Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

pokoje prosím rezervujte zde v komentářích... :) zaplatíte pak následně přes eshop... odkaz na přihlašovadlo najdete ve všeobecném infu a nebo na eshopu v sekci SRAZY
zaplňujeme budovu C, a K od prvního patra..

image.png

@Klemoň v pátek na kukajdu..

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Přátelé.. čekala jsem "les rukou" na rezervace pokojů.. V případě, že se nás nesejde dostatečné množství, nevyplatí se ani jedné straně (organizátorům a penzionu) tento sraz podniknout.. :(

A jen ještě detail.. pokud i tak budou volné pokoje na budově C, dojde z energetických důvodů k přesunům.. :) (cena zůstane stejná).

Odesláno (upraveno)

No já vím, že je to na pikaču 😥   Původně jsem měl jet já, Kůstka, a dokonce i Katka. Ale pak se do toho nasránkovali 40té narozeniny a byla z toho doma hádka co je důležitější . . .  :myslim   No a já jsem ten souboj prohrál :roker    Ale pokud Vám to udělá radost, mohl bych se asi stavit alespoň v pátek a pozdravit vás :papa  Je to sice pro mne 150 km , ale pokud tam v pátek kolem 16-19 hodiny bude někdo k obejmutí, tak co bych pro to neudělal . . . :mrk

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

No mám chuť to odpískat... teď se začal rozpadat i Radim...

Nemám pocit, že by se o srazu úplně nevědělo.., ale @Schreek ještě rozešle mail, dám tomu 14 dní a rozseknu to... páč topit a platit personál kuli deseti lidem je prostě nesmysl...

Ale chápu ten "nezájem"... finance sou teď prostě někde jinde, no...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...