Přejít na obsah

Trialrider

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Trialrider

  • Datum narození 14. leden

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Záriečie
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Trialrider's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Trialrider

    Problém s ADBlue

    Dobrý deň, tiež by som potrebovala dočasne obcas vymazať tu chybu s urea kým sa nedostanem na radu do servisu by vymenu nádrže ale nechce sa mi kvôli tomu behať na diag a otravovať kohosi neustale. Kde kúpim tu čínsku ODBII ktorou by som to mohla pár krát vymazať aby som mohla to auto používať kým mi nádrž vymenia…
  2. Trialrider

    Problém s ADBlue

    Ahojte. Mám C5 blueHdi 2.0 2016 a pred dvoma rokmi mi zasvietilo presne urea a motor - chyby nízky tlak mocoviny… nádrž za 900€ vtedy vymenená… teraz po prejdení 40k a po 2rokoch (tesne po záruke nádrže) mi zasvietilo risk of particle filter blocking a diagnostika ukázala chyby - vadny ohrev sondy Nox a VYSOKÝ TLAK ROZTOKU MOCOVINY… myslite že to bude zase nádrž?
  3. Prosím vás čo to nakoniec bolo za závadu? Riešim to iste … vďaka
  4. Trialrider

    Přechod z 10W40 na 5W40

    Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť olej do môjho auta? Je to Citroen C5 2.0 blueHdi 133kw, ročník 2016. Motor ma najazdené 30tis km. Ďakujem.
  5. Trialrider

    Chyba chcek engine -Urea

    Nádrž už mam objednanu v autorizovanom servise. A hej na diagnostike bola aj chyba P20E08
  6. Trialrider

    Chyba chcek engine -Urea

    Dakujem, aj som si myslela. Len som mala obavu kúpiť nádrž za toľké peniaze a potom zistiť, že to bolo niečo iné.
  7. Trialrider

    Chyba chcek engine -Urea

    Dobrý deň, viete mi niekto poradiť? Mam Citroen C5 2.0hdi 2016. Pred dvoma týždňami mi vyskočila kontrolka Service + engine a za 30sekund aj Urea. Na diagnostike mi to kamarát vymazal a že počkáme, kym sa to objaví znova. Objavilo sa to predvčerom znova a už aj s tým že urea blika a mam 1100km kym nenastartujem motor. Adblue sme doplnili, chyby opäť vymazali ale objavili sa zase. Na diagnostike bolo že porucha ohrevu, nizky tlak močoviny. Má niekto podobné skúsenosti? Myslíte, že je zlá nadržka na adblue? Alebo čerpadlo alebo niečo iné? Alebo čo si aspoň mám všímať na diagnostike aby som to rozpoznala? Tu mám teraz doma. Alebo ak nie, prosím vás viete mi poradiť poprípade odporučiť nejaký dobrý servis v okolí Púchov/Považská Bystrica/Poprípade Trenčín? Ďakujem, za každú radu.
×
×
  • Vytvořit...