Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

2 Tatry Jamal jsme na firmě měli z první zkušební serie, hrozná kára :bojim, leda jen tak do výkopu pod bagr, pár šichet jsem s ní musel udělat, ale že měla označení 163 jsem se dozvěděl až dnes :)

edit: to auto bylo určené na Sibiř, tam by se hodilo--ale na silnici vůbec, u nás se na tom vystřídalo pár šoférů a pak jsme museli sepisovat dojmy pro Kopřivnici, joo vzpomínám si, že kapota se otvírala dopředu, jako na starších fiatech, žigulech..., po převratu neměl Jamal vůbec odběratele, tak rychle skončil ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Mě Ježíšek donesl Porsche 963, moje první Porsche Hypercar který jsem poprvé viděl na vlastní oči, loni na Le Mans , přesně se stejným číslem, takže další velká srdcovka, společně s Peugeotem 9x8. Obě Spark, i když pro mě dost peněz, ale když musíš tak musíš 🤣🤩

IMG_20241228_100451.jpg

IMG_20241228_100500.jpg

IMG_20241228_100921.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jedna z prvních těchhle skládaček od DeA za mnoho tisíců se kdysi úspěšně rozjela a ve finále se buď nedokončila nebo jí nebylo možné doskládat těmi zákazníky, co neměli předplatný, ale kupovali v trafikách.
Já v tom nikdy nejel, tak si problém nevybavím konkrétně, ale v hlavě mi něco takovýho uvízlo

Odesláno (upraveno)

spis asi ti co kupovali v trafikach - na internetu je nekolik tvurcu co ma starsi modely uz kompletne doskladane takze bud se firma zlepsila nebo to byla jina firma s jinymy modely :D
navic treba v zahranicni scene je taky nekolik tvurcu co maji ty predchozi modely uz nekolik let doskladane

ale je to na zvazeni kazdeho - ja jen ze mi to DeA nabidlo jelikoz mam toho KITTa :D
ale neplanuji ted dalsi model i kdyz ted vydali 4 zajimave kousky

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

takze bud se firma zlepsila nebo to byla jina firma s jinymy modely

Je to stále ta samá firma. Vím to dobře. Pracoval jsem u zdroje. Dokonce jsem kdysi dostal nabídku na jedno auto zdarma (myslím tu skládačku za 30 000,-) Ale přesně - co s tím. Teď tam mám požadavek na tu 148 CAS, protože překupníky nepodporuji. :papa  Ale víte jak to je - sejde z očí sejde z mysli. Děláš tam cca 20 let, ale najednou jsi cizí . . . :myslim

Odesláno
před 32 minutami, Klemoň napsal:

Je to stále ta samá firma.

ja myslel hatchete co ted dela snad trabanta a titanic ti prej meli docela problemy s bismarkem co sem se docetl vseobecne sem myslel jinou firmu ne ze DeA zmenila majitele

Odesláno

Já mám pocit,  že byl problém s prvním českým distributorem DeA, ale to by mohl možná osvětlit právě Klemoň, když byl "u zdroje"

Odesláno

U těch velkých modelů byl problém s prvním od DeA - Škodou 100. Předplatitelům dlouho chyběla některá čísla, ale nakonec o DeA dotáhlo. Mimo Š100 mám ještě hotové Ladu a Trabanta od Hachette (Trabanta jsem bral z Německa) a Oktávii a T603 od DeA. Teď mi pomalu přibývá Š130 RS. Na skříni čeká na vitrínu hotový Bismarck. S ničím už pak nebyly žádné zásadní problémy, během covidu se to občas zpožďovalo a u Lady se povedlo, že v jednu chvíli se rozhodily návody a přikládané součástky, pár čísel v tom byl trochu bordel, ale taky se to dalo dohromady. 

Odesláno (upraveno)
V 8. 1. 2025 at 19:49, radim.1008 napsal:

Kdyby jsi uměl sehnat 813ku jeřáb... Budu tě mít ještě radši. :D A škodný taky nebudeš. ;)

Zeptám se . Jaký je cenový strop ??? To je bonusovka, ta zdarma k dostání nebude. Ani já ji neměl zdarma :roker

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...