Přejít na obsah

Lukypa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

O uživateli Lukypa

  • Datum narození 18.7.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Frýdek-Místek
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lukypa's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

14

Popularita

  1. Lukypa

    Dodací lhůta Rifter

    No zásuvka ve středovém tunelu se vypne vždy po vypnutí motoru, s tím problém není. Jelikož se mi zatím nechtělo instalovat přívod, napájím z ní kameru a kablik holt visí dolů.
  2. No ono všeobecně dneska servisy musí na něčem ty fixní náklady které mají na provoz na něčem "nahonit". Z prodeje aut mají pořád menší marže a tak je holt musí uživit služby s provozem auta spojené. Taky je jeden paradox servisáka: Komu raději zaplatíte např. 2 000 korun? Mamlasovi který bude dva dny pobíhat kolem Vašeho vozu a měřit, měnit, objednávat zbytečné ND, tvářit se ustaraně, zjišťovat problém? Nebo odborníkovi který zjistí závadu za 5 minut a opraví do půl hodiny? Vy jako laik nemáte šanci poznat složitost opravy a ještě mamlasa politujete co s tím měl práce. A o machrovi si v lepším případě pomyslíte že je to zloděj když chce takové hříšné peníze za tak krátkou dobu, v horším mu ještě vynadáte. Tak to chodí.
  3. Lukypa

    Android auto, Mirror link

    V servisu mi při reklamaci nefunkčního parkovacího asistenta a čidel v zrcátkách přehráli software na nejnovější verzi, napsali do vyjádření že závada se neprojevila, a mirror link je fuč.
  4. Lukypa

    Videá k Rifterom

    Nevím co myslíš tím slabým audio systémem? Můj Rifter Gt Line hraje parádně.
  5. Tak servis mi nahrál nejnovější software a napsal že závada se neprojevila. Hlásil jsem krom závady asistenta ještě občasný restart do Francouzštiny. Auto už nehlásí poruchu, mám to zkoušet, sami zatím moc neví, pravé zrcátko s kontrolou mrtvého úhlu si nevšimne ani kamionu, levé je ok. Čidla přední i zadní ok, boční hlásí předmět i když je volný prostor kolem auta.
  6. Mně vadí že musím čekat dva týdny na záruční opravu, jsem zákazník a může to pro příště změnit mě rozhodování při nákupu dalšího vozu. Zubaři to je kapitola sama o sobě a diskuze o tom proč se o nich tak dlouho čeká sem tak nějak nepatří.
  7. Bohužel mám aktuální přímé srovnání se servisem Dacia, volám, auto hlásí porucha motoru, v záruce, odpověď na lince přijeďte zítra ráno, a druhý den odpoledne závada odstraněna - vadná lambda sonda. Peugeot? Na první pobočce (prodejce od kterého mám auto, žádný cizí servis) mne po telefonu rovnou poslali do háje, jestli prý auto dovezu, stejně s ním nic dělat nebudou protože toho mají moc, přímo v servisu kde jsem auto koupil nejdřív příští pátek jak jsem psal. Nic moc vizitka Peugeotu. Už se těším až mi zase pošlou dotazník spokojenosti....
  8. No nehrotím to, auto jezdí, jen to pokaždé hodí tu hlášku viz. obrázek výše. O autorizovaných servisech bohužel nemám po letitých zkušenostech valné mínění, bohužel po dobu záruky jsme jejich rukojmí. Kamarád co k němu vozím auta co máme po záruce mi dnes nabízel že se na to koukne,ale asi si radši počkám.
  9. Tak jsem objednán na 6.12.
  10. Tak dnes mi naskočila porucha "závada systemu parkovacího asistenta" nejdou přední ani zadní čidla a snímače mrtvého úhlu v zrcátkách. Zítra zajedu do servisu.
  11. Lukypa

    Spotřeba Rifter

    Ta nejsilnější verze, 130 koníků. Myslím ale že tam od novoty toho adblue rozhodně nedali plnou nádrž. No uvidím co ostatní.
  12. Lukypa

    Spotřeba Rifter

    Tak jsem už podruhé dolíval Adblue, dvakrát po 14 litrů tzn. 28l a najeto mám cca 13 500 km, docela se to zvedlo s novou normou, s Citroenem c4 grand Picasso 1,6 jsem dolíval cca 15 litrů na 20000 km.
  13. Lukypa

    Spotřeba Rifter

    https://www.auto.cz/velky-test-realne-spotreby-50-aut-vime-ktera-auta-jsou-na-skutecnych-silnicich-nejuspornejsi-120366 Reálná u Peugeotu 308 je 5,5litru i dle testu na auto.cz Tak si neumím představit jak bych se plazil s krabicí jako je Rifter abych měl 5,8
  14. Lukypa

    Spotřeba Rifter

    Za 5,8 jsem s touhle motorizací ještě nejel, jezdím za cca 6,5 l, najeto cca 10 000 km. Je fakt že svižně a často po dálnici. Je to holt krabice.
  15. Hele to samozřejmě vím že nastavením na stranu ofuk zavřu, ale nejde regulovat intenzita proudění vzduchu. To je naprd. A vzadu ty ofuky topí i když vepředu fouká chladný vzduch.
×
×
  • Vytvořit...