Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, budu taky po zime kupovat pneu, ale co se tak pidim v anketach, kazdy kupujete pneu v cene pres 2000. Asi nejsem tak narocny a planuju nejake levnejsi. Dival sem se treba na Pirelly P3000E anebo Kleber Dynaxer HP2. Mate nekdo zkusenosti s temito anebo pneu do 1500 max?

Odesláno

Pirelly i Kleber jsou o.k.Potom spíše záleží na rozměru.Určitě je důležité použití rychlostního indexu a zatížení dle T.P. Kleber nabízí i Peugeot ve své síti servisů jako levnější variantu na Peugeoty pro zákazníky kteří chtějí něco levnějšího ale s celkem dobrou kvalitou.

Odesláno

Tak abych byl konkretni, tak je to na 206ku 175/65 R14. Nejlip se me jevi ten Kleber, tak do nej asi pujdu. Ale pokud budete mit jine postrehy, budu jen vdecny! :roker

Odesláno
Původně zaslal: Zeier

Tak abych byl konkretni, tak je to na 206ku 175/65 R14. Nejlip se me jevi ten Kleber, tak do nej asi pujdu. Ale pokud budete mit jine postrehy, budu jen vdecny! :roker

http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=175&sr=65&r=14&ry=&v=kumho&tp=o&se=l&id=ku_kh15&ce=&u=&ra=n&po=v

http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=175&sr=65&r=14&ry=&v=yokohama&tp=o&se=l&id=yo_s306&ce=&u=&ra=n&po=v

Odesláno

Dynaxery jsou velice dobré a podle mého subjektivního hodnocení poskytují perfektní cenový výkon v ceně i dojezdu.

Kupříkladu oproti Barumu, větší dojezd, lepší stabilita na vodě.

Silika je tam znát. Osobně doporučuji, je to velice dobrá volba.

Odesláno

Původně zaslal: Fusion

Podle mě je lepší koupit použitý dobrý gumy než levný nový :papa

Tak do toho bych asi nesel...

Já to tak praktikuju a letos se mi zimáky obzvláš? povedly, sedělo to fakt neskutečně. Když jsme s kamarádkou na Džbáně zkoušeli, co ještě srovnám, povedlo se mi opakovaně rovnat smyk, ve kterým už bylo auto skoro úplně otočený zadním rohem napřed...

Odesláno

hmm a nepremyslali ste niekto napr nad znackou TOYO, FALKEN a pod? (tie gumy na tom urcite budu s cenami velmi dobre, a aspon toyo ma jeden kamikadze u nas a chvali si) par znamich ich ma a nevedia si vynachvalit... ja jazdim na Pirelli p6000 v lete a v zime barum :D

Odesláno

Jen bych si dovolil přidat právě čerstvou zkušenost s letními BARUM BRILLANTIS:

Teď před zimní sezónou jsem je vyhazoval, byly sjetý jak kolena hokejovýho brankáře. Za jak dlouho? Za 2 sezóny. Kolik km? 19305. Na jak ostrém voze? 205 diesel atmosférák. Jak jezdí? Jako Barumky, tj. horší průměr.

Závěr? Už v životě ne, protože tím pádem jsou Barumky STRAŠNĚ DRAHÉ. Půjdu do Michelinek Energy E3A, které mám na 306-ce, stojí 1900, životnost minimálně dvojnásobná a jízdní vlastnosti úplně o něčem jiném. ;)

P.S. Samozřejmě mluvíme o rozměru 175/65 x 14.

Odesláno

Původně zaslal: Fusion

Podle mě je lepší koupit použitý dobrý gumy než levný nový :papa

Tak do toho bych asi nesel...

Není čeho se bát. Navíc znám majitele pneuservisu, tak nic špatnýho nedostanu.

Mám takhle už 2x letní sadu, 1x zimní sadu + jen přední zimní. Vždy OK.

A neber skoro nový Michellin Pilot Sporty nebo Eagle F1 za tisícovku (resp. 1200).

Odesláno
Původně zaslal: f3rdaaa

Taky potrebuju trochu poradit, ktere j\\pneou jsou lepsi?

http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=195&sr=65&r=15&ry=H&v=&tp=o&se=l&id=ku_kh11&ce=&u=&ra=n&po=v

nebo

http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm?session_id=fGKuXUsezHopeVaEx7gCrbd3qTd&action=viewDetail&kod=0111000098&page=0

Nebo raci koupit ojete?

[upravil dne 22.2.06 f3rdaaa]

[upravil dne 22.2.06 f3rdaaa]

Podívej se na testy pneu : :super

1)http://www.e-pneu.cz/testy_pneu.php?PHPSESSID=NxT5g2hv%2CD7j2ThSCq0sv1

Ojeté? :bojim

Na jak dloho ji potřebuješ? :myslim

Raději novou a ta Ti vydrží déle (to je můj názor). :super

[upravil dne 22/2/06 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Ojeté? :bojim

Na jak dloho ji potřebuješ? :myslim

Raději novou a ta Ti vydrží déle (to je můj názor). :super

[upravil dne 22/2/06 Pinďa]

Mě se osobně nevyplatí vrazit do gum 20-25tis. a mít je na dýl. Navíc rád vyzkouším různý značky.

Jedny Michelliny za litr mě vydržely 30tis., druhý s 80% vzorkem vydržely na lehkým zadku 50tis.

Odesláno

Fusion: Mám podobnou zkušenost s Dunlop SP Sport... Na Nissanu Micra najeto 47 tisic (tam byly novy) a vzorek je ted 5 mm, na 406 jsem je kupoval s 6,5 mm vzorku, najel jsem na nich 35 tisic a ted maji lehce pod 6 mm:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...