Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 20. 4. 2020 at 14:50, Pe.Tr napsal:

nebo pokud mas tz, staci nasimulovat v zasuvce zapojeny prives , jen pocitejte stim ze u vetsiny aut pak nespina na aute zadni mlhovka

V sobotu jsem jel se zapojenou károu a schválně jsem tlačítkem S&S systém nevypnul. A normálně fungoval, motor před přejezdem vypl 😮 Prostě MB to má vychytaný :P

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ne že bych byl příznivce, ale chtěl jsem tomu dát šanci k fungování. U manuálu mě to nikdy moc nevadilo, ale teď u automatu je to zhovadilost. Vypíná ještě při jízdě těsně před zastavením, takže 90 % vypnutí je že přijíždím ke křižovatce, kruháči apod. přibrzdím a hned se rozjíždím a vypne to na vteřinu 🤮

Odesláno

nelogické je už to, že StartStop je v autě :myslim

protože neznám nikoho z rodiny, kamarádů atd. že by ho užíval--všichni po startu mačkají tlačítko vypnutí..., když se člověk zamyslí nad tím, že někdo vymyslí a pak někdo vyrábí zařízení, které vlastně nikdo nepoužívá, je opravdu šílené, kam ten svět spěje a co jsou to vlastně za lidi, kteří nás vedou? :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ja som to spravil uplne inak> podmienkou na fungovanie start stop je: teply motor, dobra baterka a zapnuty pas. vyriesil som to tak ze v servise mi vypi signalizaciu nezapnuteho pasu. potom som vytiehol konektor zo zamku pasa taky zlty a ten som kusom dratu vyskratoval. t.j. teraz si auto mysli ze nemam pas a tym padom nespusti start stop. airback to neovplyvnuje. jedine pri stati zablika kontrolka start stopu ale nie je to rusive.

Odesláno

Ahoj , mám to namontované a funguje 100pro. Vždy po startu start stop automaticky samo vypne , v menu auta si to můžeš samozřejmě do příštího startu deaktivovat.

Odesláno

Jdete na to kluci moc složitě :) Stačí strčit ruku za baterku a odpojit čidlo podtlaku, které je jen právě pro S&S systém... sice v jednotce motoru je zapsaná chyba, ale nic nerozsvicí a vypne to jen S&S ;) takže stačí před STK připojit zpět a chyba zmizí ;) 

Odesláno
V 30. 8. 2020 at 22:07, ChouLu napsal:

Jdete na to kluci moc složitě :) Stačí strčit ruku za baterku a odpojit čidlo podtlaku, které je jen právě pro S&S systém... sice v jednotce motoru je zapsaná chyba, ale nic nerozsvicí a vypne to jen S&S ;) takže stačí před STK připojit zpět a chyba zmizí ;) 

Ahoj, mohl bys vyfotit, který je to přesně konektor?

• O 2 týdny později...
Odesláno

A kde je to konrétně u Travelleru? Je tam toho okolo té baterky nějak hodně, na to nejsem z jinech aut zvyklej :) Ani nevím, jak poznám to čidlo podtlaku od toho konektoru na negativním pólu na baterce, které se odpojuje třeba u koncernu...

Odesláno (upraveno)

Přečti si ještě jednou, co píše @ChouLu ....

Z textu bych vypíchnul "trubičku od vývěvy"....

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...