kupák Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 že by vlajkové lodi PSA V6 sedla, o tom není žádná pochybnost, a že by to nikdo nekupoval tady, to je možný, jenže to auto se přece prodává po celé Evropě a třeba ve Švýcarsku bylo vždy aut od PSA s V6 mraky a francouzi si myslí by taky kupovali... Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Ale pozor! Hlavně to musí být 4x4 [emoji3]Tak ono jsou lidi co 4x4 potřebují a né každý bydlí ve městě. Někdo se bez 4x4 v zimě ani nedostane domu. Já zas třeba tahám loď a vytahuju z vody na písku a pokaždé si řïkám jak by bylo príma, kdyby zabral i zadek. Jako poradím si, zatím jsem vždy vyjel (šikmo, víc utopit vlek aby se dalo rozjet, atd), ale bylo by to výrazně pohodlnější. Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 To je zase pláče nad motory. Že vás to pořád dokola v každém vláknu baví Prostě se smiřte, že velkoobjemové atmosféry nejsou a nebudou PSA míří na jinou klientelu a to, že by to pár desítek lidí v ČR koupilo za 8 let, jako ojetinu, je vážně nevytrhne. Jak "sedla" V6 vlajkovým lodím se ukázalo u "7." evoluce, kdy PSA málem zbankrotovalo, protože ty vlajkové lodě nikdo nekupoval Proto raději sloučili 4. a 6. řadu do 5. PSA prostě nemá takovou pozici, jako koncern, aby mohl posílat do světa tolik variant motorů. Je to jako s hospodou. Ne každá si může dovolit nabízet spoustu druhů jídel. Méně je někdy více. Raději, ať je méně motorů, které budou spolehlivé, než více a poslouchat pak, jaké jsou "Frantíci" kasičky radim.1008, Péťa, JVT a 4 další ohodnotil 7 Citovat
kupák Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 (upraveno) MJSytic: Dovolím si nesouhlasit, jak jsem psal už výše. Nejde vůbec o český trh, Peugeot prodává hlavně v zemích, kde se takové motory pořád kupují a kupovali a problém s prodejními čísly nastal právě v době, kdy se rozhodli u PSA "slučovat" dvě třídy do jedné a "uspokojit klienty" poptávající dvě naprosto odlišná auta autem jedním. A problémy s prodejem "6" řady způsobovali spíš problémy s elektronikou a příslušenstvím motorů a za mně také asi naprosto ohyzdný design palubní desky (podobná situace první generace C5ky) Charlie 607: Sorry, že haním 607ku. A s tím 4x4 bych se tak nezaklínal. Před 25 lety tu mělo 4x4 jen ARO, GAZ a NIVA, sněhu bylo víc, nezpevněných cest mezi domy na vesnicích a v chatových a chalupářských oblastech nesčetněkrát víc, s obyčejným autem s vozíkem na vesnici jezdilo spousta lidí po loukách na trávu pro domácí zvířectvo i pro brambory a řepu na pole a projeli, takže si myslím, že se většina lidí dostane domu v zimě i bez čtyřkolky. Navíc u spousty ojetin ta pseudočtyřkolka, co se u většiny aut používá ani nefunguje a uživatel to ani neví. A poslední poznámka, letos v lednu v Malé Úpě na parkovišti jsem s 20 let starou Nubirou s předním náhonem na už dost jetých polských pneumatikách Kormoran jezdil a parkoval jak se mi zachtělo, kdežto kamaráda, který jel s námi s passatem 4x4 jsme vespolek vytlačovali z první projeté koleje, do které zajel... :)) Ale shora napsané berte jen jako poznámku spíš pro usmání, jak se dnes považuje za naprostou nezbytnost u auta něco, co tam před 10ti vůbec nebylo a nikomu to nechybělo. Upraveno 28. březen 2018 uživatelem kupák Milan+ ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Já si právě myslím, že xx7 série byl prostě krok špatným směrem a jasně se to ukázalo na prodejích Nyní se naopak ukazuje, že ač měly první série xx8 nebo xxx8 problémy s důvěrou u lidí (částečně i po zkušenostech ze 7 - tímto děkujeme za spolupráci s kolegy z Bavorska), že jít jiným směrem bylo správně. Nynější generace se prodávají velmi slušně a Peugeot zase sbírá ocenění nejen za design, tak i za techniku. Stačí se podívat na palubovky nových Peugeotů a porovnat to s aktuální studií Škodovky, která vlastně jen vykrádá to, co Peugeot už pár let pouští do světa. A o tom to u Peugeotu vždy bylo a i proto ho mám tak rád. Nebojí se udělat něco po svém a být mezi prvními, kdo to pošle do světa. A i když se mnohokrát ukáže, že to nebylo úplně správně, časem se to řešení v autech objeví, i když v přepracované a lépe funkční podobě Vždyť si vezměte jen dnes už běžný dešťový senzor. 406 ho měla už v roce 1995! U kolika jiných výrobců byl v té době dostupný? Možná tak u prémiovek ... Netvrdím, že by se mi V6 u nové 508 nelíbila. Netvrdím, že není škoda, že není u modelů dostupná nějaká "blbuvzdorná" klasická atmosféra. Jen prostě dovedu pochopit, proč tomu tak je a té značce to dovedu odpustit. Protože věřím, že ti, co o tom všem rozhodují, vidí o kousek dál a dělají to vše proto, aby žil Peugeot dál a mohli jsme na něj být zase pyšní. (já teda už jsem ) HonzaZ, Laďa, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MikeSV Odesláno 11. květen 2018 Odesláno 11. květen 2018 Suhlasim s MJSytic. Ja zatial nemozem na downsizing nadavat. Auto ide pekne, spotreba okolo 6/100 a garancna prehliadka 170euro. Good job Peugeot. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. květen 2018 Odesláno 13. květen 2018 V 27. 3. 2018 at 19:15, Agrafik napsal: 2x1.2 V3 ? ....twin turbo Citovat
radim.1008 Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 A SW je venku http://www.auto.cz/peugeot-508-sw-nejhezci-kombik-soucasnosti-privitejte-shooting-brake-122273?utm_source=facebook&utm_medium=dave Milan+ a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
TomasARN Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 https://lesvoitures.fr/peugeot-508-sw/ Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 Dobře no, tak si holt pořídím sedan i SW A budu se na ně chodit koukat do garáže, protože se tam nevejdu :-D radim.1008 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 To kombi je pecka,ale cenové tak 3-4 roky starý ,aby se dalo koupit... Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 Už znáš ceny jo? Tak sem s tím ceníkem Citovat
rembaz Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 (upraveno) Tak o 20-30tis viac ako liftback. Upraveno 6. červen 2018 uživatelem rembaz Citovat
chuck11 Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 kuwa to je pajáda Milan+ a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Ajdamek Odesláno 6. červen 2018 Odesláno 6. červen 2018 Uz vim co koupim jako rodinej wagen za 5 let Citovat
rembaz Odesláno 17. červen 2018 Odesláno 17. červen 2018 (upraveno) Príliš rýchle to teda nie je: Aj keď asi ten test nebol príliš objektívny. Upraveno 17. červen 2018 uživatelem rembaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.