Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno
před 20 minutami, Pe.Tr napsal:

když jsme to citování řešili vedle v tematu , vy jste to utnuli

Chyba Petře, zamklo se to na žádost Hanyse :cool:

Odesláno

@Verýsek promiň, vím, že to tady chceš zastavit a uklidnit situaci, ale nedá mi to.....

@pavelu96 to jsi si vážně myslel, že když napíšeš, že v tomto vlákně končíš, tak Tě ostatní nebudou (nebudeme) jmenovat??? Mmch právě editace Milana+ mi přišla téměř agresivní a editace Pe.Tra celkem ironická... Nemluvě o tom, že po oddělení tohoto vlákna to chtělo hned nějaké vysvětlení (ne až druhý den a deseti stránkách diskuze a ještě jiným modem - děkuji @Radek Hurvajz ), protože při prvním čtení jsem nechápal téměř ani "Ň"

Když jsem tady byl krátce a šlápl jsem do pravidel, tak @Péťa můj příspěvek "v tichosti" smazal (nebo upravil) a vše jsme si v klidu a slušně vysvětlili přes SZ. stejně tak, když jsem nedávno do "foto" vlákna dal svého psa, tak následnou diskuzi v klidu přesunul do "pejskařů" ( nakonec i s fotkou, která tu diskuzi rozjela:)). Toto hodnotím jako velmi dobrou práci moda.:super

Aktuálně přemýšlím, že zde omezím svou přítomnost a aktivitu a že možná sundám z auta nálepky a SPZ podtácky, protože nevím, jestli chci za téhle situace klub propagovat....

Odesláno (upraveno)

Pavle to alibistická věta, mohlo se to dořešit a neutéct od toho . 

Verčo já určitě nehodlám něco sepisovat, když už tak bych byl rád za kolektivní práci se spoluprácí modů, adminů a samozřejmě vedení a v neposlední řadě i členskou základnou - kdo o to projeví zájem , přeci jen je to "naše" forum.

Tak jak jsi větu napsala to vyzní něco si napiš mi to pak asi hodíme stejně do koše , promin takhle mi to vyznívá. A do samotné akce moc nemotivuje.

Ediit :  Mělo by tu od Vás zaznít jasné ano chceme to zaktualizovat , ne nechceme.

Edit 2 : děkuji za znovuotevření tématu 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

@PaKr napsal: "Aktuálně přemýšlím, že zde omezím svou přítomnost a aktivitu a že možná sundám z auta nálepky a SPZ podtácky, protože nevím, jestli chci za téhle situace klub propagovat...."

To jsem udělal hned jak jsem dostal BAN a pár trestných bodů. :papa

Odesláno
před 17 minutami, Pepito napsal:

@Radek Hurvajz, neber to prosím jako rýpání, ale Ty můžeš citovat předchozí příspěvek? :myslim:papa

Ano může, protože je to rozumná citace, navíc citace částečná - cituje jen část příspěvku, aby bylo jasné, na co konkrétně v tom rozsáhlém příspěvku reaguje.

Vysvětlil jsem to dostatečně? :papa 

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Pepito napsal:

@Radek Hurvajz, neber to prosím jako rýpání, ale Ty můžeš citovat předchozí příspěvek? :myslim:papa

Ja necitoval předchozí příspěvek celý to byla částečná citace o to původně šlo. Vůbec jsi to nepochopil a proto doteď kopíruješ, což je nesmysl příspěvek nepřehledný.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

To určitě nedostal. Rozhodně ne potom, co jsme se nedávno ohledně tohoto bavili a citace řešili. I proto se to pravidlo upravovalo, aby se právě takovéto citace mohly používat ;) 

Odesláno

@MJSytic asi nečtu úplně všechny příspěvky, proto jsem si nevšiml že se to upravilo a že už se můžou citovat části předchozích příspěvků. :myslim

@Radek Hurvajz, promiň, ale já zase nechápu Tebe. Asi jsem Ti jako člověk nesednul, to se občas stává.. Já jsem Tě vždycky bral jako člověka oddanému Peugeot klubu a kamaráda s kterým jsem vždy rád pokecal, ale asi oba stárnem a přestáváme si rozumět. :myslim Mrzí mě, že jsi nepřijal mou omluvu. Asi máš k tomu své důvody. Tak snad až se někdy uvidíme, tak to u pivka rozebereme. 🍻:papa

@Radek Hurvajz Než jsem dopsal svůj příspěvek,tak sis jej upravil. A docela by mě zajímalo,kam zmizel ten červený puntík,co Ti k tomu Tvému příspěvku dal @Péťa?  :myslim:papa

Odesláno (upraveno)

Včera jsem si říkal, že to stačilo. Ale evidentně ne. :myslim Čekal jsem, že dneska tady bude další vlákno. Není, je tu zase to samý. Což je vlastně dobře. Ale už toho nechte. Bavte se buď konstruktivně s nějakými návrhy co zlepšit. Měl bych nápad, co udělat v sekci pro členy klubu vlákno jako je komunikace s vedením, tak komunikace s módy? :myslim Podle mě by se předešlo těmto výpadům. Jestli nějaké takové už v hloubce dějin existuje, tak ho pojďme najít a oživit. A druhý nápad, když budete módi dávat nějaký trest, dejte tomu aspoň hodinu. Ať má trestaný čas na reakci. A ne to utnout a nepochopený pisatel, vlastně ani neví, za co. Mě ten začátek celého tohoto taky nepřipadal jako nějaký spam, který škodí. Jo, dalo se to řešit citlivěji s trochou nadhledu na věc. Ale tak musí postupovat všichni. A ne být jeden tvrdý vyznavač pravidel a druhý benevolentnější. Nebo to aspoň pořádně a srozumitelně zdůvodnit proč tak konám a ne jen stroze napsat máš BAN. Taky bych se ptal proč, kde jsem chyboval atd. 

Vždyť fórum je postavené na diskuzi a vzájemném dodržováním pravidel. :papa

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Pepito napsal:

To jsem udělal hned jak jsem dostal BAN a pár trestných bodů. :papa

Když už si nakousl ty trestné body, tak potom co jsi brečel že máš 6 bodů, už asi, teď nevím jestli pět let nebo déle a že tě štvou, tak jsem ti ty body odebral. Měl jsi nulu a následující den uděláš to co jsi udělal tak si nestěžuj že jsi dostal pár trestných bodů. 

To jen pro vysvětlení taky i pro ostatní

@radim.1008 tam se samozřejmě vysvětlení píše, Sice je strohé ale je tam. Nemůžu za to že si to třeba Hanys doteď nepřečetl

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 roky později...
Odesláno

Tohle mi rano přišlo, Jedná se o spam?nebo jak to lze ověřit? na netu se píše ze je to spam a někde pravé...v seznamu přihlašených zařízení není jnine zařizení...děkuji

heslo jsem neobnovoval

Snímek obrazovky 2024-03-09 v 6.27.58.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...