ozzy56 Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 dneska se mě žena ptala, co tam furt mačkám po každém nastartování--tak mi to vypínání SS asi vešlo do krve Citovat
Péťa Odesláno 4. květen 2020 Odesláno 4. květen 2020 V 20. 4. 2020 at 14:50, Pe.Tr napsal: nebo pokud mas tz, staci nasimulovat v zasuvce zapojeny prives , jen pocitejte stim ze u vetsiny aut pak nespina na aute zadni mlhovka V sobotu jsem jel se zapojenou károu a schválně jsem tlačítkem S&S systém nevypnul. A normálně fungoval, motor před přejezdem vypl Prostě MB to má vychytaný Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. květen 2020 Odesláno 4. květen 2020 nebo máš baterii před smrtí Péťa ohodnotil 1 Citovat
martinecondrej Odesláno 25. červen 2020 Odesláno 25. červen 2020 ne že bych byl příznivce, ale chtěl jsem tomu dát šanci k fungování. U manuálu mě to nikdy moc nevadilo, ale teď u automatu je to zhovadilost. Vypíná ještě při jízdě těsně před zastavením, takže 90 % vypnutí je že přijíždím ke křižovatce, kruháči apod. přibrzdím a hned se rozjíždím a vypne to na vteřinu Citovat
spagetti73 Odesláno 27. červen 2020 Odesláno 27. červen 2020 Tak já jdu proti proudu, start stop my nevadí, spíš naopak když nevypíná, tak mám pocit že je něco v nepořádku. Citovat
martinecondrej Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 ještě zajímavost zastavím motor se vypne, přepnu na P abych mohl vypnout již vypnutý motor a než stihnu zmáčknout tlačítko, tak se nastartuje. Tolik k logice Stop Start pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 Tak přesně kvůli této situaci jsem S&S začal vypínat... naprosto nelogické Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 nelogické je už to, že StartStop je v autě protože neznám nikoho z rodiny, kamarádů atd. že by ho užíval--všichni po startu mačkají tlačítko vypnutí..., když se člověk zamyslí nad tím, že někdo vymyslí a pak někdo vyrábí zařízení, které vlastně nikdo nepoužívá, je opravdu šílené, kam ten svět spěje a co jsou to vlastně za lidi, kteří nás vedou? čakom, Charlie 1, miroska a 3 další ohodnotil 6 Citovat
samuelm4@live.com Odesláno 26. srpen 2020 Odesláno 26. srpen 2020 ja som to spravil uplne inak> podmienkou na fungovanie start stop je: teply motor, dobra baterka a zapnuty pas. vyriesil som to tak ze v servise mi vypi signalizaciu nezapnuteho pasu. potom som vytiehol konektor zo zamku pasa taky zlty a ten som kusom dratu vyskratoval. t.j. teraz si auto mysli ze nemam pas a tym padom nespusti start stop. airback to neovplyvnuje. jedine pri stati zablika kontrolka start stopu ale nie je to rusive. Citovat
slimboy Odesláno 26. srpen 2020 Odesláno 26. srpen 2020 A neoplyvnuje to aktivaciu pyrotechnickeho napinaca pasu? Ja by som taketo riesenie neriskoval... Citovat
jirkapl Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 Ahoj , mám to namontované a funguje 100pro. Vždy po startu start stop automaticky samo vypne , v menu auta si to můžeš samozřejmě do příštího startu deaktivovat. Citovat
Pijerek Odesláno 30. srpen 2020 Autor Odesláno 30. srpen 2020 A co přesně máš namontované? Ten CANM8-EDD-OFF CAN Bus adaptér z prvního příspěvku? Citovat
ChouLu Odesláno 30. srpen 2020 Odesláno 30. srpen 2020 Jdete na to kluci moc složitě Stačí strčit ruku za baterku a odpojit čidlo podtlaku, které je jen právě pro S&S systém... sice v jednotce motoru je zapsaná chyba, ale nic nerozsvicí a vypne to jen S&S takže stačí před STK připojit zpět a chyba zmizí Hafity, jirka307, Charlie 607 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
mylys Odesláno 6. září 2020 Odesláno 6. září 2020 V 30. 8. 2020 at 22:07, ChouLu napsal: Jdete na to kluci moc složitě Stačí strčit ruku za baterku a odpojit čidlo podtlaku, které je jen právě pro S&S systém... sice v jednotce motoru je zapsaná chyba, ale nic nerozsvicí a vypne to jen S&S takže stačí před STK připojit zpět a chyba zmizí Ahoj, mohl bys vyfotit, který je to přesně konektor? Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2020 Odesláno 6. září 2020 záleží na kterém autě ale když půjdeš po trubičce od vývěvy tak dojdeš k posilovači brzd a tam někde je Citovat
Cromoly Odesláno 15. září 2020 Odesláno 15. září 2020 A kde je to konrétně u Travelleru? Je tam toho okolo té baterky nějak hodně, na to nejsem z jinech aut zvyklej Ani nevím, jak poznám to čidlo podtlaku od toho konektoru na negativním pólu na baterce, které se odpojuje třeba u koncernu... Citovat
Hafity Odesláno 15. září 2020 Odesláno 15. září 2020 (upraveno) Přečti si ještě jednou, co píše @ChouLu .... Z textu bych vypíchnul "trubičku od vývěvy".... Upraveno 15. září 2020 uživatelem Hafity Citovat
Cromoly Odesláno 15. září 2020 Odesláno 15. září 2020 Ja jsem technickej analfabet, potřebovat bych idealně fotku co hledat A opravdu to nemá na nic jiného vliv? Když je to něco co se týká brzd? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.