Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D

Recommended Posts

Odesláno
před 57 minutami, Péťa napsal:

Borec, co mi je ukazoval, vydržel 2 hodiny v kuse o Teslách vyprávět. Servisuje je a věděl snad úplně všechno.

Takoví jsou majitelé Tesly všichni - "průkopníci a přesvědčovači" :D

Odesláno

Stavte se do OC Nová Karolina Ostrava. Prodejna Tesly v přízemí vpravo, předváděcí jízdy zdarma. Naproti ní - čerstvě 9 dní - BYD, to zpracování, baterky, dojezdy, technologie, ceny, Vám vyrazí dech. V pracovní dny 9-17 hodin předváděcí jízdy zdarma. Jinak je to práce Mercedesu, s nimiž 10 let měli partnerství. A na těch autech je to vidět. Špička. Jinak co šlo kde okopírovat, obšlehli a vylepšili. Žák lepší mistra. Čtyřkolka, něco mezi Octavii a Superbem, 500 koní, 82 kWh baterka, 230 km/h, 3,2 s z 0 na 100 za 1,37 mio. Kupodivu 5 metrů SUV s podobnými parametry a 91 kWh baterkou stejná cena. Zadokolka sedan 1,1 mio. Vše v plné palbě, dokoupit lze jen barva a záruka navíc.

Odesláno

Včera jsme potkal nějaký nízký BYD v černé barvě ve Vídni, chvíli jsme jeli v koloně vedle sebe, nejdřív jsem myslel, že je to eSko od Tesly, ale přišlo mě to nějaké krátké. :D

Jinak velký BYD jsem okukoval v Chorvatsku. Nejdřív jsem myslel, že je to BMW. :D

IMG20250731205234.jpg

Odesláno (upraveno)

Píšu jen, co je aktuálně nové k mání. Ojetiny musí do AAA Auto za Honzou Dedkem, ať se na mne odvolá. 

Jinak poměr cena užitek je u BYD brutální. Mají 13 aut pro Evropu, tady ukazují 5, 3 EV + 2 PHEV. Pokud se to nebude kazit, tak je Evropa v řiti. 

V Karolině je to naproti Tesly, nenápadné, protože čerstvě auta dojeal a pronajali prostory, než bude rekonstruovaný autosalon Impexta, americké vozy, co zkraxhoval,, vedle Mercedesu na Rudné Ostrava-Vítkovice. 

Upraveno uživatelem Radovanek
Odesláno (upraveno)

Pokud ho chceš rychle poslat do kopru,tak samo sebou neparkuješ,ale garáž je garáž,já mám i wallbox pod střechou. To nebyl ještě připojen,foto z instalace.

Teď jsem koukal,že BYD mám tři prodejce kolem sebe,tak asi pojedu juknout,jen ta cena.

IMG-20240731-WA0009.jpeg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Jinak ty sokolí dveře (nebo jestřábí) mají čidla a Tesla X si pamatuje dle GPS, kde jste je jak omezili. Takže i bez čidel je vyklopí a zlomí tak, aby je neodřela a současně otevřela co nejvíce. V neděli za studijních důvodů na OC Nová Karolina budu. Chci vědět, co na to říkají zákazníci. Od pondělka bude možné na předváděcí jízdy taky tady.

Odesláno

musím snad staromilsky říct, že auto garážované vypadá jinak než to co stojí venku, o tom žádná :myslim, nevadí mi ani, že otevírám vrata postaru--nechcu nějakou automatiku na dálk. ovládání, i když syn to montuje a tlačí na mě..., vyjímka je jen v zimě kdy se solí--dávat auto do teplé garáže je pro kastli rychlá smrt ;)

Odesláno
před 1 hodinou, Milan+ napsal:

Pokud ho chceš rychle poslat do kopru,tak samo sebou neparkuješ,ale garáž je garáž,já mám i wallbox pod střechou. To nebyl ještě připojen,foto z instalace.

Teď jsem koukal,že BYD mám tři prodejce kolem sebe,tak asi pojedu juknout,jen ta cena.

tohle je schválená montáž ?

Odesláno

Dnes na BYD OC Noví Karolina první zákazník tvrdil, že se jen jako manželé přišli podívat na Sealion 7 SUV za 1.354.000,- Kč s DPH a prý je drahý. Byli i u Louda auto v Praze, slovenští prodejci na místě se jim nelíbili a nechtěli slevit na úroveň SRN, o cca 120 tis. Kč. Tady v Ostravě o zastoupení nevěděli (je tu 10.den a v provizoriu v OC) a je to tu podle nich taky drahé. Už objednali Teslu Model Y a zaplatili rezervační poplatek. Ročně najedou 70 tis. km a auta jdou po 2 letech z domu. Což je vzhledem k běžné dvouleté záruce plus záruce na baterku a pohon 8 let nebo 160.000 km, co nastane dříve, logický postup.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...