brixtr Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 Já už se upřímně ztratil v tom, zda je tohle vlákno o "šikaně" nebo červených puntících, nebo o úbytku členů je @davidse spammer? ANO JE považuje za vtipné něco, co jinému obrací žaludek naruby? Určitě jo Ale o tom to je, každý člověk vtip vnímá úplně jinak, a tady se kvůli tomu rozjede taková atomovka že kdyby na tohle forum bylo červené tlačítko které by to vyplo tak ho hned někdo zmáčkne... Za poslední dobu se už několikrát napsalo že dřív to bylo lepší.. V jednom musím souhlasit. Dřív nebylo tlačítko na puntík, který je stejně úplně k hovnu!!! Nic to neznamená že někdo dostane červený nebo zelený. Je to jen ***ina která je převzata z FB, teda tak mi to příjde. Trochu se tady musím zastat i Radka, né vždy dal "davidse" červený puntík, narozdíl od @Medvěda který mu to tam sází jak na běžícím páse jak jsem tak koukal. Matně si vzpomínám že ho kdysi dal i mě ale už nwm za co.. A co? Vlasy si kvůli tomu opravdu trhat nehodlám. To že už další člen prohlásil že už nehodlá klub finančně podporovat je už věc jiná, sice mi to postrádá smysl, ale cením si toho, že @P607Olda alespoň napsal důvod. radim.1008, regius, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6
davidse Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 (upraveno) OK omezím vtipy tak, že budu přispívat 1x týdně Upraveno 24. listopad 2022 uživatelem davidse P607Olda ohodnotil 1
Weri 605 Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 @davidse Tak ale to se zas nelíbí mě.. Myslím, že (po mém komentáři) už si pochopil, o čem to vtipový vlákno je a fakt si to o hodně zlepšil..! brixtr, MotoMoto a Rikic339 ohodnotil 3
sitler Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 @davidse hele, ty mas neco spolecnyho s bikeforem? Zpravidla tam vidim znacne rozsirenou sadu mistnich vtipu, teda spis, tady vidim takovou zcenzurovanou verzi Jen mi tu zpravidla chybi ty nejlepsi kousky Radek Hurvajz ohodnotil 1
Akoc Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 Podľa mňa v prípade vtipov od @davidse je aj tento problém. Na svoju škodu sem zásadne vkladá naraz viacej vtipov (4 až 6), z ktorých je niekoľko dobrých, ale takmer vždy sa tam nájde nejaký tak na úrovni 1. stupňa základnej školy alebo vtip, ktorý nie je vtipný alebo je nevkusný. Skutočne platí, že menej je niekedy viac. Inými slovami, ja by som sa sústredil skôr na kvalitu než na kvantitu. Medvěd, Radek Hurvajz, Weri 605 a 2 další ohodnotil 5
Hafity Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 Koukám, že cenzůra je ve střehu Medvěd, pavelu96, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4
Vena garážmistr Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 Lidi ku..a, to se musí vždycky před vánocema vytáhnout nějaká taková pí,,vina aby se rozpoutali vášně. To Vám dopr,,le nestačí ten bordel co se děje všude okolo nás. Ještě se musí řešit takový blbosti tady. Ano jako členovy vedení se mi nelíbí že lidi který tady tomu " blázinci " dali kus svého JÁ se rozhodli tady dále nepokračovat nelíbí se mi že někteří další uvažují že nebudou dále " blázinec " podporovat a stanou se přihlížející většinou. Ale nic s tím neudělám pokud je to jejich rozhodnutí. @P607Olda v začátku jsi narážel že @minimaxa nikomu nic nevysvětlil resp. že jen někomu telefonoval. Bylo to jeho rozhodnutí pokud je mě známo tak v něm to rozhodnutí zrálo delší dobu a proč to je jen jeho osobní věc a nemusel to nikomu vysvětlovat. Co se týče toho jak jsi narážel že vlákno o konci jeho působení zde je uzamčené ano je uzamčené myslím že ho zamykal @Péťa a dal tam k tomu jasné vysvětlení. Pokud to chceš vědět tak z mé strany tam byl impuls aby se to zamklo s tím že by bylo zbytečné aby se tam rozvíjeli debaty které by člověk který se rozhodl odejít nemohl ovlivnit a vím dobře že by se to tam zvrhlo v debatu proč a nač a nakonec by to skončilo nějakou pří. @Weri 605 ti asi