Tom1no 2 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Nazdarek. Vieme, ci ma nova 208 r.v 2020 1,2 Puretech GPF filter? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,717 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Tipnu si, že verze Euro 6.3 je mají. Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,468 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ano má Quote Link to post Share on other sites
Tom1no 2 Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 V 3. 11. 2020 at 12:00, ChouLu napsal: Ano má Dakujeeeem za info Lebo som nasiel, ze JLM uz robii nejaky cistic, co sa pridava do paliva Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,717 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Jo, tak z něj bude mít auto určitě radost U benzínu stačí pravidelně brzdit motorem. Žádná zázračná vodička není třeba. Petr 3008 1 Quote Link to post Share on other sites
zzipCZ 25 Posted January 1 Share Posted January 1 Proč brzdit motorem? Quote Link to post Share on other sites
Mirekdoda 7 Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) protože je vypnuté vstřikování benzínu a tak všechen volný kyslík, který proteče motorem do výfuku podpoří snadné, rychlé a účinné vypálení filtru. Edited January 1 by Mirekdoda Petr 3008 1 Quote Link to post Share on other sites
zzipCZ 25 Posted January 1 Share Posted January 1 tak že na benzínu funguje regenarece uplně jinak než na naftě? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,717 Posted January 1 Share Posted January 1 Ano. Info např. ZDE minimaxa, zzipCZ and RichVa 3 Quote Link to post Share on other sites
Tom1no 2 Posted January 3 Author Share Posted January 3 Noo, tak dalsie zaujmave zistenie. Efektivne vyuzivanie kopcov Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,599 Posted January 3 Share Posted January 3 tak brzdit motorem je jedním ze základních pravidel miroska and VojtouNerCZ 2 Quote Link to post Share on other sites
Akoc 45 Posted January 3 Share Posted January 3 Dokonca pri brzdení motorom by sa mala intenzívne dobíjať batéria v prípade, že má vozidlo inteligentný alternátor. Quote Link to post Share on other sites
VojtouNerCZ 457 Posted January 3 Share Posted January 3 Brzdění motorem je sice základ, ale pak stejně sjíždím mohelničák a většina lidí jak ovce stojí celou dobu na brzdě Quote Link to post Share on other sites
Agrafik 391 Posted January 4 Share Posted January 4 Některé motory už toho dneska z kopce moc neubrzdí . Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,599 Posted January 4 Share Posted January 4 před 19 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Brzdění motorem je sice základ, ale pak stejně sjíždím mohelničák a většina lidí jak ovce stojí celou dobu na brzdě já se kdysi učil, jaká rychlost do kopce, taková z kopce , ale vždycky se to uplatnit nedá, samozřejmě, ale stát celou dobu na brzdě taky není to pravé ořechové, ale tak všichni se furt učíme... Quote Link to post Share on other sites
VojtouNerCZ 457 Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Tak je pravda, že ty nový motůrky skoro brzdit neumí, třeba u tý 307 když chci jet z kopce 90, můžu tam dát i dvojku a je to OK, u novýho vivara by nepřišla v úvahu ani 4, ale tak můžu brzdit přerušovaně Osobně se teda ani z jízdou z kopce neseru a jedu co to jde, ale chápu, někdo si nemusí být jistý nebo prostě nechce jet tak rychle, kor do zatáček. Edited January 4 by VojtouNerCZ ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,489 Posted January 4 Share Posted January 4 Málokdy jsem Mohelničák nesjížděl v koloně Pak jsem musel brzdit podle těch přede mnou. Ale i když musím přibrzdit, nechávám zařazenou rychlost Dělám něco špatně? Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,214 Posted January 4 Share Posted January 4 Zažil jsem hovada, co předjíždějí i z kopce (směrem k Mohelnici) přes dvojitou čáru. Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,599 Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) a co mají jako dělat, když je to před nima plné ?? když jedu na Beskydy, je celkem normální, že někdo takhle předjede Edited January 4 by ozzy56 Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,599 Posted January 4 Share Posted January 4 před 33 minutami, Péťa napsal: Málokdy jsem Mohelničák nesjížděl v koloně Pak jsem musel brzdit podle těch přede mnou. Ale i když musím přibrzdit, nechávám zařazenou rychlost Dělám něco špatně? nee, neděláš, přibrzdit je normální, horší je stát na brzdě po celou dobu jízdy z kopce... Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts