Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem si jí prohlížel v trafice v Pelhřimově a nechal jsem jí tam. Ne, že by se mi nelíbila, ale nemůžu mit všechno, páč už i v práci skoro dochází místo 

Odesláno

Snad se to sem hodí.... 22.4. - 23.4. pořádá nějakou akci RC TRUCK Hradec Králové v Líbeznicíh. Byl jste někdo na něčem podobném? Stojí to za to?

Odesláno (upraveno)

Hafity - viděl jsem nějaký RC kamiony v rámci veletrhu FOR KIDS v Letňanech a myslím, že i kdysi u muzea v Dobrovicích . Podívání hezký, asi by to mohlo byt zajímací i v těch Líbeznicích 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 15. 4. 2023 at 14:27, pavelu96 napsal:

Pro fanoušky Lega 

Taky jsem na to koukal, vypadá super,ale při tý velikosti modelu to myslím pod 10000kc nebude,no necháme se překvapit.

Odesláno
před 41 minutami, sitler napsal:

@Milan+ nemyslim si, kolem 10k stal a stoji trea Lambo Sian, ale to ma 3500+ dilku, tohle ma sotva pulku. Videl bych to nekde kolem Fordu GT40 nebo 488GTE, tzn 5-6000 cca

Tak jsi to trefil 😉,je za 5100kc

Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

@Pepito Nemá to vepředu nějak moc kol? Chudáci mechanici v depu :D

Asi to byli chudáci. Však také ta 6tikolka jezdila jen 2 sezóny. Ale líbila se mi. V té době byl svět ještě normální. To se na F1 dalo ještě dívat. Od r. 1994 co tragicky zahynul můj idol Ayrton Senna mě F1 nezajímá. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...