potvrdí že osobně jsem nebyl nadšen z formy jakou to sdělila všem kdo sem chodí. Co se týče červených a zelených puntíků. Mě osobně se také nelíbilo jakým stylem tam vtipy dotyčný sází a tuším že v začátcích svého snažení kdy nainstaloval několikero vtipů s více či méně choulostivím obsahem byl upozorněn že takové vtipy nejsou úplně vhodné pro zveřejňování na stránkách které jsou zaměřeny na auta. Z mého pohledu pak následoval " útok " opravdu dlouhou " tapetovací seríí " kdy jak bylo i výše zmíněno na jeden kvalitní vtip připadlo několik slabších až nevhodných. A to že se u těchto vtipů začali objevovat červené puntíky a je jedno jestli je dal někdo z modů nebo i jiný člověk tak mohlo dotyčnému naznačit že jaký je názor na jeho snažení. Sám jsem tam pár červených taky vyťal ale pak jsem se rozhodl že na vtipy budu chodit raději jinam kde mi přijdou pro mě pochopitelnější a vhodnější. Rozhodně bych to nenazval šikanou ze strany moderátorů. Klidně mi nasázejte puntíky jaké chcete. Pokud se někoho začátek mého příspěvku dotkl tak se omlouvám ale mnozí z Vás mě znají a ví že jsou situace kdy okolo horké kaše neumím našlapovat. pavelu96, Péťa, Medvěd a 5 další ohodnotil 8
Medvěd Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 (upraveno) Pokud je někdo modem upozorněn, že tapetování vlákna sáhodlouhými soubory "vtipů" není úplně žádoucí (kór když jejich kvalita většinou kulhá na všechny nohy - můj subjektivní názor), tak normální člověk by se nad tím zamyslel a svůj přístup přehodnotil. Davidse ale šel cestou přesně opačnou a své "vtípky" na nás hrne dál a v kvantitě i kvalitě naprosto nezměněné. Mě jeho výběr humoru nesedí a proto holt červené puntíky - dostávají je i mnozí jiní a je to vždy jenom mé soukromé vyjádření pocitu z konkrétního příspěvku, nikoli prispěvovatele. Chování Davidse bych se ale téměř nebál nazvat provokatérem, co zkouší, co vše ještě bude tolerováno než trpělivost dojde. Řekl bych, že kdo seje vítr, sklízí bouři - ale mnohem lepší je vyjádření Akoce: Klidně vtipů míň a možná i denně, ale takových, které opravdu mohou pobavit (domnívám se, že tapety desítek vtipů ztažených z FCB, kde je ve výběru Davidse minimálně 2/3 buď vhodných tak pro první stupeň ZŠ nebo prostě nevhodných pro tohle fórum baví opravdu málokoho - opět můj subjektivní názor). P. S. Někdy i mě ale překvapilo (konkrétně ve vláknu vtipy), že moderátoři běžně spojí více vtipů od jednoho vkladatele do jednoho bloku, i když tomu tak původně nebylo. Pak to samozřejmě k tvorbě podobných tapet vyloženě poňouká Upraveno 25. listopad 2022 uživatelem Medvěd
pavelu96 Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 @Medvěd můžeš mi konkrétně ukázat, kde ve vlákně vtipy moderátoři běžně spojují příspěvky? Stačí jeden, dva příklady pro kontrolu. Děkuji
Péťa Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 Ale jó, myslím, že jsem někdy něco spojil, když ty příspěvky měly mezi sebou max pět minut. brixtr a Rikic339 ohodnotil 2
Medvěd Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 (upraveno) Před hodinou, pavelu96 napsal: @Medvěd můžeš mi konkrétně ukázat, kde ve vlákně vtipy moderátoři běžně spojují příspěvky? Stačí jeden, dva příklady pro kontrolu. Děkuji Pavle - konkrétně to dohledávat nebudu, ale právě po zkušenosti se spojováním jsem se poučil a nějaký čas vkládal rovnou víc vtipů dokupy (někdy i podobnou tapetu jako Davidse ). No a v poslední době dám někdy 2 (3) vtipy v jednom dni, někdy třeba dva týdny nic a šipičky vyjadřující + a - mě, stejně jako Davidse, nechávají v klidu. Upraveno 25. listopad 2022 uživatelem Medvěd
pavelu96 Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 V pohodě, chtěl jsem se jen podívat, jak to vypadá. Ale jak píše @Péťa - příspěvky po sobě jdoucí by se měly spojit. Odkazují na to i pravidla... 4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věci Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek.
