Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale když bude chtít někdo přijet "elektrikou" , tak to se nezakazuje :roker   Když to bude mít logo Peugeotu tak klidně i elektrokoloběžku. Ale na koloběžce bych 100 km jet tedy nechtěl :super

Odesláno (upraveno)

@Klemoňpokud má někdo vlastní elektrické auto nebo půjčené od kohokoliv, tak tam s ním pojede, ale finance za nabíjení si platí sám.. zde se jedná o to, že od Peugeotu Importu si na sraz nebudeme půjčovat elektrické vozy pokud si o to vyloženě klubáci neřeknou sami. 

Upraveno uživatelem Verýsek
Odesláno
před 2 hodinami, Péťa napsal:

A sakra, tím vylučuješ spousty klubáků ;)

No jasný !!!  U tebe začínáme ty "hvězdo" 😂

Odesláno
před 2 hodinami, Verýsek napsal:

pokud má někdo vlastní elektrické auto nebo půjčené od kohokoliv, tak tam s ním pojede

Ahoj - tak to také bylo myšleno !  Proto jsem mluvil i o těch koloběžkách  :papa

Odesláno
před 4 hodinami, Verýsek napsal:

Tak nejprve se uvidí jestli vůbec bude nějaký sraz. Vzhledem k tomu jaká opatření zase chystají. 

A pokud by sraz byl, tak jak už jsem řekla, elektrické auta se tam vozit nebudou. 

Jenže to jsme se nepochopili Verýsku. Já nechtěl nic vozit. Já tam v něm chtěl dojet.

Nebudu dělat blbečka z FauVé Schade auto, který nám do Ostravy na báňskou dovezl pyšně před 14 dny ukázat ten jejich elektro SUV zázrak NevímJak se to jmenuje a přestože se chlubili dojezdem 500+, tak to z Bolky dotlačil fosil na korbě přívěsu. Pak to postavili ven na dvůr před fakultu elektro pod nafukovací loga Schade Auto a chodili kolem toho s leštičkou. Sorry jako, takhle fakt ne.

Čili já dojedu elektro vláčkem do Prahy, skočím k dovozci si e208 nebo e2008 vyzvednout, podepíšu mu papíry, klidně složím na konto nějakou jistinu a odfrčím směr Kokořín přes Beroun. Prověřím ho na cestě, na srazové soutěži, na té popisované trati, pak cestou po okolí, na nabíječkách a vrátím podle přání v neděli nebo v pondělí zase zpět. Klubáci si to okouknou, pokud dovozce dovolí, tak zkusí řídit, jinak se jen svezou jako spolujezdci. A ještě z toho udělám hezký článeček na hybrid.cz. Můžeš mi to tam prosím domluvit? Mají vůbec už nějakou elektriku na území ČR?

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Ale když bude chtít někdo přijet "elektrikou" , tak to se nezakazuje :roker   Když to bude mít logo Peugeotu tak klidně i elektrokoloběžku. Ale na koloběžce bych 100 km jet tedy nechtěl :super

Tak znáš to, když se moc nehledí na legislativu, dáš to i na kolobce s přehledem. S lehkou nohou možná i tu stovku, jinak 6-8 hodin nabíjení 😃 Parametry elektrokoloběžky TMAX Choppers III:

Maximální nosnost: 200 kg
Maximální rychlost: 40-50 km / h
Dojezd do: až 80 km (dle váhy jezdce, terénu, rychlosti jízdy).

Ale tahle má smůlu, není to Pežot.

Odesláno
před 2 hodinami, Verýsek napsal:

@Klemoňpokud má někdo vlastní elektrické auto nebo půjčené od kohokoliv, tak tam s ním pojede, ale finance za nabíjení si platí sám.. zde se jedná o to, že od Peugeotu Importu si na sraz nebudeme půjčovat elektrické vozy pokud si o to vyloženě klubáci neřeknou sami. 

Tak já si o to vyloženě říkám jako klubák a jak jsem psal, jsem ochoten kolem toho vše ošéfovat. Finance za nabíjení nejsou problém, na srazu u Mohelnice prostě borec otevřel klíčem skříňku v kempu pro karavany, opsal si stav jednoho z 8 elektroměrů, píchl mi tam prodlužku a skříňku uzamknul. Kabel tím pádem nešlo vyndat, ale šlo se na něj napojit. No a při odjezdu jsem tam s ním šel znovu, opsal elektroměr, vyndal kabel, zaplatil jsem za 22 kWh 110,- Kč a bylo to. Elektromobily fakt jezdí za hubičku.

