pjetrof Odesláno 21. říjen 2021 Odesláno 21. říjen 2021 pěkné .. objednal jsem před měsícem s termínem červen 22 (možná) .. když se bude situace dál vyvíjet kriticky, čekám na jaře zrušení .. neboť když už bude auto, cena asi drasticky vzroste .. ale třeba se stane zázrak Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Packy Odesláno 21. říjen 2021 Odesláno 21. říjen 2021 Asi vam tu pro pobaveni vystavim cenik ze 3/2019, kdy jsem Riftera objednaval ... Active zacinal na 390K, Allure na 420K ... ty soucasny ceny jsou dost non-sense. Jinak tenkrat jsem cekal 7 mesicu, a to nebyl Covid, byly cipy ... ale bylo malo delenych zadnich sedadel pjetrof, BubakGS, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Mireczech85 Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 pjetrof: Jestli je termín u teď objednaného vozu 8 měsíců, pak bych teoreticky mohl počítat místo konec ledna konec března, s čímž jsem počítal od samého začátku. Samozřejmě jsem si vědom, že oni si nebudou vůbec trhat žíly, když si nechám vrátit zálohu a půjdu domů. Sice ztratí zákazníka a já si už v životě nekoupím od Francouze ani francouzský klíč, ale tomu se leda můžeme zasmát Mnohem pravděpodobnější mi přijde, že termíny 8 měsíců jsou stále dost nereálné a budeme čekat mnohem déle. Však už tu jednou někdo psal 8-12 nebo dokonce větší rozpětí. Začátkem listopadu budu opět otravovat, jestli se změnil status objednávky a dám vědět, jak jsem pochodil. BubakGS, Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Mireczech85 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 (upraveno) Volal jsem do HS Auto České Budějovice. Jediná nová informace ohledně mé objednávky (plánovaný termín dodání do konce ledna 2022) je to, že mají vyčerpán limit (asi jako prodejce) a v prosinci nepůjde jediné jejich objednané auto do výroby. Od samého začátku jsem sám počítal spíš tak březen/duben. Tak uvidím. Za měsíc pošlu další info. ---edit 25.11.2021--- Upravuji o čerstvou informaci ohledně mé objednávky. Dneska jsem komunikoval s mým prodejcem ohledně mé objednávky. Importér nebyl schopen vyjednat garanci dojednané ceny. V mém případě, objednávka v jakémsi režimu DEMO znamená plus 55k. V případě běžné nabídky PROMO by to bylo plus 15k. Příslib 1Q 2022 s dovětkem "slibujte něco tuhle dobu". Mohu si naivně myslet, že Toyotu bych třeba vůbec nedostal v této motorizaci. Původně jsem totiž chtěl Toyotu a měl jsem jí za víceméně stejnou cenu domluvenou k objednání. Moc mě budou zajímat informace o tom, jestli skutečně Toyota nebude mít EAT pro Benzinové motory. V takovém případě bych neměl co řešit. V opačném bych si trhal asi vous. Upraveno 25. listopad 2021 uživatelem Mireczech85 Citovat
Dix1 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Nafta v automatu zpět v konfigurátoru. Citovat
pjetrof Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 nafta s automatem za pěknou "paletu" a benzín je v nejnižší verzi .. kam ten svět spěje .. to jsem zvědav, kdy mi prodejce zavolá že objednané auto s benzínem nebude .. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Rendy73 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Sou to hovada mě nejdřív 2020 po 4 měsících zrušili diesel v automatu a letos po půl roce po objednání i benzín v automatu " vaše vozidlo bylo vyřazeno z výroby bez náhrady" sou to prostě zmr.. zasr... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 To nasere, nejsi sám.... Taky čekám co bude... Citovat
hejtmos Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Ty auta šla o 100tisic nahoru a neni Long verze? Citovat
ejik Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 V 3. 12. 2021 at 22:24, Rendy73 napsal: Sou to hovada mě nejdřív 2020 po 4 měsících zrušili diesel v automatu a letos po půl roce po objednání i benzín v automatu " vaše vozidlo bylo vyřazeno z výroby bez náhrady" sou to prostě zmr.. zasr... Toto by už bolo asi aj na súd , predsa len je zmluva a tá sa má dodržať to by potom mohli každú jednu zrušiť a meniť cenu ako sa im za chce Citovat
pjetrof Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 cena vypadá bez slevy u prodejce - akční cena .. Long verze prý skutečně aktuálně nejsou .. Citovat
radim.1008 Odesláno 29. prosinec 2021 Odesláno 29. prosinec 2021 Koukám blbě nebo je v konfigurátoru jen e-Rifter v základu za mega? Člověk bádá, co a jak a elektriku fakt ne. Citovat
slimboy Odesláno 29. prosinec 2021 Odesláno 29. prosinec 2021 Vidis dobre... https://www.peugeot-club.com/topic/125549-rifter-motory-prevodovky-technika/?do=findComment&comment=2052242 Citovat
Bioskop Kozara Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Rifter už není v nabídce, Berlingo ano Citovat
pjetrof Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 rifter vůbec, berlingo v elektru .. otzák kdy vypadne i opel a zůstane asi jen toyota .. snad mají aspoň dobře spočítané vozy z objednávek a vyjde jim je dodělat .. Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2022 Odesláno 4. leden 2022 Při posledním servisu školního Dobla jsem se ptal, jak bude vypadat nástupce (od léta už se mluví, že stávající Doblo se doprodává) a bylo mi řečeno, že to bude další klon - tedy Rifter, Berlingo, Combo, ProAce a teď i Doblo...) Tak třeba budete moct zalotvit i v italských vodách Citovat
SCT77 Odesláno 4. leden 2022 Odesláno 4. leden 2022 Od šéfa prodeje jednoho z autosalonů mám zprávu, že neelektrická by měla být už jen Toyota. Ale také netuší, co a jak bude příští rok Citovat
radim.1008 Odesláno 4. leden 2022 Odesláno 4. leden 2022 Svět se v zádel obrací... čakom ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. leden 2022 Odesláno 5. leden 2022 Já bych to tak nehrotil. U Travelleru jeden čas byla stejná situace že nešel objednat žádnej. Bych řekl že je možné že je dočasně stáhli z nabídky protože je jich naobjednáno mraky a nejsou schopný pokrýt objednávky. Každopádně souhlad s tím že svět se v zádel obrací. Ono je taky otázkou jak to bude s dodávkama komponent do výroby jaký auto vůbec budou fabriky schopný stavět. Vemte si že škodovka zastavila fabriku 22.12 a fabrika pořád defacto stojí lidi jsou doma na překážkách a fabrice se to údajně vyplatí víc než aby bouchali nekompletní kusy a rozhejbat se mají kolem 10.1 to byl teda první termín jestli s tím ještě nehnou. SCT77 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2022 Odesláno 5. leden 2022 Větší problém je, že vinaři nemají kartony na balení lahví vína Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.