Vena garážmistr Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 před 4 hodinami, radim.1008 napsal: Myslím, že nemá. To bude Tatra s kabinou Renaultu.. 163 je JAMALKA tedy 815 s čumákem.. s Renaultí boudou je 810 nebo po novu Tactic ozzy56, Klemoň a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 (upraveno) 2 Tatry Jamal jsme na firmě měli z první zkušební serie, hrozná kára , leda jen tak do výkopu pod bagr, pár šichet jsem s ní musel udělat, ale že měla označení 163 jsem se dozvěděl až dnes edit: to auto bylo určené na Sibiř, tam by se hodilo--ale na silnici vůbec, u nás se na tom vystřídalo pár šoférů a pak jsme museli sepisovat dojmy pro Kopřivnici, joo vzpomínám si, že kapota se otvírala dopředu, jako na starších fiatech, žigulech..., po převratu neměl Jamal vůbec odběratele, tak rychle skončil Upraveno 29. prosinec 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2024 Autor Odesláno 28. prosinec 2024 Mě Ježíšek donesl Porsche 963, moje první Porsche Hypercar který jsem poprvé viděl na vlastní oči, loni na Le Mans , přesně se stejným číslem, takže další velká srdcovka, společně s Peugeotem 9x8. Obě Spark, i když pro mě dost peněz, ale když musíš tak musíš Milan+, Pepito, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 neni to sice modylek v malem meritku ale spise uz stavebnice - planuje nekdo ? https://www.deagostini.com/cz/modely/peugeot-205-turbo-16 OK406 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) Lukáši - 100 čísel á 249,- Kč = zábava pro jinou kapsu Upraveno 8. leden 2025 uživatelem Medvěd Pepito a Šalda ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 ja vim ja ted stavim Knight rider - ale zase kdyz si clovek vezme ze to je na cca 2 roky (i kdyz online jde snad i na rok) tak to tolik neboli - hlavne kdyz si clovek uvedomi kolik propije nebo prokouri Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Jedna z prvních těchhle skládaček od DeA za mnoho tisíců se kdysi úspěšně rozjela a ve finále se buď nedokončila nebo jí nebylo možné doskládat těmi zákazníky, co neměli předplatný, ale kupovali v trafikách. Já v tom nikdy nejel, tak si problém nevybavím konkrétně, ale v hlavě mi něco takovýho uvízlo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) spis asi ti co kupovali v trafikach - na internetu je nekolik tvurcu co ma starsi modely uz kompletne doskladane takze bud se firma zlepsila nebo to byla jina firma s jinymy modely navic treba v zahranicni scene je taky nekolik tvurcu co maji ty predchozi modely uz nekolik let doskladane ale je to na zvazeni kazdeho - ja jen ze mi to DeA nabidlo jelikoz mam toho KITTa ale neplanuji ted dalsi model i kdyz ted vydali 4 zajimave kousky Upraveno 8. leden 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Jak vůbec dopadla 130RS? Nějak je po ní ticho. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) aktualne 2 youtuberi staveli 41-45 dil asi pres svatky byl trochu utlum sedacky a podlaha Upraveno 8. leden 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
sitler Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Jako na ty DeA modely se rád u někoho kouknu na hotový, ale nemám moral dat do toho ty peníze , to je tejden lyžování v Alpách pro dva za lapač prachu Klemoň, Medvěd a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: takze bud se firma zlepsila nebo to byla jina firma s jinymy modely Je to stále ta samá firma. Vím to dobře. Pracoval jsem u zdroje. Dokonce jsem kdysi dostal nabídku na jedno auto zdarma (myslím tu skládačku za 30 000,-) Ale přesně - co s tím. Teď tam mám požadavek na tu 148 CAS, protože překupníky nepodporuji. Ale víte jak to je - sejde z očí sejde z mysli. Děláš tam cca 20 let, ale najednou jsi cizí . . . Citovat
radim.1008 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Kdyby jsi uměl sehnat 813ku jeřáb... Budu tě mít ještě radši. A škodný taky nebudeš. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 před 32 minutami, Klemoň napsal: Je to stále ta samá firma. ja myslel hatchete co ted dela snad trabanta a titanic ti prej meli docela problemy s bismarkem co sem se docetl vseobecne sem myslel jinou firmu ne ze DeA zmenila majitele Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Já mám pocit, že byl problém s prvním českým distributorem DeA, ale to by mohl možná osvětlit právě Klemoň, když byl "u zdroje" Citovat
petrinza Odesláno 9. leden 2025 Odesláno 9. leden 2025 U těch velkých modelů byl problém s prvním od DeA - Škodou 100. Předplatitelům dlouho chyběla některá čísla, ale nakonec o DeA dotáhlo. Mimo Š100 mám ještě hotové Ladu a Trabanta od Hachette (Trabanta jsem bral z Německa) a Oktávii a T603 od DeA. Teď mi pomalu přibývá Š130 RS. Na skříni čeká na vitrínu hotový Bismarck. S ničím už pak nebyly žádné zásadní problémy, během covidu se to občas zpožďovalo a u Lady se povedlo, že v jednu chvíli se rozhodily návody a přikládané součástky, pár čísel v tom byl trochu bordel, ale taky se to dalo dohromady. radim.1008, Havlicek.Lukas, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 (upraveno) V 8. 1. 2025 at 19:49, radim.1008 napsal: Kdyby jsi uměl sehnat 813ku jeřáb... Budu tě mít ještě radši. A škodný taky nebudeš. Zeptám se . Jaký je cenový strop ??? To je bonusovka, ta zdarma k dostání nebude. Ani já ji neměl zdarma Upraveno 10. leden 2025 uživatelem Klemoň Citovat
radim.1008 Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 Tak překupníky za 2tis. nepodporuju. Ani netuším kolik se cena na "černém" trhu pohybuje. Citovat
Klemoň Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 No tohle nebude z černého trhu. Ale řekni mi to maximum ať vím co mám říct, když se ozve s nabídkou. Zatím řekl, že to zkusí . . . radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.