Péťa Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 Nejsem v tom až tak kovaný, ale u té jedničky by se nechalo diskutovat Zákon o provozu na pozemních komunikacích, Jízda ve zvláštních případech, §13, odst. 1: Citovat Jízda ve zvláštních případech § 13 (1) Podél nástupního nebo ochranného ostrůvku se jezdí vpravo; vlevo se smí jet jen tehdy, brání-li jízdě vpravo překážka nebo jestliže je to bezpečnější s ohledem na rozměry vozidla nebo nákladu. Při jízdě podél nástupního nebo ochranného ostrůvku je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Podél tramvaje se jezdí vpravo, pokud není dopravní značkou "Objíždění tramvaje" povolena jízda vlevo. Ale jak píšeš před 1 hodinou, Weri 605 napsal: ježiš ale teochu citu..!) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 (upraveno) u te 1) mam tuseni ze za ostruvkem je pripojovaci pruh z pod zeleznicniho mostu EDIT: fotka z googla Upraveno 25. listopad 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 (upraveno) Mi to nedalo a našel jsem si to. Je to úplně jasné, jaký jsem napsal blábol. Jiný pohled na stejnou křižovatku: EDIT: Tak Lukáš byl rychlejší s googlem Upraveno 25. listopad 2017 uživatelem Péťa Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 Tam odbočuju na kole, podle tý zelený čáry Jinak co se vám nezdá, maník holt bere ty pokyny doslovně, no Citovat
radim.1008 Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 Kolik má rekordman/ka jízd než udělal/a papíry? Každý jsme nějak začínali, ale co je moc, to je moc. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 kdyz sem byl mladej tak u nas na dedine jedna zenska prej 20 pokusu nez ridicak dostala a potom to taky nebyla zadla slava - byla schopna jet do vedeljsi dediny na 1 prevodovy stupen - nastesti vlastnila zigula a ten to zvladal celkem dobre Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 Mě teď hezky dostali v práci do kolen. Protože je vcelku dost velký nedostatek řidičů tak k nám (DPP) berou už kdekoho kdo má " B " a je ochoten podepsat závazek na dva roky za to že mu firma zaplatí " Déčko" a profesko. Což o to nabídka to až tak hrozná není. Ale to co leze z naší firemní autoškoly tomu vůbec neodpovídá. A to se po nějaké době tohoto programu přešlo na to že v rámci výcviku ty nový jezdí většinou v " rajonu " budoucí domovské garáže s tím že instruktoři s nima několikrát v rámci výcvikových jízd projíždějí taková ta riziková místa kde jízda s busem může dělat problém i zkušeným borcům. Včera na ranní jsem dostal na zácvik jednoho takového nováčka který má ŘP " B " 5 roků a " D " má 3 týdny první kolo a nájezd na začátek linky jsem pro jistotu odřídil já a když jsme přijeli na konečnou tak mu říkám teď je to tvoje a on pane mistr já se na to necejtím mohl byste udělat ještě jedno kolo já budu pořádně koukat kde co a jak . Tak jsem ujel druhé kolo a na konečné ta samá písnička. Tak mu říkám hele takhle to nejde, nikdo za tebe nebude jezdit nebo jak si to představuješ. A on já myslel že ten zácvik bude aspoň měsíc abych se všechny linky naučil a já jsem jen stěží zadržoval smích. A když jsem mu řek že když jsem začínal tak jsem měl zácvik dva dny a pak rovnýma nohama do plnýho ježdění. A on hm tak to ne a jak to má udělat že chce dát výpověď. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 a ja si rikam ze posledni dobou vidam za volantem MHD typky co maji fousu na brade jak zaba na **** a tece jim jeste mliko po brade Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 Lukáši jenže tenhle týpek má cca 45 roků. A že prej ve svém oboru nemůže sehnat práci tak zkoušel štěstí u nás. Hlavně podle nových předpisů smíš na " D " až ve 24 letech " C " ve 21 letech. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 v 45 letech 5 let Bcko ? no poteskoste jeste udelaj ridicak na zkousku a bude dokonano - ja vim ze od 21 slo k C delat teprve E - takze to jsou pekny zmeny Citovat
