Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) V Lošticích na řece Třebůvce a okolí. VID_20260403_145933(0).mp4 Upraveno 4. duben uživatelem Pepito zbynek..s a davidse ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) Dobré ráno z vršku Upraveno 8. duben uživatelem Radek Hurvajz Milan+, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben Zaměstnání s bonusem krásné vyhlídky Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) Tak ještě 3, vejš už to nejde Málem jsem uletěl, jak tam fučelo. Upraveno 8. duben uživatelem Radek Hurvajz Péťa, Pepito a davidse ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben to je co za zaměstnání ? troubíš poledne a půlnoc ? Péťa, Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) A co, políbil jsi ji? Upraveno 8. duben uživatelem Radek Hurvajz Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) Udělal jsem pár fotek a videí z dnešního výletu na kole. Potkal jsem zajíčka, poseděl jsem na Rudově lavce, vyfotil hrad Bouzov přes dalekohled, našel lebku, viděl práci bobra, přejel brod (malém jsem kolo utopil ), přejel přes chátrající lávku pod kterou teče voda korytem, navštívil posezení u Panských rybníků, natočil žáby v boji o princeznu, navštívil hrad Bouzov a natočil kachnu při vzletu. Jo a ještě jsem viděl něco co mne nepotěšilo, v krásném rybníku bylo vyhozené kompletní kolo nejspíš z traktoru. Upraveno 8. duben uživatelem Pepito ozzy56, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) Videa dám zvlášť. VID_20260408_131145(0)(0)(0).mp4 VID_20260408_102121(0).mp4 Upraveno 8. duben uživatelem Pepito Citovat
Pepito Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben Foto toho rybníku s pneumatikou a video s kachnou. Screenrecorder-2026-04-08-16-07-38-297(0)(0).mp4 Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) Něco z našeho výletu o velikonocích Upraveno 8. duben uživatelem Dave_k PaKr, Pepito, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Goldinka Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben moje nejoblíbenější místo a něco k tomu Dave_k, Milan+, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
oddie Odesláno 16. duben Odesláno 16. duben Moje oblíbená botanická zahrada Frankfurt. Normálně jsem se přistihl, jak už se tam jdu zeptat, jestli by neměli praci Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben (upraveno) Dobré ráno z vršku! Ode dneška už jede kašna. Upraveno 30. duben uživatelem Radek Hurvajz Péťa, pavelu96, Goldinka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.