Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No když to zhodnotím tak jako to byl velmi příjemnej den. Počasí i přes prvotní strachy se vydařilo společnost se sešla napsal bych víc než vybraná s kým jsem si nepotřásl ploutví tomu se omlouvám ale fakt tam bylo na jednodenní akci spousta lidiček a hlubokosklon před všema kdo přijeli ze svých dálek, mě počítadlo ukázalo za celý den 95 km.  Myslím si že dnešní sraz se do dějin zapíše jako ten z těch hodně povedených velký dík patří @Weri 605  za zorganizování zabezpečení rezervace parkoviště a za všechno co pro nás nevděčníky jako předsedkyně (prezidentka) dělá.  Přiznám se že jsem měl trochu obavu jak Pepíno zapadne ale myslím si že díky Vikingům od @Miss Scratcha @Scratch zapadl v pohodě a už i vznesl dotaz kdy bude další podobná akce a jestli ho vezmu sebou když ho máma pustí což nevím protože na koleni vyrobil díru a měl na sobě gatě co nosí do školy takže uvidím jak moc velký kartáč si za to zítra vysloužíme. 

Odesláno (upraveno)

Taky děkuju za organizaci srazu, rád jsem se s některými poznal face to face 

Véno - jako starej mazák bys měl matku juniora poučit, že pokud se nechce stresovat, musí na podobné akce děcko odít jedině do starých hadrů u kterých nebude vadit, když zařvou 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 3 minutami, Vena garážmistr napsal:

Medvěde jenže takový věci některým ženským nevysvětlíš protože nepojede přece jako drban.

Tak Vena vytáhne pětikilo a koupí mladému gatě.

Odesláno
před 1 minutou, Milan+ napsal:

Tak Vena vytáhne pětikilo a koupí mladému gatě.

To už by si ho Vena mohl rovnou nechat zapsat do občanky jako svojeho. Však s kým si myslíš že kdy byl na jakém výletě ? Jo maminka ho vzala předloni k moři ale tady po čechách jezdí jen se strejdou(Venou). 

Odesláno

Véno, samo že máš pravdu a já s Tebou jedině souhlasím. Jen ty starý hadry bych asi matce juniora vysvětlil, páč čím dřív to pochopí tím větší klid bude na všech frontách 

Odesláno

Taky díky za upořádání 🙂 Byl to příjemný výlet.  @ChouLu díky za diagnostiku, @Klemoň za kalendář a nůž.  @sitler ta šedá 307 u krajnice jsme byli asi my. Nějak se mi v těch kroupách nechtělo jet 😄 A jsem zvědavej, jak dopadl @Schreek, jestli opravdu nezmokl 🙂

Odesláno
před 1 hodinou, sitler napsal:

Diky za zorganizovani :) 

@Veverka nestali jste pred dalnici na kraji s ovlajkovanou sedou 307? :) Mijel jsem tam par odstavenych aut :D

Nestáli?! Ne, to určitě ne, naše 307 je pojízdná 😎 A vlaječky už jsem hodně let nepoužil - od tý doby, co mám na oknech deflektory (ofuky) 😉

Odesláno

Jsme taky doma a děkujeme za možnost vidět po dlouhé době staré tváře a nové jsme rádi poznali. Třeba už cestou. :D:super:papa

Cestou domů jsme potkali pár přeháněk a jednu nepěknou bouračku ve vambereckých lesích, dvě auta v zatáčce čelně a do jednoho ještě zezadu dodávka. Naštěstí vypadali všichni v pohodě a pomoc nepotřebovali a čekali na příjezd IZS. 

IMG_20210515_141407.jpg

Odesláno

Východní sekce ( :D )  taktéž děkuje :papa

508GT @HanysRTOP auto srazu a jede mu to parádně...ikdyž @AKCZmu velmi šlapal na paty :D

My s @radim.1008jsme si jeli pěkně to naše sousedské piánko... :D

A @Klemoňdíky za kalendář :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...