Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 Tak s tímhle budeš muset za vedením, a to nevím jestli ti vyjde vstříc. Kdyžtak si to někde navrhni pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 před 20 minutami, Pe.Tr napsal: když jsme to citování řešili vedle v tematu , vy jste to utnuli Chyba Petře, zamklo se to na žádost Hanyse Citovat
Verýsek Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 @Pe.Trpošli nám prosím návrh na změnu a my uvidíme co se s tím bude dát dělat... Tím bych to tu ukončila. Takže prosím už toho nechte. Děkuji Myslím, že máte všichni svých starostí dost jirka307 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 @Verýsek promiň, vím, že to tady chceš zastavit a uklidnit situaci, ale nedá mi to..... @pavelu96 to jsi si vážně myslel, že když napíšeš, že v tomto vlákně končíš, tak Tě ostatní nebudou (nebudeme) jmenovat??? Mmch právě editace Milana+ mi přišla téměř agresivní a editace Pe.Tra celkem ironická... Nemluvě o tom, že po oddělení tohoto vlákna to chtělo hned nějaké vysvětlení (ne až druhý den a deseti stránkách diskuze a ještě jiným modem - děkuji @Radek Hurvajz ), protože při prvním čtení jsem nechápal téměř ani "Ň" Když jsem tady byl krátce a šlápl jsem do pravidel, tak @Péťa můj příspěvek "v tichosti" smazal (nebo upravil) a vše jsme si v klidu a slušně vysvětlili přes SZ. stejně tak, když jsem nedávno do "foto" vlákna dal svého psa, tak následnou diskuzi v klidu přesunul do "pejskařů" ( nakonec i s fotkou, která tu diskuzi rozjela). Toto hodnotím jako velmi dobrou práci moda. Aktuálně přemýšlím, že zde omezím svou přítomnost a aktivitu a že možná sundám z auta nálepky a SPZ podtácky, protože nevím, jestli chci za téhle situace klub propagovat.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 před 7 minutami, PaKr napsal: děkuji @Radek Hurvajz ), protože při prvním čtení jsem nechápal téměř ani "Ň" Bohužel Všiml jsem si pozdě že to tam není. PaKr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) Pavle to alibistická věta, mohlo se to dořešit a neutéct od toho . Verčo já určitě nehodlám něco sepisovat, když už tak bych byl rád za kolektivní práci se spoluprácí modů, adminů a samozřejmě vedení a v neposlední řadě i členskou základnou - kdo o to projeví zájem , přeci jen je to "naše" forum. Tak jak jsi větu napsala to vyzní něco si napiš mi to pak asi hodíme stejně do koše , promin takhle mi to vyznívá. A do samotné akce moc nemotivuje. Ediit : Mělo by tu od Vás zaznít jasné ano chceme to zaktualizovat , ne nechceme. Edit 2 : děkuji za znovuotevření tématu Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem Pe.Tr Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 @Radek Hurvajz, neber to prosím jako rýpání, ale Ty můžeš citovat předchozí příspěvek? Citovat
Pacho69 Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Uf. Fakt nechci nikoho urazit, ale vypadá to tu jako "menstruační" kroužek... brixtr, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 @PaKr napsal: "Aktuálně přemýšlím, že zde omezím svou přítomnost a aktivitu a že možná sundám z auta nálepky a SPZ podtácky, protože nevím, jestli chci za téhle situace klub propagovat...." To jsem udělal hned jak jsem dostal BAN a pár trestných bodů. Citovat
MJSytic Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 před 17 minutami, Pepito napsal: @Radek Hurvajz, neber to prosím jako rýpání, ale Ty můžeš citovat předchozí příspěvek? Ano může, protože je to rozumná citace, navíc citace částečná - cituje jen část příspěvku, aby bylo jasné, na co konkrétně v tom rozsáhlém příspěvku reaguje. Vysvětlil jsem to dostatečně? Péťa, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) před 21 minutami, Pepito napsal: @Radek Hurvajz, neber to prosím jako rýpání, ale Ty můžeš citovat předchozí příspěvek? Ja necitoval předchozí příspěvek celý to byla částečná citace o to původně šlo. Vůbec jsi to nepochopil a proto doteď kopíruješ, což je nesmysl příspěvek nepřehledný. Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pepito Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) @MJSytic, ano, vysvětlil jsi mi to dostatečně. Jenže kdybych to udělal já, tak dostanu upozornění. Proto už raději necituji. Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem Pepito Citovat
