Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Jo, tak z něj bude mít auto určitě radost :roll

U benzínu stačí pravidelně brzdit motorem. Žádná zázračná vodička není třeba.

Odesláno (upraveno)

protože je vypnuté vstřikování benzínu a tak všechen volný kyslík, který proteče motorem do výfuku podpoří snadné, rychlé a účinné vypálení filtru.

Upraveno uživatelem Mirekdoda
Odesláno
před 19 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Brzdění motorem je sice základ, ale pak stejně sjíždím mohelničák a většina lidí jak ovce stojí celou dobu na brzdě 😂

já se kdysi učil, jaká rychlost do kopce, taková z kopce 😂, ale vždycky se to uplatnit nedá, samozřejmě, ale stát celou dobu na brzdě taky není to pravé ořechové, ale tak všichni se furt učíme...🤣

Odesláno (upraveno)

Tak je pravda, že ty nový motůrky skoro brzdit neumí, třeba u tý 307 když chci jet z kopce 90, můžu tam dát i dvojku a je to OK, u novýho vivara by nepřišla v úvahu ani 4, ale tak můžu brzdit přerušovaně :)  Osobně se teda ani z jízdou z kopce neseru a jedu co to jde, ale chápu, někdo si nemusí být jistý nebo prostě nechce jet tak rychle, kor do zatáček.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Málokdy jsem Mohelničák nesjížděl v koloně 😮 Pak jsem musel brzdit podle těch přede mnou. Ale i když musím přibrzdit, nechávám zařazenou rychlost ;) Dělám něco špatně?

Návštěvník
Odesláno

Zažil jsem hovada, co předjíždějí i z kopce (směrem k Mohelnici) přes dvojitou čáru.

Odesláno (upraveno)

a co mají jako dělat, když je to před nima plné ?? 😂

když jedu na Beskydy, je celkem normální, že někdo takhle předjede

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 33 minutami, Péťa napsal:

Málokdy jsem Mohelničák nesjížděl v koloně 😮 Pak jsem musel brzdit podle těch přede mnou. Ale i když musím přibrzdit, nechávám zařazenou rychlost ;) Dělám něco špatně?

nee, neděláš, přibrzdit je normální, horší je stát na brzdě po celou dobu jízdy z kopce... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...