Fruktis Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 (upraveno) Nemá někdo kristalovou kouli a neřekl mi proč mi přestala pračka prat v půlce programu? Dle diody měla napoustet vodu...ale pokud dám jakýkoliv jiný program tak se akorát rozsvítí a to je vše...většinou v ní aspoň něco cvaklo... Někdo nějakej nápad? Tak to vypadá že je v prdelce programator...čas to odpočítává ale to je vsechno Ještě postřeh..Když ji zapnu..tak by tam melo něco cvaknout...relatko...místo toho jen hučí... Upraveno 2. červenec 2019 uživatelem Fruktis Citovat
pavelu96 Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Tak křišťálové koule říkají, že na tý valše co máš asi doma se Ti narovnaly varhánky... (TZN, že málo kdo ví co máš doma za pračku ) Programátor je jedna z častých závad... Citovat
Fruktis Odesláno 2. červenec 2019 Autor Odesláno 2. červenec 2019 @pavelu96 nedělej chytrého a koukej se do tý koule pořádně Ted vazne Aeg lavamat 62640 Ale už ji mám rozebranou a zatím dobrá varianta vypada na ucpané čerpadlo..byla tam tyčka od lizatka..A borcus kolem vrtulky... Jen nevím kdo to skladal že se musí rozebrat celá pračka... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Laďa Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Já bych řekl, že to bude ucpané čerpadlo nebo nezaplacený účet za vodu Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 když už je tu to vlákno--přestala mi ždímat pračka Siemens, napadlo mě vyčistit filtr, co je dole, k mému překvapení byl filtr čistý, ale vyteklo poměrně dost vody, určitě více než obvykle, když čistím filtr, tak jsem dal filtr nazpět a pračka zase jede jako nová vůbec nechápu, co se stalo, jestli je tam nějaké čidlo, ale pračka normálně jede Citovat
Fruktis Odesláno 2. červenec 2019 Autor Odesláno 2. červenec 2019 (upraveno) Opraveno...kolem vrtule čerpadla se omotal kus provazu..nějakýho ho..A uchostour... Dobrá rozborka pračky ta dvě hodiny...A kupodivu mi nezbyl ani jeden sroubek edit kdyby někdo chtěl, tak mi pomohlo tohle video:) Návod na rozebrání pračky AEG Upraveno 2. červenec 2019 uživatelem Fruktis doplnění videa pavelu96, Laďa, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Djzaza Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 (upraveno) před 17 hodinami, ozzy56 napsal: když už je tu to vlákno--přestala mi ždímat pračka Siemens, napadlo mě vyčistit filtr, co je dole, k mému překvapení byl filtr čistý, ale vyteklo poměrně dost vody, určitě více než obvykle, když čistím filtr, tak jsem dal filtr nazpět a pračka zase jede jako nová vůbec nechápu, co se stalo, jestli je tam nějaké čidlo, ale pračka normálně jede Každá pračka má hladinový spínač. Z 90% poruch ždímání je závada na tomto spímači. Upraveno 3. červenec 2019 uživatelem Djzaza Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 U tchána začala takto pračka rachotit. Odhaduju, že ložisko(a). Už je stará přes 15let. Nebo pozná někdo jinou příčinu? prackaLQ.avi Citovat
Péťa Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 @Dave_k V červenci jsem to absolvoval a mohu doporučit: https://www.loziskapracky.cz/ Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 Díky už jsem koukal podle toho jak jsi psal dřív. No a jelikož nedělají pračky vrchem plněné tak jejich služby nevyužijeme. Citovat
Dýdý Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 U 15let starý pračky to ložisko vyměníš v pohodě sám ale asi bude už vyrezlá i osička. Citovat
Dave_k Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 No předpokládám, když je nerez buben, tak bude nerez i osa. Při praní to ani slyšet ještě není, jen při ždímání. A dle videí co jsem na netu našel tak by to nemělo víc jak hodinu zabrat. Pokud nedude nějakej větší zádrhel. Počítá se i s variantou nové pračky. Citovat
Dýdý Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 Mám asi 20 let starou Elektroluxku a osička fakt není v nerezu.Tak jsem tomu pomohl tekutým kovem a ložisko už asi 8 let drží.Manželka se těší,že konečně pračka doslouží a bude nová.Jinak nová pračka v cenové relaci do 10kKč vydrží max 5 let.Osobně vyzkoušeno mojí matkou. Citovat
Ajdamek Odesláno 26. prosinec 2024 Odesláno 26. prosinec 2024 Dle mych zkusenosti i pracka za 5tis vydrzi 10let AEG za 8tis mi doma vydrzela 11let a to si u nas zamakala. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2024 Odesláno 26. prosinec 2024 (upraveno) Od jistý doby kupuju pračky za 7tis, při první složitější poruše jede z domu, vychazi to asi tisicovku za rok. Ale u nás se pere denně a někdy i dvakrát, protože ubrusy a utěrky z cukrárny. Upraveno 26. prosinec 2024 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, Pepito a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. říjen 2025 Odesláno 5. říjen 2025 Není tu někdo přes pračky? Nemohu najít náhradní díl - vanu pro pračku HW4 37AMBS/1-S Citovat
Fruktis Odesláno 6. říjen 2025 Autor Odesláno 6. říjen 2025 @Roman Bazi to myslíš tohle? https://www.hooverspares.co.uk/washing-machine/hw4-37ambs1-s-31010300/tub-assembly/product.pl?pid=3899579&path=1056567,1056552&refine=drum&model_ref=14731469 ? Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 (upraveno) To je ono. Děkuji. Cena je ale tak vysoká, že raději koupím novou pračku. Na doporučení se poptám tady. https://bmk.shop4money.cz/vana-komplet-99 Upraveno 6. říjen 2025 uživatelem Roman Bazi Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Co s ním máš? Ložiska? Není náhodou celek rozebíratelný? Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 (upraveno) Destička (VBD) se dostala mezi buben a vanu a prorazila vanu. Pračka něco přes dva roky. Vyměnil bych vanu a měla by jet dál. Pokud to nepůjde vyměnit, koupím stejnou, a pár dílů z téhle schovám. Upraveno 6. říjen 2025 uživatelem Roman Bazi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.