Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hledám silný elmag klakson.  Zalíbil se mi z nového MB CLA,  katalog mi nabízí to samé ve verzi určeno pro Indii.

Můj dotaz zní,  bude silnější verze pro evropu nebo pro indii?  Si řikám jestli indická verze nebude silnějši kvuli tamnimu provozu,  nebo na volne pobihajici slony a tak. :D Cena je stejna.  

Odesláno
před 3 hodinami, P607Olda napsal:

Jj, kompresor a leštěné trubky jsme měli v roce 1970 na Renaultu 8. To byly časy...

U hasičských aut jsou podtlakovky podmínkou...  Protože klasický klaksony nebudí takovéj respekt a oni neuhýbaj. Většinou u nás na mě zbude Trambus a to se to panečku vyjíždí do křižovatky na červenou do protivky pod tlakovkama.. :D:super

Na MANu podtlakovky nejsou a to je jak kdyby si jel na kole..:bojim

@Pe.Tr Indie.... Jasná volba..:mrk

Odesláno

Joo, podtlakovky mají uzdravující moc. Ještě v Čsad jsem měl na Karose 734 za nárazníkem  houkačku ze Sergeje ( lokomotivy). A ta dokázala z báby se dvěma berlema udělat dorostenku . Když se ploužila po přechodu tak stačilo jen klepnout o houkačku a bába založila berle pod křídla a utíkala jak za mlada. Teď na City busech jsou taky slušný houkačky ale na těch SOR kách jsou takový kníkadla že to nikdo nepoužívá.

Odesláno
V 1. 11. 2017 at 1:02, Vena garážmistr napsal:

Joo, podtlakovky mají uzdravující moc. Ještě v Čsad jsem měl na Karose 734 za nárazníkem  houkačku ze Sergeje ( lokomotivy). A ta dokázala z báby se dvěma berlema udělat dorostenku . Když se ploužila po přechodu tak stačilo jen klepnout o houkačku a bába založila berle pod křídla a utíkala jak za mlada. Teď na City busech jsou taky slušný houkačky ale na těch SOR kách jsou takový kníkadla že to nikdo nepoužívá.

jeden se SORkou na me nedavno troubil, tak jsem mu taky houknul :D

Vcera jsem troubil s hyundaiem a jen jsem to zmacknul, tak jsem to pustil a stydel se...to znelo jak naprcana mys.........

Odesláno

@Scratch a to mas i20 predstav si ze takova ix35 ma jeste detstejsi klakson, tam jsem dal jednotonovou s kompresorem.

Jinak indicke klaksony dnes dorazili a zitra po obede se snad na to dostanu a namontuju. Jsem zvedav.

Odesláno

Viděl jsem tu vzduchovou houkačku kterou montoval do Mondea. Zatím jsem ji neslyšel ale tuším že bude mít dost dobrý zvouček.  Takže asi tak že ví kde koupit a umí i poradit s instalací když už ji namontoval a vím že to není první kterou montoval.

Odesláno

hradni trubka :D

Zase kazdej hned uhne :D

Musim jeste dotahnout kabel od puvodniho klaksonu aby se to dalo rychle prepojit, treba v zahranici kdyby se neco nelibilo panum cetnikum :D

Odesláno

No já měl troubu z lokomotivy namontovanou na Avii nad řidičovýma dveřma. Dělalo to kravál že padalo listí ze stromu. Průser byl, že jsem jednou v létě jel Zlíchovským tunelem, se staženým oknem a přede mě se začal natěsno cpát nějakej jouda. Tak jsem zatroubil a od tý doby jsem týden neslyšel na levý ucho :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...