Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Autoškolské okénko, aneb na stará kolena je stále co se učit :)

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, ozzy56 napsal:

a nejlepší jsou ti, co jedou doprava a blikají doleva 👍😂

jednoho takoveho blikace jedouciho celym mestem na levy bliknr sem asi 3 vytroubil nez si uvedomil ze ta jeho hujda typu Fabia I nevypina blinkr pri otoceni volantu - nastesti mel tolik soudnosti ze aspon vysraznyma se mi omluvil

Odesláno

@sitler tak jasně, nemyslím tím že když dá blinkr tak ho přestanu sledovat a slepě jedu.. Ale neříkej že vždy čekáš dokud ten daný řidič není alespoň v půlce odbočení než se rozjedeš :) Bylo to myšleno tak, že už aspoň víš co se chystá dělat. Ne že sice vidíš že brzdí ale nevíš proč - jenom zastavuje? Odbočuje? A odbočuje vlevo nebo vpravo? Nebo se bude otáčet? Ačkoli předpokládám že ti to nemusím vysvětlovat :) 

Odesláno (upraveno)

@Havlicek.Lukas  stane se...,  letos v horkém létě stojím se skůtrem na červenou v pruhu ROVNĚ,  čekání na zelenou si krátím očumováním polonahých bab jdoucích po přechodě👍 , když v tom jedna na mě mává 😯, mno--chvilku trvalo než jsem pobral, že na mě nemává, ale ukazuje, že blikám DOLEVA 🙈, ještě že je přílba na skůtru povinná...😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 7 hodinami, Pepito napsal:

Ještě lepší jsou ti co blikají i v zatáčkách. 😂🙃:papa

Tak teda vo tom já něco vím.... Bylo to za hlubokýho socíku se Š110L.... Vůbec netuším proč.... Naštěstí to už dávno přešlo.... :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Presne tak. Kdyz sviti svetla, tak zadna hlavni/vedlejsi neexistuje. Vsichni jsou si rovni a ridi se svetlama a obecnyma prednostma.

Je smutny, ze to nevi nekdo, kdo ma motorku jako srdecni zalezitost :D a koho by to fest realne bolelo.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Je strašný, jaká chybovost je v týhle otázce.. 🤦‍♀️ přes naší apku je to vidět.. kdokoli vyplní test, tak se to počítá .. 96% blbě.. druhý počítadlo píše - jen během posledních 30ti dnů 90x kliknutí na "není mi to jasné"... a druhá taková otázka, je ta tramvaj v pěší zóně.. 😅

Odesláno

Jako tu tramvaj u lidí, co nebydlí tam, kde jezdí, ještě tak nějak pochopím. Máj k tomu respekt, je to velky, těžký a potkat to prostě nechceš :D. U nich mi taky chvilku trvalo, kdy kam můžou a nemůžou jet. Ale semafory jsou všude :D , doslova žádný krajský ani okresní město snad není bez nich. To prostě musí znát každej i když jde ve 3 ráno vylitej jak váza z Hospody 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...