Veverka Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben (upraveno) před 5 hodinami, oddie napsal: Tak asi jak který, jeden kolega to tu taky furt zkouší propočítávat... Mně to aktuálně na vzorku 5.500 km vychází v kombispotřebě na 3,50 Kč/km (veřejné dobíječky AC typicky s cenou 8,- Kč/kWh). Při současné ceně N95 kolem 42 Kč/l to vychází na spotřebu spotřebu do 8,4 litru na 100 km, aby to nákladově bylo stejně. Pokud by cena N95 byla původních řekněme 34 Kč/km, musela by být spotřeba 10,3 litru na 100 km, aby se elektrina z veřejné dobíječky začala vyplácet. Tzn. při ceně N95 42 Kč a víc a ceně elektřiny na dobíjení ne vyšší než 8 Kč/kWh už i u paneláku dává hybrid smysl Takže mám být vlastně rád, že ropa tak zdražuje... Upraveno 7. duben uživatelem Veverka Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben před 5 hodinami, Veverka napsal: ...... Takže mám být vlastně rád, že ropa tak zdražuje... Sobče Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben @Radek Hurvajz Grande Panda , za me v pohode i intros Pandiny Grande ma ... Péťa, Milan+, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben @Veverka už jsem tu psal, jezdil jsem e-Up po Praze 12kWh/100km, to je u veřejných necelá 1Kč/km. Kolegova Tesla S má průměr asi 20kWh, což by bylo asi 2Kč, Tesla SC má ale pro "své" větší rozptyl cen, takže tam se dá i u veřejného dostat na míň. Ostatní s Ioniq, Kona apod. jsou někde mezi 15-20kWh. Moje pixla žere 7 litrů nafty, což je aktuálně 3,50Kč/km, ale je to neporovnatelné auto, ten e-Up bych pomalu mohl vozit v kufru Nicméně pointa je ta, že malý městský hajzlík na jízdy okolo komína se klidně vyplatí elektrický i u veřejných nabíječek, nejen s nabíjením doma. Pepito, Dave_k, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
rhinos Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben když to tady tak čtu tak mi někdy příjde ,že majitelé EV jsou tak trochu soc....teda co to povídám ekonomicky myslící lidé Citovat
Radovanek Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben V 8. 4. 2026 at 0:36, Veverka napsal: Mně to aktuálně na vzorku 5.500 km vychází v kombispotřebě na 3,50 Kč/km (veřejné dobíječky AC typicky s cenou 8,- Kč/kWh). Při současné ceně N95 kolem 42 Kč/l to vychází na spotřebu spotřebu do 8,4 litru na 100 km, aby to nákladově bylo stejně. Pokud by cena N95 byla původních řekněme 34 Kč/km, musela by být spotřeba 10,3 litru na 100 km, aby se elektrina z veřejné dobíječky začala vyplácet. Tzn. při ceně N95 42 Kč a víc a ceně elektřiny na dobíjení ne vyšší než 8 Kč/kWh už i u paneláku dává hybrid smysl Takže mám být vlastně rád, že ropa tak zdražuje... Jak jsi prosím Tě dospěl k 3,50 Kč/1 km u EV? Spotřeba 15 kWh/100 km x 8 Kč/1 kWh dělá 1,20 Kč/1 km. I kdybychom brali velké auto a dálnici tak 20 kWh/100 km x 8 Kč/1 kWh dělá 1,60 Kč/1 km. Musel by jsi nabíjet neustále na rychlých za 17,50 Kč/1 kWh a jezdit po dálnici s 20 kWh/100 km, aby jsi udělal 3,50 Kč/1 km. A to ještě bych se Tě zeptal proč, když síť Superchargerů Tesly po registraci neTesla auta nabízí ceny od 6,90 do 12 Kč za stojany s výkonem 250+ kWh. elton a Veverka ohodnotil 1 1 Citovat
Veverka Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben (upraveno) Nepočítám dojmy, ale realitu... Jaký EV, jakých 15 kWh/100 km?? Ujel jsem měřený úsek 5.525 km, což mě stálo celkem 17.840 Kč v benzínu + 1.530 Kč v elektrice. To je celkem 19.370 Kč a vydělit to snad umíš, ne? = 3,50588 Kč/km Takže jo, sorry, sekl jsem se (resp. zaokrouhlil jsem) o jednu setinu... Upraveno 9. duben uživatelem Veverka Citovat
Radovanek Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Jo Ty máš ten hybrid, já zapomněl. Sorry. Veverka ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Takže? Jak to dobiju na Superchargeru? Jak do toho dostanu víc šťávy, levnějc, rychlejc na veřejný dobíječce? Budu rád za každý užitečný tip Aktuální nejlepší čistě elektrická spotřeba 20 kWh/100 km (ve 12 kWh baterce) Citovat
