danico2004 Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 Dobrý den, chci se zeptat a poprosit, jestli někdo má k dispozici dílnu se sloupovým heverem a za poplatek by ji půjčil tak na 1-2 dny? Potřeboval bych vyměnit převodovku a bohužel to bez sloupového heveru nepůjde. Musí být ale co nejblíže u Prahy nebo přímo v Praze. Za případné nabídky děkuji. Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 Neskusal si @Vena garážmistr ??? ma servis, danico2004 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 ....a rozum Péťa, P607Olda, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 Obávám se, že dvoudenní nájem za takovou dílnu nebude o moc levnější než kdyby ses třeba se zmiňovaným Vénou domluvil a nechal si to od něj vyměnit. A to vůbec nemluvím o chuti takovou dílnu zcela neznámému člověku půjčit. Hafity, P607Olda, xSilver a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 jen nechapu co tam chce 2 dny delat prevodovka ve 2 lidech za 3 hodiny venku i zpet Citovat
danico2004 Odesláno 16. srpen 2021 Autor Odesláno 16. srpen 2021 Děkuji za doporučení. Zkusím mu napsat. Budu měnit převodovku na Audi A6 Avant 2,5l TDI, takže nevím, jestli opravuje i tyto auta. Je to Multitronic CVT převodovka. Váží cca. 100 Kg. Chtěli jsme to dělat ve dvou, ale mám dost zkušeností s tím, že práce, které mají trvat 3 hodiny pak trvají třeba celý den nebo 2 dny. Proto jsem psal na 2 dny. Citovat
Návštěvník Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 Jak která...... třeba u Fabie ano, ale u P807 či ta hrouda u 307 - utrháš matice v karosérii a máš zábavu minimálně na celej den. Při tom zjistíš že je na výměnu nějakej ten čep na ramenu či spojovačce...... Citovat
Milan+ Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 před 53 minutami, Medvěd napsal: Obávám se, že dvoudenní nájem za takovou dílnu nebude o moc levnější než kdyby ses třeba se zmiňovaným Vénou domluvil a nechal si to od něj vyměnit. A to vůbec nemluvím o chuti takovou dílnu zcela neznámému člověku půjčit. Tak když to má doma,tak bude jen dozorovat ,radit a pak jen zkásne,proč ne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 a když se neco po.... tak mu obsadili hever na nekolik dni..... to uplne asi nechces. Citovat
danico2004 Odesláno 16. srpen 2021 Autor Odesláno 16. srpen 2021 Tak vždycky se to auto dá odtlačit ven. Na převodovce nestojí. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 no já nevím, tohle se půjčuje mezi kámošema nee ?? jenom čekám až někdo napíše, že by si půjčil babu, na dva dny... Péťa, Vena garážmistr, trucker1245 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
P607Olda Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 (upraveno) Mám taky kámoše, co měnil převodovku na Audi. Po roce laborování prodává auto za cenu šrotu... Nechci ho moc zpovídat, aby si nemyslel, že jsem škodolibý. Prý tam byly problémy se softwarem do řídící jednotky, je prý moc verzí a musí korespondovat s softwarem motoru... PS: pustit člověka do svojí dílny, kde mám své nářadí... Upraveno 16. srpen 2021 uživatelem P607Olda danico2004 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
danico2004 Odesláno 16. srpen 2021 Autor Odesláno 16. srpen 2021 Děkuji za info. Co jsem si zjišťoval, tak pokud se nemění jednotka převodovky, ale jen samotná převodovka, tak by ke změně dojít nemělo. Naštěstí je u mě jednotka převodovky v pořádku. Problém je, že prokluzují spojky. Citovat
Milan+ Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 před 1 hodinou, Pe.Tr napsal: a když se neco po.... tak mu obsadili hever na nekolik dni..... to uplne asi nechces. Podle toho co @Vena garážmistr ,nechci se ho dotknout,stráví na netu jako servisman,tak ta dílna zas tak vytížená není. Když mi to v práci jede ,tak můžu čumět a psát. Citovat
Milan+ Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 před 5 minutami, P607Olda napsal: Mám taky kámoše, co měnil převodovku na Audi. Po roce laborování prodává auto za cenu šrotu... Nechci ho moc zpovídat, aby si nemyslel, že jsem škodolibý. Prý tam byly problémy se softwarem do řídící jednotky, je prý moc verzí a musí korespondovat s softwarem motoru... PS: pustit člověka do svojí dílny, kde mám své nářadí... A četl jsi co jsem psal? Citovat
P607Olda Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 (upraveno) Psal jsi toto:Tak když to má doma,tak bude jen dozorovat ,radit a pak jen zkásne,proč ne. Můj poznatek je, že to nemusí být tak jednoduché. Nedovedu si představit, že by někdo ve své dílně, namísto práce, seděl a pozoroval někoho jiného, jak se snaží (nechci urazit) a pak vzal nájem, např. 2000 denně. Podle mne není jisté, zda se dotyčným pánům dílo podaří a za kolik dní dílnu uvolní. Pánové zřejmě nejsou trénovaní, když nemají vlastní dílnu. Spíše mám poznatek, že koupit levně AUDI bylo pro mého kámoše snadné, ale pak se to nějak zkomplikovalo. A vůbec, Milane+, nechci se přít. Pokud máš svůj názor, sežeň dotyčnému pronájem dílny (když si myslíš, že to jde). Upraveno 16. srpen 2021 uživatelem P607Olda Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 před 32 minutami, Milan+ napsal: Podle toho co @Vena garážmistr ,nechci se ho dotknout,stráví na netu jako servisman,tak ta dílna zas tak vytížená není. Když mi to v práci jede ,tak můžu čumět a psát. Ale no tak. Nejsem netykavka ale přece podle toho jak často vidíš že jsem na Peugeot clubu nemůžeš odhadovat jak moc je dílna vytížená. Navíc proběhla korespondence s tazatelem a u mě to neklapne protože nemám sloupový zvedák. A víc bych se k tomu nevyjadřoval. radim.1008, Milan+, MilanF1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 O.k. před 35 minutami, P607Olda napsal: Psal jsi toto:Tak když to má doma,tak bude jen dozorovat ,radit a pak jen zkásne,proč ne. Můj poznatek je, že to nemusí být tak jednoduché. Nedovedu si představit, že by někdo ve své dílně, namísto práce, seděl a pozoroval někoho jiného, jak se snaží (nechci urazit) a pak vzal nájem, např. 2000 denně. Podle mne není jisté, zda se dotyčným pánům dílo podaří a za kolik dní dílnu uvolní. Pánové zřejmě nejsou trénovaní, když nemají vlastní dílnu. Spíše mám poznatek, že koupit levně AUDI bylo pro mého kámoše snadné, ale pak se to nějak zkomplikovalo. A vůbec, Milane+, nechci se přít. Pokud máš svůj názor, sežeň dotyčnému pronájem dílny (když si myslíš, že to jde). Píše co nejblíže Praze,takže já jsem out. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.