Přejít na obsah

trdlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli trdlo

  • Datum narození 1. leden

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

trdlo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. trdlo

    Problém s ADBlue

    Optiway garance. Psal jsem to už v prvním příspěvku.
  2. trdlo

    Problém s ADBlue

    Tak to, že jsou různé druhy, netuším. Jen vím, že si můžeš vybrat dobu trvání a nájezd km. Na smlouvě žádnou specifikaci typu smlouvy nevidím.
  3. trdlo

    Problém s ADBlue

    Pracovnice servisu, snad z neznalosti, mi chtěla naúčtovat práci. Ale když jsem se nedal, že ve smlouvě o garanci je napsané, že se to vztahuje na práci i díly, to šla konzultovat. A nakonec jde celá oprava na optiway.
  4. trdlo

    Problém s ADBlue

    Ahoj mám dotaz ke zkušenosti z garancí optiway. Mám najeto 70503km. Na palubce se objevila porucha motoru a antiemisního systému. V servisu řekli, že se musí měnit nádrž na AdBlue. S tím, že nádrž pokryje garance, ale musím platit diagnostiku a práci technika. To se mě moc nelíbí, že musím platit práci. Máte někdo zkušenost s touto závadou v rámci garance, platili jste technika a dia? Optiway mám do roku 2026/120000km. Díky za reakci.
  5. trdlo

    AD BLUE

    U mě je to cca 0.11l/100km.
  6. Manželce to dělá taky. Za studena po nastartování auto na volnoběh a pod lehkým plyn zdechne. Po ohřátí bez problému. Byl jsem s tím v origo servisu, tam vyměnili svíčky zapalování. Ale to nepomohlo. Přišli jste někdo na něco? Díky
  7. trdlo

    AD BLUE

    To Milma. Dá se to někde koupit? Mi by se to hodilo, přeci jen parkuju na sídlišti, tam člověk nikdy neví.
  8. trdlo

    Android auto, Mirror link

    Já mirrorlink mám a funguje na 100%. Waze používám normálně. Jen podotknu, že mám android 10, kde je android auto součástí systému.
  9. Já problém nemám.
  10. Jak bude po servisu dám vědět. Tip na servis Ostrava a okolí by nebyl? Vlákno jsem pročetl, díky za info.
  11. Auto hlásí 1390km/9 měsíců. Takže dřívější aktivací to nebude. Navíc auto je nové.
  12. Adblue to nebude, nezobrazuje se kontrolka na palubce. Navíc, ten by se měl indikovat poprvé před max dojezdem 2 400km. Ještě jsem poupravil ty km , které jsem najezdil, sekl jsem se u jedné jízdy o nulu navíc. No ani extra krátké trasy mi tam moc nevychází, aspoň z mého pohledu. No uvidím, co budou říkat v servisu.
  13. Možné to je. Dle aplikace od peugeotu ze seznamu jízd: celkem 166 jízd, z toho 30 jízd nad 50km a vrámci této kategorie ujeto 3 235km z celkových 4 707km. Tj. na zbylých 136 jízd připadá 1 472km. Jen pro pořádek jízdy v aplikaci neslučuju. Druhý poddotaz, jsem z Ostravy, takže kam s autem na servis? Máte někdo zkušensti ze servisy v okolí?
  14. Dobrý den, mám Rifter 1.5Bhdi 130k. Auto mám od konce ledna 2020, aktuálně najeto 4 600km. Na palubce se začal hlásit servis, vychází mi to na 5 950km. To se mi zdá poněkud brzo na první prohlídku, máte někdo podobnou zkušenost? Bude se brát servis jako garančka po roce nebo to je čistě jen o oleji a za 8 měsícu pojedu na servis znovu? Díky za reakce
×
×
  • Vytvořit...