Pajtyi Odesláno 13. březen 2023 Odesláno 13. březen 2023 Viete dat kontakt na tu turbotech firmu alebo aspon ze kde sidlia? Mne internet vyhodilo ze na slovensku v Ziline. Je to ono? Citovat
enikybeniky Odesláno 14. březen 2023 Odesláno 14. březen 2023 (upraveno) Na Slovensku mi to vyjelo Trenčín: http://www.turbo-tec.eu/sk/kontakt/ Jinak v ČR Brno: http://www.turbo-tec.eu/cz/kontakt/ Upraveno 14. březen 2023 uživatelem enikybeniky Pajtyi ohodnotil 1 Citovat
black 508 Odesláno 22. březen 2023 Odesláno 22. březen 2023 Zvolavacku by mohli spravit aj na to adblue cerpadlo pretoze stym je chyba stale takze mali by vymenit celu nadrz vramci zvolavavky a nie nejake viecka riesit :) Citovat
Trialrider Odesláno 29. březen 2023 Odesláno 29. březen 2023 (upraveno) Ahojte. Mám C5 blueHdi 2.0 2016 a pred dvoma rokmi mi zasvietilo presne urea a motor - chyby nízky tlak mocoviny… nádrž za 900€ vtedy vymenená… teraz po prejdení 40k a po 2rokoch (tesne po záruke nádrže) mi zasvietilo risk of particle filter blocking a diagnostika ukázala chyby - vadny ohrev sondy Nox a VYSOKÝ TLAK ROZTOKU MOCOVINY… myslite že to bude zase nádrž? Upraveno 29. březen 2023 uživatelem Trialrider Citovat
trdlo Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 Ahoj mám dotaz ke zkušenosti z garancí optiway. Mám najeto 70503km. Na palubce se objevila porucha motoru a antiemisního systému. V servisu řekli, že se musí měnit nádrž na AdBlue. S tím, že nádrž pokryje garance, ale musím platit diagnostiku a práci technika. To se mě moc nelíbí, že musím platit práci. Máte někdo zkušenost s touto závadou v rámci garance, platili jste technika a dia? Optiway mám do roku 2026/120000km. Díky za reakci. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 jak v tomto linku píšou všichni, není to úplně zadarmo, něco nechají proplatit i tebe pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
trdlo Odesláno 9. červen 2023 Odesláno 9. červen 2023 V 7. 6. 2023 at 15:00, trdlo napsal: Ahoj mám dotaz ke zkušenosti z garancí optiway. Mám najeto 70503km. Na palubce se objevila porucha motoru a antiemisního systému. V servisu řekli, že se musí měnit nádrž na AdBlue. S tím, že nádrž pokryje garance, ale musím platit diagnostiku a práci technika. To se mě moc nelíbí, že musím platit práci. Máte někdo zkušenost s touto závadou v rámci garance, platili jste technika a dia? Optiway mám do roku 2026/120000km. Díky za reakci. Pracovnice servisu, snad z neznalosti, mi chtěla naúčtovat práci. Ale když jsem se nedal, že ve smlouvě o garanci je napsané, že se to vztahuje na práci i díly, to šla konzultovat. A nakonec jde celá oprava na optiway. BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 jakou smlouvu optiway mas? jsou 3 různé druhy…. Citovat
trdlo Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 (upraveno) Tak to, že jsou různé druhy, netuším. Jen vím, že si můžeš vybrat dobu trvání a nájezd km. Na smlouvě žádnou specifikaci typu smlouvy nevidím. Upraveno 10. červen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 optiway garance optiway servis optiway zaruka Citovat
trdlo Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 před 9 hodinami, Charlie 1 napsal: optiway garance optiway servis optiway zaruka Optiway garance. Psal jsem to už v prvním příspěvku. Citovat
pavelu96 Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 @trdlo můžeš prosím přestat citovat všechny přímo předchozí příspěvky? Nechápu proč někdo po třech letech od registrace nedodržuje základní pravidla. Citovat
