Přejít na obsah

duff74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

O uživateli duff74

  • Datum narození 17.2.1974

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Holešov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

duff74's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

16

Popularita

  1. duff74

    Problém s ADBlue

    Odstavil jsem to před 2 lety,potom co mi s tím došlo trpělivost. A to nejsem fanoušek podobných řešení. Stalo mě to 4600 Kč. Předtím jsem měl nádrž dole,celou jsem ji opakovaně vyplachl. Asi bych ji naplnil destilkou a chvíli s tím jezdil aby se propláchl i vstřik. Od té doby klid. Taky jsem měl v úmyslu to zpětně zprovoznit až se to definitivně vyřeší,ale vypadá to,že v té době už auto nebudu mít. Mám 270 000 a před týdnem jsem byl na STK. Už se nějak mentálně připravuju na nové auto.
  2. duff74

    Problém s ADBlue

    Rozvody Contitech komplet i s pumpou,řemen příslušenství+ práce - 8000. Baterka Varta AGM 70 Ah - 2600. Ale chápu,že se ceny mohou lišit.
  3. duff74

    Problém s ADBlue

    Hmm tak to jo. Ale toho adblue tam musí být víc. Ale pořád si myslím,že krystalizace adblue není primární příčina poruchy P20E8
  4. duff74

    Problém s ADBlue

    Takže teď jedzdis na destilku místo adblue? Je zvláštní,že neřve čidlo NOx.
  5. duff74

    Problém s ADBlue

    Předpokládám že ten člověk z Brna je ten,s kterým jsem kdysi mluvil po telefonu. A to povrtani v elektrice znamená výměna elektronické jednotky s čerpadlem. Řešil jsem to taky tak,je to jednoduché a ty jednotky jsou myslím do r. 2019(?) stejné.
  6. duff74

    Problém s ADBlue

    Mám to odpojené rok a půl,najeto cca 40 000. Mám 2,0 BlueHdi 110kw. Žádné závady to nevykazuje.
  7. duff74

    Problém s ADBlue

    Člověk by i ty peníze za to dal,ale není možné,aby je dával každý druhý rok...
  8. duff74

    Problém s ADBlue

    Ano podtlakový by mel být i když jestli se tím rozumí žen uzávěr,tak to nefunguje. A přetlakový asi nemá smysl.
  9. duff74

    Problém s ADBlue

    Odvetrane to musí být jinak by nešlo z nádrže čerpat a deformovala se. Btw to byla jedna z možností proč odcházelo čerpadlo. Mám doma 4 jednotky s čerpadlem po provedení 12 V všechny jedou. Že by tam byl nějaký extra odpar si taky nemyslím,ale s tou destilkou není co zkazit.
  10. duff74

    Problém s ADBlue

    Destilka nerozkládá NOx. To dělá právě močovina. Takže bych čekal,že čidlo NOx, které je za vstřikovacím adblue a hlídá obsah NOx bude signalizovat.
  11. duff74

    Problém s ADBlue

    AdBlue zamrzá při -11 stupních a vyhřívání nádrže je funkční samozřejmě až při zapnutému zapalování. Spíš bych čekal,že při naředění AbBlue destilkou bude řvát čidlo NOx.
  12. duff74

    Problém s ADBlue

    AdBlue zamrzá při -11 stupňů.
  13. Pokud by to bylo jen to, tak je to řešitelné. Hlavně ať to není regulátor na válci nebo něco podobného...
  14. Ahojte dneska jsem absolvoval STK a technik mi řekl, že bohužel neprojdu protože "mi nebrzdí zadek". Nakonec jsem v protokolu objevil závadu 1.2.1.4. Nadměrná prodleva brzdného účinku na některém kole. Říkal něco o větším rozdílu než 30 %. Nejde o ruční brzdu, ale provozní. Kotouče i obložení jsou OK. Napadá mě, že sundám desky a zkontroluju vodící čepy, pístek a hadičku. Nenapadá mě, co víc bych pro to mohl udělat. Tak se chci zeptat jestli to už někdo neřešil a na co se zaměřit. Díky
  15. duff74

    Problém s ADBlue

    Mám doma 4 čerpadla a všechny se po přivedení napětí točí. Na nějakém mezinárodním (francouzském?) foru jsou fotky,kde bývá zakopaný pes. Je to na tom tišťáku. Někde výše jsem tady postoval i fotky. Nejsem zdatný v elektrotechnice,ale je to tam vysvětlené.
×
×
  • Vytvořit...