thorr001 Odesláno 16. duben Autor Odesláno 16. duben čau, kdyby měl někdo zájem tak 508ka bude cca za dva měsíce k mání. Cenu bych si představoval kolem 100 tisíc. Rozhodl jsem se jít do elektro auta. díky Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
thorr001 Odesláno 2. květen Autor Odesláno 2. květen Ještě to bude chtít vyřešit práh... Cca za 14 dní to půjde ke známýmu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen U takhle mladýho auto teda jo. Škoda, že ty 508 trpí na tolika místech. Citovat
thorr001 Odesláno 2. květen Autor Odesláno 2. květen Trochu si za to můžu sám, auto je původ ČR a nástřik spodku jsem dělal až já, cca před 4 rokama. Udělat to hned když to bylo nový tak se to nejspíš nestalo. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
thorr001 Odesláno 4. květen Autor Odesláno 4. květen Doufám že jo, případně kus lemu. Každopádně jde to k dobrýmu klempířovi, uvidíme co s tím vymyslí. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen dej pak nějaké fotky a cenu, ať lidi vědí co znamená výměna prahu , dík thorr001 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
thorr001 Odesláno 4. květen Autor Odesláno 4. květen OK, na 205ce to bylo 28000, tohle půjde ke známýmu, tak čekám trochu míň Citovat
thorr001 Odesláno 18. květen Autor Odesláno 18. květen Dočasný nástupce 508ky už je doma t0m@s, Medvěd, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 18. květen Odesláno 18. květen (upraveno) Když jsme zvažovali koupi Galaxy, i tenhle typ GRAND ESPACE byl ve hře Ale prý jedině s NISSAN motorem a těch bylo v limitu rozpočtu tehdy málo Tak přeju ať jsi spokojenej Upraveno 18. květen uživatelem Medvěd Citovat
BubakGS Odesláno 18. květen Odesláno 18. květen (upraveno) ..nojo... Espace ...taky legenda auto ... v letech 97/98 jsem casto vozil majitele firmy (a i toho auta), kde jsem tehdy delal, v te druhe generaci - tehda to byla u nas kara z jineho vesmiru... ..velky sef si rad po jednanich se zakazniky cucnul a ja mladej kluk chodil kalit o vikendech, tak mi to nevadilo - v tydnu jsem si mohl zajezdit v super karach .... ..mno a druhej majitel ten zase mel v te dobe Safrane 3.0 i V6 Biturbo - to bylo letadlo jak cyp.. ..akorat to jsem se jen parkrat vezl, bo tenhle typek nechlastal a bavilo ho tu stihacku ridit.... ... a docela to umel... Upraveno 18. květen uživatelem BubakGS Charlie 607 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
thorr001 Odesláno 19. květen Autor Odesláno 19. květen před 10 hodinami, Medvěd napsal: Když jsme zvažovali koupi Galaxy, i tenhle typ GRAND ESPACE byl ve hře Ale prý jedině s NISSAN motorem a těch bylo v limitu rozpočtu tehdy málo Tak přeju ať jsi spokojenej Díky, já jsem chtěl naftu, euro5 a požadavek byl 7 míst, tak vyhrálo tohle. Je to 2012, 2.0dci 127kw, najeto 248tkm. Dovoz z Itálie, cenovka víc než dobrá, tak uvidíme Aktuálně řeším montáž tažnýho zařízení a opravu parkovacích senzorů, plus musím trochu vyladit kosmetiku a prověšenou stropnici. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen Odesláno 19. květen (upraveno) Já koukal samozřejmě taky po naftě - benzín mě nikdy nebral (ani v pracovních autech) Ale v době, kdy jsem po autě koukal (ještě před kovidem) v pro mě dosažitelném rozpočtu byly Espace většinou 2,2 DCI nebo 3,0 DCI a od známého, co vede Renault club jsem měl informace, že tyhle motory fakt ne. Nakonec jsem pořídil Galaxu a jsem s ní taky spokojenej Upraveno 19. květen uživatelem Medvěd thorr001 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. květen Odesláno 19. květen ty stropnice jsou slusny peklo , budu ji muset vyresit na c4, taky se mi takhle sloupla akorat se mi ji fakt nechce z auta vyndavat . Jinak ten M9R motor je jedna snad z nejlepsich moznsoti vubec Medvěd a thorr001 ohodnotil 2 Citovat
thorr001 Odesláno 19. květen Autor Odesláno 19. květen (upraveno) Taky se mi ji nechce vytahovat... Asi ji hodím do černý barvy a tam kde je to přišpendlený nalepím nějaký hvězdičky Upraveno 19. květen uživatelem thorr001 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
thorr001 Odesláno před 1 hodinou Autor Odesláno před 1 hodinou Čau. 508ka je k prodeji, cenu bych viděl 75 tisíc, co jsem se díval na netu tak to odpovídá... Odkaz na inzerát je v sekci inzerce Když se neprodá cca do měsíce, půjde na to vyvaření. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.