz . Klemoň, MJSytic, Schreek a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Milda 25 Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Milí přátelé děkuji za hezký strávení víkend Weri 605, Klemoň, jarokare a 8 další ohodnotil 11 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Tak jsme také dorazili na zasněžený sever Vyjadřujeme obrovské poděkování organizátorům Vánočního srazu @Weri 605 a @Schreek plus všem ostatním co se i jen svou účastí podíleli na super víkendu, který jsme si s Dančou velice užili. Rádi jsme poznali nové tváře a rádi se viděli i s těmi známými Všem přejeme vydařený konec roku a krásné Vánoce jarokare, Weri 605, Pepito a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Pepito Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Hlásím že jsem právě dorazil domů. Cestou jsem se stavil u rodiny, proto mi cesta trvala o trochu déle. Děkuji za super Vánoční sraz. Velký dík patří všem kteří dorazili a samozřejmě hlavně @Weri 605 a @Schreek za perfektní uspořádání srazu. Rád jsem viděl známé tváře a ty dosud neznámé jsem si přiřadil k nickům. Děkuji Ježíškovi za dárečky a těším se na další sraz v kterémkoli ročním období. Všem přeji hezké Vánoce, mnoho dárečků pod stromečkem a hlavně hóóódně zdravíčka, lásky a štěstíčka. radim.1008, pavelu96, Veverka a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Goldinka Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Taky se připojuju a moc děkuju za prima sraz po spoustě letech bylo fajn vidět známé tváře, ale potkat i nové lidi Díky @Pepito, že moc nechrápal Díky @Weri 605 a @Schreek, že mě nezabili A díky všem, že jste přijeli Těším se na nějaké další setkání! Medvěd, Milda 25, Pepito a 8 další ohodnotil 11 Citovat
h4wk3y Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Ahoj, my děkujeme všem za účast a Weri a Jirkovi za uspořádání... Extra díky Weri za stůl pro děti, kde se aspoň trochu vždycky zabaví :-).. Krásný zbytek roku všem OK406, Klemoň, radim.1008 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Weri 605 Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 Drazí moji.. Volala mi hubená servírka a plakala i smála se, že jí to "Konto Míša" pobavilo ale zároveň dojalo.., protože TAKOVOU podporu nikdy nezažila.. mám všem vzkázat, že moc moc děkuje a prej ste byli moc skvělá parta lidí..! No a teď to díky, rodičům, babičce, dědovi, šéfovi, tomu kdo přivezl sloníky a pánovi u pumpy.. a taky díky @Schreek nejen za vytvoření sobotního programu.. - zoo parádní, poučná, Blaničtí rytíři ste všichni, kdo ste se vyškrábali stezkou pro kamzíky až na ten koPček @žabi @Handulina za moc krásný ozdoby a medaile..!!! @Pe.Tr a @Verýsek za dělání sobů.. ta NELČA @Veverka nás honila teda fest.. @Pepito za smradlavky taky moc díky.. @h4wk3y za pomoc s Pežíškem @radim.1008 @Zůza a Monča za sklizení toho dětskýho berkverku @MJSytic za očistu Rakvičky... a všem + @Goldinka za pomoc s balením a nanošením do auta... A nevím na koho sem zapomněla, tak pardon... Odjezd asi 11:45 a se sluníčkem v zádech.. (po dlouhý době bílý sraz, ok!, beru.., vyzkoušeli ste si to, je to vopruz a zas by vás to snad na pár let mohlo pustit.., ne.. ? ) Dnešní noc bude dlouhá přátelé, vypla sem všechny budíky, stáhla žaluzie a dřív jak za 12 hodin mě z postele nikdo nedostane.. Užila sem si to, moc ráda sem vás všechny viděla a děkuju všem těm, co se nezalekli počasí ani výstupu na osmitisícovku a prostě přijeli..!!! Medvěd, pavelu96, Veverka a 10 další ohodnotil 13 Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 to jsem měl těch sloníků vzít víc když to mělo takový ohlas tak snad skončili jen u dětí nebo? Citovat
Weri 605 Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 Vím o Markétce, to bylo důležitý a vyšlo to.. , druhej měl myslím Petav, z pověrčivosti, což chápu!.. nechtěl vyměnit a třetí nevím u koho skončil.. Citovat
Veverka Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 Jeden je u Veverkovic Klemoň a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 29. listopad 2023 Odesláno 29. listopad 2023 Také jsem plakal, že nebyl. Letos to nějak vyžrala Kůstka a na mne zbyly blbiny, tak mi alespoň Radim směnil jeho červené za datový kabel OK406 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2023 Odesláno 29. listopad 2023 @Klemoň asi si zlobil , Ježíšek všechno vidí Klemoň, Pepito a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 29. listopad 2023 Odesláno 29. listopad 2023 Hehe, já to červené s Radimem směnila za bílé polosladké radim.1008, Pepito, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 1. prosinec 2023 Odesláno 1. prosinec 2023 V 29. 11. 2023 at 19:27, Pe.Tr napsal: Ježíšek všechno vidí Ne Ježíšek, ale Ježíš všechno vidí. A jestli vidí co dělám, tak letos musím nechat asi hodně místa pod stromkem, aby se tam všechno vešlo Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2023 Odesláno 1. prosinec 2023 ja dekuji @Klemoň a @Goldinka za služby spediční a @hamplik za služby hodinářské Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.