oddie Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben No jo, hybrid, to je to úžasné řešení kombinující nevýhody obou pohonů Pepito, Veverka, Radovanek a 3 další ohodnotil 6 Citovat
oddie Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Věčnej rejpal a huba plechová, co BubakGS a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben @Veverka Pro nabíjení na superchargeru musíš mít aplikaci Tesla a být zaregistrovaný. Pak máš možnost platit paušál (říkají tomu "členství) 290,- Kč měsíčně (nebo 2500,- Kč ročně) a můžeš nabíjet za stejné ceny jako majitel Tesly. Nebo si členství neplatíš a nabíjíš o něco dráž. Radovanek ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben já vám nechci do toho kecat ale Veverkův plug in umí jen AC nabíjení Péťa, Dave_k, Radovanek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radovanek Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Tak tak, drtivá většina. Výjimka je třeba SUV Mitsubishi Outlander, který má vnitřnosti z malého městského MPV Mitsubishi iMiev, alias Peugeot Ion/Citroen C Zero. Ten má i rychlonabíjení DC CHAdeMO cca 43 kW. Nebo některé PHEV od BYD, ale to je směšné, protože mají palubní nabíječku AC 11 kW a rychlonabíjení CCS umí DC 18 kW, což je houby rozdíl. A jezdit na Superchargery Tesly se stojany DC 250+ kW s čímkoli, co má méně než 150 kW DC, je stejně nesmysl. Jen zabíráte místo a zdržujete ostatní. Což je případ PHEV, využívajících wallboxy a stojany s AC 3F 22 kW, když umí povětšinou 1F 3,6 nebo 6,6 nebo 2F 7,2 kW. Zrovna dnes jedno BMW v OC Nová Karolina na stojanu EONu. elton a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben tak se mi zdá, že čověk musí mít hlavu jak balon, aby se v tom nabíjení vyznal , čím víc to studuju, tím víc je to složitější--o nás, co máme tlačítkový mobil nemluvě , pomalu se bez aplikací ani nevykakáme přitom stačí strčit pistol do díry a za minutu fertig (prostě to tak vidím, sorry) miroska, radim.1008, Medvěd a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben (upraveno) tak jsem si tu Tesla apku stahnul a i pro nečlena ten SC je fajn , na me jizdy do Ostravy uplne pecka , jen teda pak nemaj bejt ty Ostravaci na Prahu nasrany .... .... Upraveno 10. duben uživatelem Pe.Tr Radovanek, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben před 3 hodinami, ozzy56 napsal: tak se mi zdá, že čověk musí mít hlavu jak balon, aby se v tom nabíjení vyznal , čím víc to studuju, tím víc je to složitější--o nás, co máme tlačítkový mobil nemluvě , pomalu se bez aplikací ani nevykakáme přitom stačí strčit pistol do díry a za minutu fertig (prostě to tak vidím, sorry) Ale tak nemusí. Stačí si pořídit čip (ani nemusíš mít matlamobil), a nabíjíš za víceméně dvě, tři podobné ceny, záleží jestli chceš rychle nebo pomalu. Ta ostatní kouzla jsou akorát pro hračičky, co se tím chtěj nějak zabývat. Ale jinak jo, i u nás jsou pacienti, co furt onlajn koukaj, kolik jim dneska už vyrobily panely na baráku a počítaj ty halíře co dělaj talíře a maj to jako pomalu celodenní téma, tak ti jsou většinou schopní i vymýšlet tyhle kombinace u nabíjení, případně podle toho i plánovat cestu. Ono tak, kdo si hraje, nezlobí, a dělat to můžeš, ale nemusíš. To je na tom to kouzlo. U benzínu/nafty taky někdo řeší každej halíř a zapisuje si to, a někdo to neřeší a ani neví, kolik mu to žere a kolik ho to stojí. Jedinej rozdíl je, že to elektro má mnohem víc možností, umožňuje mnohem větší rozptyl a tedy má větší i tyhle hrátky. Ale nutnost to není, když nechceš. Radovanek, Pe.Tr, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben tak se v tom hrabu víc a nakonec to pro me tak super nebude , Tesla ma ty SC jen 400V , tzn že do své káry (800V) dostanu max 105Kw nabíjení a to dost zásadně mění hru . Takže stále je vítězem Shelka u Svitav s UFC kde do auta půjde krásných 230Kw a nebudu omezen max moznym nabijenim 80% baterky , kdybych chtel vic tak u Tesly se začiná účtovat i poplatek za "zdržování"... Radovanek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.