Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

otázkou je, zda by Policie postupovala stejně i v případě bezejmenného návštěvníka Prahy 😉, myslím si, že tohle chování neomlouvá jakákoliv zpráva SMS, na kterou se pan moderátor odvolává :myslim, uvidíme, co na to zaměstnavatel

https://www.super.cz/1107203-hadka-se-strazniky-na-vaclavaku-ridicem-ma-byt-znamy-moderator-ct-policie-mela-nervy-ze-zeleza.html

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr tihle asi na školení chyběli.....https://www.idnes.cz/praha/zpravy/mestska-policie-cyklista-magistrala-video-twitter-hadka.A220317_135538_praha-zpravy_baky

srry, ale u měšťáků jsou vždycky idioti, kteří se jinam nehodí

a tihle jsou/byli taky vypečení. Jednou jsem měl to potěšení v lázních Bohdaneč.

https://www.autoforum.cz/zajimavosti/mestska-policie-si-opet-hraje-na-ameriku-i-s-odsouzenym-rehorem-toto-je-mp-chvaletice/

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno

mas stesti, ze jsi nebyl v Bohdanci nebo Chvaleticich. Rehor a jeho boys jsou banda "organu". Vzdy byli, vzdy budou. Takova particka zmrdu s malyma perama, ale velkyma kverama a egem.

Odesláno

mám prostě opačnou zkušenost..., policistu bych ovšem dělat nemohl, stačí mi některé záběry natočené provinilým řidičem , jak se k policii chová a já bych ho okamžitě zastřelil a pak ještě jednu ránu jistoty, takoví to jsou zm*di, většinou mladí fracci, zlatá mládež 👍

Odesláno

Ale já nechápu v čem byl původně problém. Oni stále hovoří o parkování, ale on ani neopustil vozidlo a ani asi možná nevypnul motor. To přeci je zastavení a ne parkování.

Odesláno

Jako že normální je zastavit na srafovani a půlce přechodu? Normální to není co si budem povídat...a co si budem povídat, hvězdný řidič toho má za sebou vícero konfliktu s policií,možná by bylo i fajn zmínit že rozsekal v 18 auto ozralej a bez papírů. Takže velké ego,nebo malý pinda v kombinaci s okrouzkovanym autem,dělá divy.

Jinak na Václaváku se s tím mp neparou,měl jsem tam s nimi též cest,když jsem to zapichnul na invalidovi o pulnoci...ale i když byl mp ostřejší,posypani popelem stačilo a bez dalšího jsem preparkoval...

A minulý týden jsem zase narazil na mp v Janských lázních...projel jsem dva zakázy vjezdu v domnění že jsem dopravní obsluha, omluvil jsem se a místo 100 metrů jsem si udělal objezd 5 km nebo kolik to bylo.

Takže shrnutí...na debila natrefis všude...ale slušnost při jednání ještě nikomu neublížila.

Odesláno
Před hodinou, ozzy56 napsal:

no nevím, asi se chovám na úrovni :)--za více než 50 let za volantem jsem na debila policistu nenarazil :roker

Jedna z mála věcí, kterou máme společnou.

A ne - netvrdím o sobě, že jezdím jak beránek a nikdy jsem nespáchal nějaký prohřešek. Ale když už mě orgán nejak řeší, tak

1) okamžitě po zastavení vystupuju z auta, abychom si koukali z oka do oka (nevystoupím pouze na jeho výslovně přání, ale většinou to ani nezkouší)

2) poslechnu si o co jde a pokud jsem fakt spáchal nějaký prohřešek,tak holt sklopím krovky a začnu se omlouvat

Většina cajtů jsou normální chlapi a když vidí, že jednáš jako člověk tak Tě taky nemají potřebu nijak osolit.

Asi 5 let mě cajt na silnici nezastavil, ale pokud tomu tak kdykoli bylo, tak prostě tenhle scénář vždycky zafungoval.

Odesláno

@ozzy56 ja v 99.9% pripadu potkam nekoho normalniho taky. Ale proste k Rehorovi mam blizko lokaci, takze presne vim, co to bylo, je a bude za tupy hovado. Ten spada do toho zbytku 0.1% .

Plus teda jeste osadka hlidkoveho vozu PCR z jedne male obce nekde na morave, kdy jsem "pry nezastavil na prejezdu se stopkou". Nutno rict, ze jsem zastavil, mozna se auto hybalo 0.5km/h a pak jsem se rozjel no... A taky to byla vlecka, z obou stran prejezdu zavrena zavora. Dostal jsem to na miste za litr. 