MJSytic Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 To určitě nedostal. Rozhodně ne potom, co jsme se nedávno ohledně tohoto bavili a citace řešili. I proto se to pravidlo upravovalo, aby se právě takovéto citace mohly používat Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) Jasně radši necituji nakopíruji tam část příspěvku a udělám paskvil protože to vypadá že jsem to psal já Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pepito Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 @MJSytic asi nečtu úplně všechny příspěvky, proto jsem si nevšiml že se to upravilo a že už se můžou citovat části předchozích příspěvků. @Radek Hurvajz, promiň, ale já zase nechápu Tebe. Asi jsem Ti jako člověk nesednul, to se občas stává.. Já jsem Tě vždycky bral jako člověka oddanému Peugeot klubu a kamaráda s kterým jsem vždy rád pokecal, ale asi oba stárnem a přestáváme si rozumět. Mrzí mě, že jsi nepřijal mou omluvu. Asi máš k tomu své důvody. Tak snad až se někdy uvidíme, tak to u pivka rozebereme. @Radek Hurvajz Než jsem dopsal svůj příspěvek,tak sis jej upravil. A docela by mě zajímalo,kam zmizel ten červený puntík,co Ti k tomu Tvému příspěvku dal @Péťa? brixtr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Po editaci jsem ho sám smazal. Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) Včera jsem si říkal, že to stačilo. Ale evidentně ne. Čekal jsem, že dneska tady bude další vlákno. Není, je tu zase to samý. Což je vlastně dobře. Ale už toho nechte. Bavte se buď konstruktivně s nějakými návrhy co zlepšit. Měl bych nápad, co udělat v sekci pro členy klubu vlákno jako je komunikace s vedením, tak komunikace s módy? Podle mě by se předešlo těmto výpadům. Jestli nějaké takové už v hloubce dějin existuje, tak ho pojďme najít a oživit. A druhý nápad, když budete módi dávat nějaký trest, dejte tomu aspoň hodinu. Ať má trestaný čas na reakci. A ne to utnout a nepochopený pisatel, vlastně ani neví, za co. Mě ten začátek celého tohoto taky nepřipadal jako nějaký spam, který škodí. Jo, dalo se to řešit citlivěji s trochou nadhledu na věc. Ale tak musí postupovat všichni. A ne být jeden tvrdý vyznavač pravidel a druhý benevolentnější. Nebo to aspoň pořádně a srozumitelně zdůvodnit proč tak konám a ne jen stroze napsat máš BAN. Taky bych se ptal proč, kde jsem chyboval atd. Vždyť fórum je postavené na diskuzi a vzájemném dodržováním pravidel. Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem radim.1008 Verýsek, Hafity, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) Před hodinou, Pepito napsal: To jsem udělal hned jak jsem dostal BAN a pár trestných bodů. Když už si nakousl ty trestné body, tak potom co jsi brečel že máš 6 bodů, už asi, teď nevím jestli pět let nebo déle a že tě štvou, tak jsem ti ty body odebral. Měl jsi nulu a následující den uděláš to co jsi udělal tak si nestěžuj že jsi dostal pár trestných bodů. To jen pro vysvětlení taky i pro ostatní @radim.1008 tam se samozřejmě vysvětlení píše, Sice je strohé ale je tam. Nemůžu za to že si to třeba Hanys doteď nepřečetl Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Kdo má potřebu se vyjádřit k pravidlům tak může v tomto odděleném vlákně Péťa, MJSytic, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. březen 2024 Odesláno 9. březen 2024 Tohle mi rano přišlo, Jedná se o spam?nebo jak to lze ověřit? na netu se píše ze je to spam a někde pravé...v seznamu přihlašených zařízení není jnine zařizení...děkuji heslo jsem neobnovoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.