Přejít na obsah

Vašek Traveller

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

O uživateli Vašek Traveller

  • Datum narození 28. červen

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Lány
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Vašek Traveller's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

13

Popularita

  1. Ahoj, reklamoval jsem sedadlo spolujezdce, protože při zatížení vrzalo a také, pokud je prázdné, tak se za jízdy na nerovných silnicích klepe jak drahý ratlík. Reklamace byla vyřešena demontáží a kompletním promazáním (opatláním) vazelínou. To vem čert, pokud to pomůže, utřu si viditelné místa. Až po pár dnech jsem si všiml, že vodící ližiny sedla jsou rozdílně uložené. Konkrétně ližina blíže ke středu je vozu je o 3,5cm vysunuta vzad, pokud pravá ližina lícuje s konstrukcí. Nevím, zda to tak už bylo a nebo to kluci trochu pokazili. Než začnu být dotěrný v servisu, prosím o radu zde přítomných, máte to stejně jako já? raději budu za blbce tady než v servisu:-)))) Díky všem.
  2. V jednoduchosti je síla Pokud jedu sám nebo ve dvou, je to luxusní. Místa, že tam můžete i ..... tancovat:-)))))
  3. Skvělá práce. Jen tedy ve třech je to asi masakr:-) Vyndání sedaček a matrace na podlahu mi zatím postačí. Spíš řeším jak otevírat páté dveře z kufru:-)
  4. Jak řešíte reklamaci odírání dveří - jak to řeší servis? Stav oděru při 33.000km.
  5. Také se klaním k názoru, že může. styl jízdy toto ovlivňuje stejně jako spotřebu. Navíc máš automat, tem žere víc než manuál. Tedy i větší spotřeba močoviny. Nemáš už EURO 6 nové generace?
  6. Vašek Traveller

    Svolávačka

    Jsem na tom podobně. Mediální masáž okolo svolávačky, prověření prodejcem, kde mi bylo řečeno, že je vše ok a za měsíc mám od nic dopis na stole:-)
  7. Máš stejné zkušenosti?
  8. Však nové verze (pokud jsem správně pochytil) EURO 6.1. a EURO 6.2. EURO 6d-TEMP mají větší spotřebu AdBlue. S EURO 6 na tom nejsme u osobáku ještě tak zle.
  9. Už tu vznikla nějaká debata ohledně měření spotřeby přes palubní PC, APPku a realitu. Co kecá a nekecá. Tak jsem si topřed časem začal psát a konečně vyhodnotil:-) Počítáno z 2.408 km najetých kilometrů. Natankovaná nafta: 7,52 litru/100 km (první cvaknutí) Palubní počítač: 7,4 litru/100 km App MyPeugeot: 6,3 litru/ 100 km Třeba máte jiné zkušenosti:-)
  10. Pro zajímavost: Doplnění AdBlue. Vyrazil jsem si do zahraničí a trochu jsem se bál, co to udělá. Nečekal jsem na rozsvícení signálky. Nerad bych honil igelitové pytlíky po pumpách:-) Natankováno 14,3 litru AdBlue po cvaknutí. První tankování jsem měl před 15.063km - také na cvaknutí. Tedy reálná hodnota. Má spotřeba je v průměru AdBlue: 0,9 litru na 1.000 km 0.09 litru na 100 km 1053,36 km na 1 litr Cena 0,02 Kč na 1 km Což tak všeobecně vychází u těchto motorů. cena 16,90 Kč/litr.
  11. Uvidíme, chystám se na roční prohlídku a udělám si seznam "závad". Jen stále nevím, kam vyrazit. Nejblíže to mám na Kladno, Mělník a možná i Písek, kde jsem to kupoval. Kladno je marné, vzhledem k jejich situaci. Mělník asi v pohodě a Písek z ruky. Ty jezdíš Plzen a spokojený?
  12. Peugeot Traveller ALLURE standard 2.0Hdi 150k. dálnice / město / okrsky tak nějak napůl. Jen v Německu při 173Km/hod se to brutálně zvedá. Škoda, že to má omezovač. V této rychlosti se to ještě chová mravně a motor by šel klidně a pohodově dál.
  13. Já třeba mám elektrické. Docela často blbnou:-(
  14. Kdepak, nedrží to ani na laku:-( Stále si říkám, že jsem to lepil v zimě a mohl jsem to špatně očistit, odmastit atd...
×
×
  • Vytvořit...