Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

ani jsem netušil, že Vánoce jsou už v listopadu 🤣🤣

No tak to abych pomalu začal přezouvat..

Odesláno

Myslím si, že kdyby byl sraz v prosinci, tak by moc lidí asi nejelo. Proto zřejmě listopad. 

Odesláno (upraveno)

@Weri 605 prosím tě vím že ten mustr máš z loňska takže i ty náměty k návštěvě v sobotu. To muzeum sportovních aut je od letošního srpna zavřené (zrušené). Jinak zatím nevím jak na tom budu takže zatím neslibuju.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Jo tak děkuju Veno... 😅 o práci míň... já to budu muset zjistit u všeho.... chtěla sem to pověsit až zítra večer, ale Medvěd mě "ukecal"... 😂 a otevřela sem to už teď... ale kdyby se někdo chtěl do nějaké společné akce kolem Lán zapojit, tak beru návrhy... :)

Odesláno (upraveno)

Pokud to bude tak, jak cítím v kostech, tak bych přijel s Pavlem v sobotu do Lán a zúčastnili bychom se sobotní večeře a pak bychom

a) odjeli domů 

b) přespali

Každopádně dejme tomu do 17. 10. všechno upřesním 

Věřme, že ta čínská potvora už bude v klidu a že účast či neúčast bude pouhopouhým rozhodnutím každého soudruha 

P. S. 

Chápu důvod návštěvy Lán, ale 

Co takhle návštěva Lužné u Rakovníka? Nabízím ověření jak by na tom byla s případným otevřením obě tamní muzea

USA CARS

ČD 

V obou muzeích jsem několikrát byl a stojí za návštěvu. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

my jako Medvěd, na sobotu do Lán a na večeři a pak pojedem domů. Pokud takováto možnost bude, prosím o cenovku pro řád+neřádka, děti 6+8 let

Odesláno

Pokud nám to vláda nezkomplikuje, budu se srazu věnovat v listopadu. Do té doby asi nemá smysl se do něčeho pouštět ... Připravené je prakticky skoro všechno z loňska...

Určitě ale bude možné přijet a odjet kdykoliv... 😊 cena se bude odvíjet spíš od toho, zda se budou chtít kukajdy zúčastnit her atd... jídlo bude jako vždy jinej šuplíček... 😅

Ale jak říkám, zatím necháváme s paní prezidentovou volný průběh.... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...