Odesláno
před 6 hodinami, Radovanek napsal:

... čili já dojedu elektro vláčkem do Prahy, skočím k dovozci si e208 nebo e2008 vyzvednout, podepíšu mu papíry, klidně složím na konto nějakou jistinu a odfrčím směr Kokořín přes Beroun...

By mě zajímalo kam jedeš na ten sraz. ;) Ty jedeš na Kokořín, ale máme být na Křivoklátsku. :D

Odesláno (upraveno)

Já bych auta na sraz vůbec teď neřešila. Vzhledem k tvrdým opatřením se obávám, že další sraz bohužel nebude, takže nemá cenu to teď řešit. 

@RadovanekPokud si chceš půjčit od Peugeotu elektrické auto, tak si to vyřiď kde chceš,ale sám za sebe a nee za klub..

Já určitě nic domlouvat nebudu.. 

Upraveno uživatelem Verýsek
Odesláno

No @Pe.Tr také to tak trochu vnímám.  

Tak to napíšeme asi takto : Radovánku, děkujeme ti za tvoji nabídku a zájem prezentovat i nové e-vozy od Peugeotu, ale momentálně není vhodná atmosféra požadovat od zastoupení tyto e-vozy.

Vzhledem k situaci budeme rádi , zda bude k dispozici vůbec nějaký a pokud ano, bude to něco spalovacího.

Myslím, že toto je slušná formulace a vyhneme se nedorozumění.  🙂

Ale jinak si myslím, že k tomuto tématu je očividně zásadní otázka zda bude sraz reálný a zda se budou chtít členové za této (Covid) situace vůbec chtít účastnit a riskovat nákazu . . . .  😧

Odesláno

Tak když se bude chtít vzít někdy "E" na sraz, tak se vezme. Lidi na vyzvednutí jsou a nemusí se to řešit takhle složitě (jet vlakem do Prahy atd.) Jen musí být předem domluvený, jak se bude auto dobíjet. Vánoční sraz nemá (neměl) být v kempu, takže by se muselo dobíjet z obyč zásuvky (= dlouho) a tudíž bez zvláštního elektroměru...

Odesláno (upraveno)

Radovanku.... já jako nechci zasahovat do tvých aktivit, ohledně elektriky jsi opravdu daleko... Máš můj obdiv a gratuluji, že si to zrovna v týhle republice dotáhl tak daleko... jenže..

Dohoda s importem je taková, že auta na clubové srazy zajišťuje Verýsek. A jsou pod jejím dohledem, aby se auta neničila atd... Pokud jde o to, dostat na sraz elektriku, tak to není problém logistický, ale technický...., (jednoduše - jde o novinku a zatím jsou auta dost vytížena...) takže jak píše Klemoň, děkujeme za nabídku... :)

V rámci testování e-aut, článků do novin atd..., si (tuším jako předseda asociace) prosím oslov Peugeot ČR sám..., pokud s tebou budou chtít spolupracovat, tak proti tomu samozřejmě nic nemáme, ale Club nechce nyní vzhledem k dobrým vztahům s importem nějaké extrabuřty... :) - jednoduše - chceme ujídat a né se nažrat.. ;)

Elekteiku na sraz jednou snad dostaneme, jen si myslím, že tenhle to ještě nebude... :(

jinak co se týče nakažení na srazu, tak jistá možnost tam samozřejmě je.., ale to je i v albertu a penáči... Přesto pochopím, pokud se někdo odhlásí... majitelé to zatím berou sportovně... rozsekla bych to asi 15.11. v neděli... :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

@Pe.Tr s tou komunikaci (zcela obvyklou) stoprocentni souhlas!!!!!!!!!!!!!

Nicmene sraz stejne dle meho nebude, ja na nem nebudu, takze tak ........

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Ty nebudeš ani v Krumlově..., když to bude práce na nákup a domu.... 😂😂😂

A jinak - nebylo to úplně hezký..., ale přihřejvat sis tu polívku taky nemusel... 😠

To, že je někdo přímější z něj nedělá hned špatnýho člověka... 👻 Club nebude fungovat bez clubáků, a když clubáci nebudou fungovat mezi sebou ❤....... atd.... Radovánkovi sme s Verýskem postup vysvětlovaly už na jaře při plánování Chocerad, obdržel ode mě i několik SZ, a přesto se zase ozval... 🙄

Víc snad není potřeba.... 🙂

Odesláno (upraveno)

to nebylo prihrejvani, ale konstatovani, protoze takovy "ton" opravdu k smrti nesnasim, a zazil jsem si ho..... a toto zde na foru opravdu nechci. O tom, kdo je spatny a kdo ne, to opravdu neni. Ano Radovanek je neodbytny, nicmene verim, ze par klubaku to proste zajimat muze.

a Krumlov si nejak zaridim ;) 

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...