brixtr Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 A i nějaké ty opice Weri 605 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Diky za zorganizovani @Veverka nestali jste pred dalnici na kraji s ovlajkovanou sedou 307? Mijel jsem tam par odstavenych aut Weri 605 a miroska ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 No když to zhodnotím tak jako to byl velmi příjemnej den. Počasí i přes prvotní strachy se vydařilo společnost se sešla napsal bych víc než vybraná s kým jsem si nepotřásl ploutví tomu se omlouvám ale fakt tam bylo na jednodenní akci spousta lidiček a hlubokosklon před všema kdo přijeli ze svých dálek, mě počítadlo ukázalo za celý den 95 km. Myslím si že dnešní sraz se do dějin zapíše jako ten z těch hodně povedených velký dík patří @Weri 605 za zorganizování zabezpečení rezervace parkoviště a za všechno co pro nás nevděčníky jako předsedkyně (prezidentka) dělá. Přiznám se že jsem měl trochu obavu jak Pepíno zapadne ale myslím si že díky Vikingům od @Miss Scratcha @Scratch zapadl v pohodě a už i vznesl dotaz kdy bude další podobná akce a jestli ho vezmu sebou když ho máma pustí což nevím protože na koleni vyrobil díru a měl na sobě gatě co nosí do školy takže uvidím jak moc velký kartáč si za to zítra vysloužíme. Weri 605, miroska, brixtr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 (upraveno) Taky děkuju za organizaci srazu, rád jsem se s některými poznal face to face Véno - jako starej mazák bys měl matku juniora poučit, že pokud se nechce stresovat, musí na podobné akce děcko odít jedině do starých hadrů u kterých nebude vadit, když zařvou Upraveno 15. květen 2021 uživatelem Medvěd OK406 a miroska ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Medvěde jenže takový věci některým ženským nevysvětlíš protože nepojede přece jako drban. Milan+, OK406, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Verýsek Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Děkuju za pěkný sraz.. Ráda jsem vás všechny opět viděla i nové tváře I našeho nového člena Lva Dabiru OK406, MJSytic a miroska ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 před 3 minutami, Vena garážmistr napsal: Medvěde jenže takový věci některým ženským nevysvětlíš protože nepojede přece jako drban. Tak Vena vytáhne pětikilo a koupí mladému gatě. Citovat
sitler Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 @Vena garážmistr proto naše mladá si na parkovišti prevlikala špinavý kalhoty aby nedělala ostudu , a než odešla od auta, byla už zase jako prase . Následně se vrhla na krmení koz a bylo to už úplně zbytečný řešit. OK406 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 před 1 minutou, Milan+ napsal: Tak Vena vytáhne pětikilo a koupí mladému gatě. To už by si ho Vena mohl rovnou nechat zapsat do občanky jako svojeho. Však s kým si myslíš že kdy byl na jakém výletě ? Jo maminka ho vzala předloni k moři ale tady po čechách jezdí jen se strejdou(Venou). Milan+, Medvěd, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Ale však jo čert vem gatě hlavní je že se to smráďatům líbilo. Protože přece nenechám cloumat svým majestátem kvůli kusu hadru. Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Véno, samo že máš pravdu a já s Tebou jedině souhlasím. Jen ty starý hadry bych asi matce juniora vysvětlil, páč čím dřív to pochopí tím větší klid bude na všech frontách Citovat
machulda Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Taky díky za upořádání Byl to příjemný výlet. @ChouLu díky za diagnostiku, @Klemoň za kalendář a nůž. @sitler ta šedá 307 u krajnice jsme byli asi my. Nějak se mi v těch kroupách nechtělo jet A jsem zvědavej, jak dopadl @Schreek, jestli opravdu nezmokl Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 před 1 hodinou, sitler napsal: Diky za zorganizovani @Veverka nestali jste pred dalnici na kraji s ovlajkovanou sedou 307? Mijel jsem tam par odstavenych aut Nestáli?! Ne, to určitě ne, naše 307 je pojízdná A vlaječky už jsem hodně let nepoužil - od tý doby, co mám na oknech deflektory (ofuky) Citovat
radim.1008 Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Jsme taky doma a děkujeme za možnost vidět po dlouhé době staré tváře a nové jsme rádi poznali. Třeba už cestou. Cestou domů jsme potkali pár přeháněk a jednu nepěknou bouračku ve vambereckých lesích, dvě auta v zatáčce čelně a do jednoho ještě zezadu dodávka. Naštěstí vypadali všichni v pohodě a pomoc nepotřebovali a čekali na příjezd IZS. Citovat
sitler Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 @Veverka jsem jen tipoval podle 307 :D, ale prý to byl spíš @machulda , lilo a padaly malé kroupy, několik aut to různě odstavovalo než to přejde. Veverka ohodnotil 1 Citovat
AKCZ Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 (upraveno) "Vychodni" sekce @vagi@HanysR@radim.1008 a par zviratek Diky za sraz Upraveno 15. květen 2021 uživatelem AKCZ Verýsek, OK406, MJSytic a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Návštěvník Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Východní sekce ( ) taktéž děkuje 508GT @HanysRTOP auto srazu a jede mu to parádně...ikdyž @AKCZmu velmi šlapal na paty My s @radim.1008jsme si jeli pěkně to naše sousedské piánko... A @Klemoňdíky za kalendář Citovat
brixtr Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Já hlavně teda děkuji @Weri 605 za tu organizaci. @Klemoňza kalendář a všem ostatním za účast.. @h4wk3y kde jsou fotky? Citovat
radim.1008 Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 @vagi nevím o jakém piánku mluvíš. Možná tak cestou zpět to bylo "na spotřebu". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.