enikybeniky Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 Tak po skoro přesně 7mi měsících (hádám, že jsem nenajel ani 5000 - 6000 km) odešla i repase. Předtím chyba P20e8 - nízký tlak močoviny, nyní P3052 - opět nízký tlak močoviny. Zajímalo by mě, jaký je v tom rozdíl, co mohlo odejít. Každopádně Turbotec se k tomu postavil čelem a poslal nádrž jinou. I když v jednu chvíli to vypadalo, že se bude muset reklamovat ta moje a já čekat týden až dva na reklamaci, opravu, repasi. Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží tahle. Dokud to jde na reklamaci, tak ok. Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Trucker233 Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 AdBlue je večný problém Peugeotu. Po výmene Nox sa do polroka objavil problém s nízkym tlakom. Čerpadlo sa nemení iba celá nádrž za 1000 eur. Po štyroch rokoch jedna s príspevkom od Peugeota a teraz po ďalších 4 rokoch už bez príspevku. Ten sa poskytuje do 8 rokoch. Dal som to deaktivovať. Stk a Emisnú som prešiel a hľadám lacnejšiu alternatívu výmeny nádrže. Je to na nervy. Rozvody plus batéria a alternátor ma teraz stáli 3000 eru a hneď na to ta nádrž Citovat
t152 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 To ti ty rozvody dávaly zlaté? 3000euro? budu měnit rozvody na podzim a díval jsem se,že sada ina nebo skf stojí s vodní pumpou cca 2100kč. známý mi to přehodí za cca 2000kč. Baterka záleží na kapacitě,ale stojí tak 2000-2500kč jestli to není nějaká start-stop systém? Citovat
duff74 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 Rozvody Contitech komplet i s pumpou,řemen příslušenství+ práce - 8000. Baterka Varta AGM 70 Ah - 2600. Ale chápu,že se ceny mohou lišit. Citovat
dysan1 Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 Ahojte, mam problem s 508 rv2020 2.0hdi cca 45tis km. Po ceste z dovolenky cca 800km ktora bola bezproblemova mi hned po prichode domov zacalo auto po nastartovani brutalne dymit bielym dymom, ktory silne smrdel, na vyfuku je biely povlak. Chybu nepisalo ziadnu, motor isiel normalne. Nechal som ho vychladnut a na druhy den skusil znova, po nastartovani nedymilo, zacalo po chvili po par sto metroch. Chyba znova ziadna, iba napisalo, ze treba doliat adblue, co sa mi vzhladom na km od doplnenia zda skoro. Na aute odvtedy nechodim, cakam na servis. Predpokladam ze to bude nieco z adblue a vstrekuje asi stale adblue. Stalo sa niekomu nieco podobne? Co to moze byt? Citovat
slimboy Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) Skrystalizovane AdBlue sposobilo zaseknutie AdBlue vstrekovaca, ktory tym padom neustale davkuje AdBlue do vyfuku. Inak povedane zaneseny/zniceny bude asi aj SCR katalyzator, FAP filter a zanesene mozno bude aj vyfukove potrubie. Ak to mas v zaruke, tak ziadaj okrem vymeny AdBlue vstrekovaca aj vymenu SCR/FAP, pripadne aj vyfuku (neviem ako uspesne sa daju vycistit SCR kat a FAP od toho AdBlue, ale na 100 % asi nie). Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem slimboy Citovat
HonzaC2 Odesláno 17. červenec 2023 Odesláno 17. červenec 2023 Dnes na iDnesu píšou o problematickém adblue od PSA https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/adblue-skandal-katalyzator-groupe-psa-stellantis-emise.A230713_184114_automoto_dohr ozzy56, Mikis, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červenec 2023 Odesláno 17. červenec 2023 od vzniku tohoto problému jsem psal, že je to technická chyba výrobce a jako takovou by ji měl odstranit na svoje náklady, myslím komplet, nee že jen zaplatí nádrž a související práci s výměnou hodí na zákazníka , ale holt Evropa není USA, které si něco podobného od VW nenechaly líbit... BubakGS a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.