Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Když jsme zvažovali koupi Galaxy, i tenhle typ GRAND ESPACE byl ve hře 

Ale prý jedině s NISSAN motorem a těch bylo v limitu rozpočtu tehdy málo

Tak přeju ať jsi spokojenej 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

..nojo... Espace ...taky legenda auto ... v letech 97/98 jsem casto vozil majitele firmy (a i toho auta), kde jsem tehdy delal, v te druhe generaci - tehda to byla u nas kara z jineho vesmiru...  ..velky sef si rad po jednanich se zakazniky cucnul a ja mladej kluk chodil kalit o vikendech, tak mi to nevadilo - v tydnu jsem si mohl zajezdit v super karach ....   ..mno a druhej majitel ten zase mel v te dobe Safrane 3.0 i V6 Biturbo - to bylo letadlo jak cyp.. ..akorat to jsem se jen parkrat vezl, bo tenhle typek nechlastal a bavilo ho tu stihacku ridit.... ... a docela to umel... :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 10 hodinami, Medvěd napsal:

Když jsme zvažovali koupi Galaxy, i tenhle typ GRAND ESPACE byl ve hře 

Ale prý jedině s NISSAN motorem a těch bylo v limitu rozpočtu tehdy málo

Tak přeju ať jsi spokojenej 

Díky, já jsem chtěl naftu, euro5 a požadavek byl 7 míst, tak vyhrálo tohle. Je to 2012, 2.0dci 127kw, najeto 248tkm. Dovoz z Itálie, cenovka víc než dobrá, tak uvidíme 😊 

Aktuálně řeším montáž tažnýho zařízení a opravu parkovacích senzorů, plus musím trochu vyladit kosmetiku a prověšenou stropnici.

IMG_2094.jpeg

Odesláno (upraveno)

Já koukal samozřejmě taky po naftě - benzín mě nikdy nebral (ani v pracovních autech)
Ale v době, kdy jsem po autě koukal (ještě před kovidem) v pro mě dosažitelném rozpočtu byly Espace většinou 2,2 DCI nebo 3,0 DCI a od známého, co vede Renault club jsem měl informace, že tyhle motory fakt ne.
Nakonec jsem pořídil Galaxu a jsem s ní taky spokojenej
image.thumb.png.42a65ef532986cb8c1082b6b0f0ae19b.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

ty stropnice jsou slusny peklo :) , budu ji muset vyresit na c4, taky se mi takhle sloupla 😕  akorat se mi ji fakt nechce z auta vyndavat :D . Jinak ten M9R motor je jedna snad z nejlepsich moznsoti vubec

Odesláno (upraveno)

Taky se mi ji nechce vytahovat... Asi ji hodím do černý barvy a tam kde je to přišpendlený nalepím nějaký hvězdičky 

😀

Upraveno uživatelem thorr001
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Čau. 508ka je k prodeji, cenu bych viděl 75 tisíc, co jsem se díval na netu tak to odpovídá... Odkaz na inzerát je v sekci inzerce  😊

Když se neprodá cca do měsíce, půjde na to vyvaření. 

IMG_2338.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...