Přejít na obsah

spagetti73

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

O uživateli spagetti73

  • Datum narození 7. květen

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

spagetti73's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

15

Popularita

  1. Tyto pojistky to nejsou, je opravdu až nahoře, mimo klasické pojistky, je tam blbě vidět. Myslím že je tam vidět mezi brzdou a odkládacím místem na nohu.
  2. Pojistka na zásuvku 220 V je pod přístrojovou deskou před volantem, je to na docela blbém místě, nevím jestli je i v návodu, nebo mi její pozici prozradili v servisu, vyhodil jsem ji při pokusu z bruskou... Musíš tím místem nad pedály.
  3. Ahoj, já to dělal hned po koupi, povolí se ten torx nebo imbus, teď nevím a posunem se doladí přítlak, je to ale celkem citlivé a chce to postupně zkoušet. Výrazně se tím snížil hluk v kabině vzadu.
  4. Čus, nemyslím že to nebude v napnutí nebo nějakém seřízení, spíš je to nekvalitním pohonem, vím o čem mluvím, mám už je vyměněny 3x ( naštěstí v záruce) . Spíš se to týká strany za řidičem.
  5. spagetti73

    Hádanka

    To je neuvěřitelný, pokud se nepletu, tak už je to podruhé? Záruka?
  6. přesně, chová se to tak jak hodně kolegů na fóru chce, prostě je SS stále vypnutý.
  7. Start stop u mne taky přestal fungovat, taky baterka, ale je to adrenalin, když se chceš rozjet, čekáš že motor naskočí a ono nic.... Hláška nastartujte znovu, takže proces šlápnout na brzdu otočit kolečko do P, nastartovat, kolečko do D a vyrazit, bratru cca 4 vteřiny. A když se potřebuje člověk odpichnout z křižovatky a řítí se na něj kamion...
  8. Tak já tipuji náhoda... nebo se to opět projeví, protože ať přemýšlím jak přemýšlím, tak nikudy z vyměněných věcí asi olej unikat ve větším množství nemůže, možná do vody, ale to by bylo vidět v chladící kapalině. Anebo přes těsnění, nevěřím.
  9. já to měl od nového vozu, takže čepy, sjete pneu nebo sbihavost určitě ne....
  10. Ahoj, mám naprosto, ale naprosto stejnou zkušenost, viz další moje příspěvky, teď už to nedělá, nebo spíš velmi zřídka, záměny kol, výměna tlumičů ani další věci jako geometrie atd. nepomohly, nakonec došlo i k výměně řízení, bylo to lepší, ale žádný zázrak. Dnes už je to na 90% v pohodě, ale co to bylo, to do dnes nevím... Auto je hodně citlivé na pneumatiky, v pneuservisu už mne znají a rovnou přifukují o malinko víc. Auto jsem kupoval nové a dělalo to od začátku - 07/2017. Na co jsem měl štěstí, je přístup servisu, věnovali a věnují se tomu (těch věcí je mnohem víc) poctivě a dělají maximum, těch dnů, kdy byl Traveller v opravě je opravdu na můj vkus hodně. A ke cti Peugeotu, vždy všechno na záruku. Ještě že na začátku mne osvítilo a prodloužil jsem si záruku na 5 let... Dej vědět co to bylo, pokud to taky samo nezmizí....
  11. Tak kolem Plzně vím já, zástavbu mi dělali v Kaznějově. Sice to bylo nadvakrát, ale byli velmi ochotní. Pokud to nenajdeš na netu, tak napiš a já ti dám adresu.
  12. ... ale přesto ho Stelantis protlačí za cenu zaříznutí naftových verzí, aby se EU ukojila...
  13. Možná blbost, ale já měl tuto hlášku vždy spojenou s částečně zakrytým senzorem, který je u zrcátka nahoře, jak čte značky atd., takový ten trojuhelníček, stačilo očistit a bylo po problému, ať to byl sníh, led nebo voda .....
  14. Zástavba, jak jsem psal, stála cca 50.000,-, což není málo, ale bez aplikace atd. to bylo méně. Bohužel jsem při objednání auta neměl možnost objednat originální, v mojí konfiguraci nebylo k dispozici.
  15. Tak já mám Webasto dostavěné dodatečně, vč. ovládání z mobilu a funguje bez problémů (musím raději zaťukat, abych to nezakřikl). Prozvoním nebo pošlu SMS a zapne se odkudkoliv. Samozřejmě Webastem deklarovaných 21 st. tam není ani náhodou, ale po 40 minutách je v autě tak 14 stupňů a motor dle budíku tak na 40 - 50 stupních. Navíc mi museli doobjednat v Německu (tady v zastoupení vůbec neměli potuchy co po nich požadujeme) i ještě rozšíření, aby se rozeběhli větráky i po nastartování. Navíc ještě přitápí dokud se motor neohřeje na provozní teplotu - což je velmi často....
×
×
  • Vytvořit...