Odesláno
před 50 minutami, Fruktis napsal:

Jako že normální je zastavit na srafovani a půlce přechodu?

Tak zastavit proč ne? Když mi spadne za jízdy hořící vajgl (nekouřím) tak prostě zastavím. Asi bych se snažil ne na přechodu, ale to on udělal také. Až na výzvu popojel, což bzlo nesmyslné, ale i tak to nebylo parkování dle vyhlášky a MP o tom pokud se nepletu, několikrát mluvil.

Stejně tak když zajedu na invalidy a neopustím vozidlo, což mi umožní odjet, když bude třeba.

Odesláno
před 50 minutami, Medvěd napsal:

Jedna z mála věcí, kterou máme společnou.

A ne - netvrdím o sobě, že jezdím jak beránek a nikdy jsem nespáchal nějaký prohřešek. Ale když už mě orgán nejak řeší, tak

1) okamžitě po zastavení vystupuju z auta, abychom si koukali z oka do oka (nevystoupím pouze na jeho výslovně přání, ale většinou to ani nezkouší)

2) poslechnu si o co jde a pokud jsem fakt spáchal nějaký prohřešek,tak holt sklopím krovky a začnu se omlouvat

Většina cajtů jsou normální chlapi a když vidí, že jednáš jako člověk tak Tě taky nemají potřebu nijak osolit.

Asi 5 let mě cajt na silnici nezastavil, ale pokud tomu tak kdykoli bylo, tak prostě tenhle scénář vždycky zafungoval.

No protože AŠ jsem dělal v minulém století tak jsem se v rámci výcviku tohle taky naučil. Hned vystoupit a mluvit s policajtem z očí do očí. Dneska už to nedělám pokud mě vyzve nemám problém vystoupit ale po upozornění přímo od četníka že z jejich pohledu je bezpečnější aby kontrolovaný seděl ve voze dokud není vyzván k vystoupení to nedělám. A co si budem jezdím už dost dlouho na to abych věděl jak se na silnici mám  chovat a možná díky tomu že jsem vyrůstal v době kdy jsem vyrůstal tak pokud už mě zastavují tak mám pořád respekt k uniformě a nehádám se a je mě jedno jestli je to MP nebo PČR.  Pravdou je že při ježdění po nehodách s odtahem jsem s poldama vycházel vždycky v pohodě. Dvakrát za moji šoférskou kariéru se mi stalo že mě chtěli zastavovat v polích kde sem se necítil zrovna dvakrát bezpečně bylo to v dobách ranných mobilů a taky v době kdy si člověk nebyl jistý jestli je to nebo to není polda. Takže když za mnou začala blikat diskotéka tak jsem vyhodil varovky a pomalu jsem jel do vsi pod lampu a pod první lampou jsem zastavil a počkal až dojde a řekne co chce podruhé když se mi to stalo tak jsem vytočil 158 a řekl jsem operačnímu že teda jsem tady a tady a že mě zastavuje auto červeným světlem ale že se necítím bezpečně a že jedu k první lampě a ten mi řekl že v pohodě že jim to předá pod první lampou jsem zastavil diskotéka zhasla četník mě předjel a jen pokynul že může jet dál.  A od těch dob co mám obě auta polepená firmou tak se mi nestalo že by mě zastavili párkrát mě zastavili se zákaznickým autem ale to bylo vždy v klidu. 

Odesláno

@sitler tak zrovna zastavit na stopce je něco, co si každý představuje nějak po svém, přestože je ve vyhlášce jasně uvedeno, co má řidič udělat..., byl jsem jednou u takové kontroly, kde policie nahrávala přímo na žel. přejezdu tramvají (byla samozřejmě skrytá), o kus dál to už řešila další hlídka--můžu říct, že za hodinu nezastavil ani jeden podle předpisů😯, ale hádali se do krve, že jejich auto určitě stálo :roker, hádali se i ti, co přeřadili na jedničku a plynule přejezd přejeli 😲,až po upozornění, že mají všechno nahrané, někteří sklapli paty a zaplatili, ovšem někteří šli do řešení na úřadu, kde evidentně nemohli vyhrát, naopak je tam pokuta vyšší..., prostě někteří byli nee na pokutu, ale přivázat k pryčně a valit bičem do bezvědomí, nebo postavit v létě k pranýři 🙈

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...