Péťa Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 (upraveno) Tak jestli papíry do tý doby nepotřeboval, proč ne Já si řidičák dělal až po nástupu do druhého zaměstnání, kde jsem ho měl jako podmínku. Do tý doby svobodný jsem si všude dojel na kole a když jsem potřeboval něco velikého a těžkého odvést, poprosil jsem "někoho". Upraveno 25. listopad 2017 uživatelem Péťa Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 ja mlada generace si bez auta zivot nedokazu predstavit jasny ze kdysi davno to nebylo tak nutny - za predpokladu ze se neucili na zemedelce kde to meli jaksi v osnovach - mamka je zas opacny pripad - ma v ridicaku asi polovinu skupin ale sama nejezdi naposledy asi pred 15 lety kdyz za mnou jela do nemocnice po autonehode Citovat
Veverka Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 před 13 hodinami, Weri 605 napsal: Další perly borce saniťáka... Ptal se mě, že když už má odjeto 23 jízd a je jich 28, kdy už půjde na zkoušky... Fota sou z průběhů jízd 16-23 Červená čára jeho trasa zelená čára můj zásah... 1. Odbočíme vlevo.. (Na jeho omluvu šipka přik.sm.obj. tam nebyla..., ježiš ale teochu citu..!) ... @Weri 605 a ostatní: No to mě po*er! A my se tu bojíme, že zajdeme na Babiše, Tomia, Piráty, Islámské radikální teroristy, Trumpa nebo šutr z vesmíru Weri 605 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2017 Odesláno 25. listopad 2017 Jé, až mě vyhoděj z práce, pudu jezdit s busem Citovat
Weri 605 Odesláno 30. listopad 2017 Autor Odesláno 30. listopad 2017 Já ho prostě miluju... na tohle zatím fakt eště nikdo nepřišel... 26 jizda: na světlech odbočíme vlevo... stáli sme tam, nekecám 7 minut...!, než přišel na to, že ty auta sou zaparkovaný... No ale aspoň neškodil... TomasARN, Péťa, Gabriel 307 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
TomasARN Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 Neviem ci sa mam smiat alebo plakat, ked vidim z okna, ako ludia skrabkou na lad skrabu od namrazy plastove halogenove svetla, ktore by sa za chvilu od tepla tej namrazy zbavili a susedy z domu to dotiahli do vyssieho levelu a takouto skrabkou skrabu sneh a namrazu aj z karoserie auta, ten lak musi byt potom nadherny Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 To ještě nic není, pamatuju si když jsem byl malej kluk tak u babičky na síldišti vyběhl chlap s varnou konvicí (ze které se samozřejmě pěkně kouřilo) v asi -10°C a pěkně to vylil na zamrzlé sklo svého Favorita Ozvala se rána a okno bylo fuč, výraz toho pána byl k nezaplacení Sice to v tom mrazu bylo asi nepohodlné s tím jezdit, ale výhled měl určitě perfektní Pepito, Gabriel 307 a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 nebo odstraňovat (v zimě) dálniční nálepku z okna pomocí fénu --taky dobrá vychytávka Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 Na odstranovani dalnicni znamky mam vyhrejvany sklo @Weri 605 kdysi jednou takhle ve Zline, v ty dobe jsem mel ridicak tak dva roky a dostal svy prvni sluzebni auto..... trojkovyho golfa. No a uz jsem po celodennim jezdeni byl dost unavenej a hledal s kolegyni nejaky utulny hotylek, a nejdnou vidim jak v horizontalni pozici blika oranzove svetlo a hezky prava leva prava leva..... zastavim a stojim...... asi za dve minuty mi doslo, ze po prechodu pro chodce vlak asi nepojede Citovat
Weri 605 Odesláno 28. leden 2018 Autor Odesláno 28. leden 2018 Tak smutná zpráva na začátek... Sanyťák odjel povinných 28, a když sem mu řekla, že si má připlatit další jízdy.., tak si vzal papíry a odešel pro mě neznámo kam, že sou Vršovice těžký.... Bože proč to neudělal už na začátku..., sice bysme přišli o vtipné chvilky..., ale mě by to nestálo tolik nervů... Vánoce mi svým odchodem opravdu udělal šťastný...!!! Nyní tam mám děvu..., není to taková studnice..., ale už taky zaperlila... nechápu, jak to dokázala... ale při odbočování vlevo, se zařadila za modrý auto, který v protisměru odbočovalo doprava a pouštělo chodce... její vysvětlení: prostě nechtěla zastavovat, protože by se musela znova rozjíždět a bála se, že by jí to chcíplo.... Schreek, jarokare, FrantaCV a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.