P607Olda Odesláno 25. listopad 2022 Autor Odesláno 25. listopad 2022 (upraveno) Pro počítačovou techniku je to nějaký problém, když je více příspěvků od jednoho přispěvatele těsně za sebou? Malý server, není místo? Tím chci říct, že než se stihne udělat editace konkretního choulostivého příspěvku, mezitím si ho stihne přečíst x jiných lidí a začnou na něj reagovat, tzn. původní příspěvek se tím dostane o několik pozic nahoru a editovanou skutečnost si už nikdo nepřečte. Takže proto obhajuji možnost, psát i více příspěvků po sobě. A teď ukažte, kdo tomuto textu porozuměl, zda ho budu muset na 3 stránkách vysvětlovat, typu: co tě nebaví, nečti. Nechtěl jsem nikoho urážet, ale minulé argumenty byly hodně o nepochopení mojí základní myšlenky o šikaně (viz dříve radim.1008 a pavelu96, zcela nepochopili...). Připomínám, že původní vlákno bylo o šikaně. PS: edit vzhledem k tomu, že @pavelu96 dost nepochopil smysl psaného, měl by zvážit, zda zůstat moderátorem, s dost velkou pravomocí - viz text cituji: Takže důvod zrušení členství je, že se nelíbí systém červená/zelená a 10 až 17 let tu neznámý moderátor cenzůruje příspěvky... o nelíbení systému červená/zelená jsem nepsal ani slovo. @Radek Hurvajz pokud tvoje dnešní vtipy vyjadřují stav tvé duše (Bože pomoz všem, které jsem dnes poslal do prdele, ať se tam v pořádku dostanou. a Chápu Babu Jagu že žere lidi) tak by ses měl zamyslet nad odpočinkem od moderování, jsou vlastně dost nenávistné... PPS: název vlákna Líbí/Nelíbí jsem nevymyslel já, ale moderátor, který vlákno oddělil, ať se tam podepíše, že dal zavádějící název vlákna. Upraveno 25. listopad 2022 uživatelem P607Olda
pavelu96 Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 před 40 minutami, P607Olda napsal: mezitím si ho stihne přečíst x jiných lidí a začnou na něj reagovat No tak tahle situace nastane tak jednou, maximálně dvakrát za několik měsíců, kdy je vlákno "žhavé" a uživatelé se na něčem intenzivně dohadují. Pak samozřejmě ano, dává smysl psát i více příspěvků po sobě. Před hodinou, P607Olda napsal: Připomínám, že původní vlákno bylo o šikaně. Pokud jsi četl všechny příspěvky v tomto vlákně, tak všichni kdo k tomu co jsi Ty nazval šikanou napsali své vyjádření. Já se k tomu vyjádřil konkrétně tady. Pokud ani po těchto příspěvcích nechápeš, že o žádnou šikanu nejde, tak sorry, ale asi Ti není pomoci... (a Tvé psané příspěvky jsem pochopil a jen jsem je shrnul do jedné věty ). PS: co se týká Tvého vyhlášení mě jako dost nechápavého jedince (to samé můžu napsat o Tobě, pokud jsi nepochopil příspěvky v tomto vlákně), tak to přecházím s ledovým klidem (a věř, že všichni (včetně Tebe) zvažujeme BÝT ČI NEBÝT, toť otázka ). Co se týká Tvé psychoanalýzy stavu Radkovy duše podle vloženého vtipu, tak by jsi asi měl zvážit návštěvu opravdového odborníka v oboru psychiatrie... (kdybych vložil vtip o mrtvém homosexuálovi, tak jsem podle Tebe nekrofilní homofob a měl bych si odpočinout od internetu?) Radek Hurvajz ohodnotil 1
Medvěd Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 (upraveno) před 2 hodinami, pavelu96 napsal: V pohodě, chtěl jsem se jen podívat, jak to vypadá. Ale jak píše @Péťa - příspěvky po sobě jdoucí by se měly spojit. Odkazují na to i pravidla... 4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věci Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Pavle - taky jsem v pohodě Ale ..... fakt mě kdysi to slučování příspěvků ve vtipech překvapilo a možná až zarazilo. Různě vtipy přece bývají většinou o různých tématech a slučovat je jen proto, že je zrovna vložil ten nebo onen, to mě překvapilo. Nicméně neřešil jsem, nějak jsem si to přebral a chovám se dle svého názoru tak, abych vyhověl. Ale když zase probudím téma "šipiček", tak klidně někdo mohl dát prvnímu fóru zelenou a když byl druhý (blbý) připojen, nemohl mu dát červenou, páč by zase shodil ten první dobrej fór a tak třeba "šipku" úplně odebral a nebo to nechal koňovi, páč ten víc ví Upraveno 25. listopad 2022 uživatelem Medvěd Veverka ohodnotil 1
P607Olda Odesláno 25. listopad 2022 Autor Odesláno 25. listopad 2022 před 44 minutami, pavelu96 napsal: (kdybych vložil vtip o mrtvém homosexuálovi, tak jsem podle Tebe nekrofilní homofob a měl bych si odpočinout od internetu?) No, něco bych si určitě pomyslel. Pomník (i ze slov) si každý staví sám.
Rikic339 Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 No vidíš, stejně jako by sis ty něco určitě pomyslel podle takového vtipu, tak si někteří pomysleli o vtipech a způsobu vkládání od davidse.. Akorát že to dali najevo i tou šipkou dolu - od toho tam taky je.. Teda jestli tohle téma ještě vůbec je o "mínusech" co dostal Medvěd a pavelu96 ohodnotil 2
pavelu96 Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 @Medvěd systém šipek u sloučených příspěvků jsem (zatím) opravdu nestudoval a osobně mám stejně jako Ty u řiti jestli je zelená, nebo červená Koneckonců i YouTube zrušil systém zobrazování dislike u videií, kvůli "údajnému úmysnému snižování hodnocení".
P607Olda Odesláno 25. listopad 2022 Autor Odesláno 25. listopad 2022 (upraveno) Medvěd i pavelu96 - Pokud je vám šipky jedno, tak proč je dáváte? Tak buď tím chcete něco říct, nebo ne. Ještě k těm vtipům: nevím, jak vy, ale já vyprávím jen vtipy, které se mi líbí a s kterými vnitřně souhlasím. Proto jsem usoudil, že vtipy o negativním vztahu k lidem něco vypovídají. Upraveno 25. listopad 2022 uživatelem P607Olda
Recommended Posts