Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nevím, co nehodě předcházelo, ale vzhledem k tomu, že

a) se nehoda stala v oblasti s max. povolenou rychlostí 30 km/h (pravda - malokým dodržované)

b) řidič(ka) musela přejet přes dva relativně hodně frekventované přechody (dopoledne v podstatě neustálé proudy studentů) a mezi nimi je ještě ulice s předností zprava 

Tak nerozumím tomu, jak se stalo, že auto skončilo tak jak je vidět na fotkách.

P. S.

A už vůbec mi hlava nebere ten doje*anej zadek 

IMG_20230103_120925.jpg

IMG_20230103_120906.jpg

IMG_20230103_121002.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tak soude dle toho predku, rychle urcite nejela. Vyvratit ten automat neni tak tezky a cumak auta je poskozeny jen velmi, velmi malo. Ale ten zadek by svedcil spis o tom, ze ji tam nekdo strcil.

Odesláno

No obávám se, že jakákoli oprava toho střepu převýší jeho hodnotu před nehodou, takže spíš předpokládám cestu na likvidaci 

Odesláno (upraveno)

Tak ja ji rozumim naprosto presne, nas..al ji ten parkomat, rozhodla se proto, ze mu to nedaruje a prejede ho. :D

Mel jsem naprosto stejne nutkani minuly tyden na Smichove, kdy mi parkomat ani po ctyrech kompletnich zadanich udaju (kazde trvalo asi 2 minuty, protoze automat mel rychlost odezvy asi jako start windows 95 na PC 486) nebyl schopen akceptovat platbu a vydat listek, nacez jsem tedy nasledne dalsich 5 minut hledal, stahoval a instaloval nejakou appku pro online platbu parkovneho z mobilu. :P

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Ho, ty automaty s rychlostí šneka po obrně mám taky chuť vytrhnout ze země a zahodit... Takže mám v mobilu asi 6 různých parkovacích aplikací, protože mít to v jedny je pro města problém 

Odesláno

Jj, o prokliku z mapy.cz jsem se pak nasledne dozvedel taky :) No, pro priste, pokud budu mit zas tak zoufalej napad, jet nekam, kde jsou zony, autem :D

Odesláno

Ozzy - věřím Ti, že jsi tak zkušený driver, že bys i v Praze zaparkoval. A kdyby Tě nechytilo bonzauto, tak v naprosté pohodě 

Odesláno

ted me mozna nekteri ohodnoti palcem dolu ale uprimne si myslim ze to byla nejaka babka rocnik podobny vzniku planety zeme a ten zadni naraznik udelala bud ten den nebo v prubehu jejiho ridicskeho zivota a zivota toho auta a proste uz neni duvod auto opravovat

a ten parkautomat typuju ze si spletla brzdu s plynem

Odesláno (upraveno)

Mnohem pravděpodobnější je, že ta údajná "babka" prostě jen zcela správně dávala přednost zprava z ul. Technické, ale za ní jedoucí debil nevěděl, která ruka je pravá a že se taková přednost vůbec dává, napálil to do ní a do toho sloupku ji poslal. Od rohu Technické k tomu sloupku je to 25 metrů, přesně by to takové situaci odpovídalo. Veselých příhod s předností zprava - která tam v té oblasti je použita všude - je tam ostatně habakuk.

EDIT nebo ještě jedna možnost - ono autíčko z té Technické ulice vyjelo, neb mělo přednost, a rychle jedoucí debil, ačkoliv je v oblasti zóna 30, do něj napálil těsně po tom vyjetí, protože o přednosti zprava asi nikdy neslyšel. 

Upraveno uživatelem oddie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...